محمله

محمله شهری از توابع بخش محمله شهرستان خنج در استان فارس می‌باشد. [2]

محمله
کشور ایران
استانفارس
شهرستانخنج
بخشمحمله
مردم
جمعیت۶۱۲ نفر[1]
جغرافیای طبیعی
ارتفاع۵٣۶متر از سطح دریا
آب‌وهوا
میانگین دمای سالانه۳۵ در تابستان و ۹ در زمستان
میانگین بارش سالانه۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیمتر
روزهای یخبندان سالانهبدون روز یخبندان
اطلاعات شهری
شهردارسعید غلامی
پیش‌شمارهٔ تلفن۰۷۱۶۲۵۴
شناسهٔ ملی خودرو ایران

این شهر از تاریخی کهن و صدساله برخوردار است. عمده اهالی شهر بومی هستند، پیشهٔ عمده مردم دامداری و کشاورزی است. مردم کوچ‌نشین این آبادی در حدود صدسال قبل به علت مراتع زیاد در این ناحیه ساکن شدند. محمله در سال ۱۳۹۸ تبدیل به شهر و دارای شهرداری گردید. در نزدیکی این شهر، دریاچه‌ای وجود دارد که محلی مناسب برای تفریح و گردش می‌باشد. این شهر دارای عرصه‌های بکر منابع طبیعی زیست گاه حیوانات و منابع قابل توجه گاز بر روی کوه‌های هوا و شانول می‌باشد.همچنین غار قدیمی پیرغار در نزدیکی این شهر قرار دارد. مردم این شهر ابتدا در در مکانی به فاصله تقریبا ۲ کیلومتر از شهر امروزی زندگی می کردند که پس از وقوع زلزله و تخریب حدودی آن خانه ها٬ به این منطقه منتقل شدند و در خانه هایی که دولت وقت برای آنان ساخت ساکن شدند.

جمعیت

این روستا مرکز بخش محمله و در شهرستان خنج قرار دارد و بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ جمعیت شهر محمله 612 نفر (۱۷۴خانوار) بوده‌است.[3]

مشاهیر

از جمله افراد شناخته شده این شهر ٬ مرحوم سیدحمزه هاشمی است که از جمله علما و سادات منطقه بوده که مورد توجه مردم بوده است. همچنین حجت حیدری خواننده اهل این شهر است که در منطقه از شهرت نسبی برخوردار است. سیداکبر موسوی ٬ که ریاست آموزش و پرورش شهرستان خنج و فرمانداری شهرستان قیر را در سابقه دارد نیز از اهالی این شهر است. از افراد شناخته شده دیگر این شهر نیز میتوان به سیداصغر موسوی ٬ رئیس سابق کمیته امداد امام خمینی شهرستان مرودشت اشاره کرد.


[4]

منابع

  1. «نتایج سرشماری سال ۱۳۹۵». مرکز آمار ایران.
  2. http://dotic.ir/news/1681
  3. «درگاه ملی آمار ایران». بایگانی‌شده از اصلی در ۸ اکتبر ۲۰۰۷. دریافت‌شده در ۲ اوت ۲۰۱۰.
  4. «منابع محلی». تاریخ وارد شده در |accessdate=،|archivedate= را بررسی کنید (کمک); پارامتر |پیوند= ناموجود یا خالی (کمک); پارامتر |تاریخ بازیابی= نیاز به وارد کردن |پیوند= دارد (کمک)

.

۲


۲. منابع محلی

https://www.yjc.ir/fa/amp/news/6805467

This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.