بمب‌گذاری در بازار هزارگنجی کویته

بمب‌گذاری در بازار هزارگنجی کویته یک حمله تروریستی به مردم هزاره و شیعه بود که در صبح روز جمعه ۲۳ حمل/فروردین ۱۳۹۸ در بازار هزارگنجی کویته در شهر خروت آباد بلوچستان وقوع پیوست.[1][2] در اثر این انفجار دستکم ۲۰ تن کشته و ۴۸ تن دیگر زخمی شدند.[1][3]

بمب‌گذاری در بازار هزارگنجی کویته
بخشی‌ از فهرست کشتارها علیه مردم هزاره
محل انفجار
محل انفجار (پاکستان)
موقعیتبازار هزارگنجی کویته
مختصات۳۰°۰۵′۱۴٫۹۱″ شمالی ۶۶°۵۶′۵٫۷۴۸″ شرقی
تاریخ۲۳ حمل/فروردین ۱۳۹۸ (۱۲ آوریل ۲۰۱۹)
هدفمردمان هزاره
نوع هدف
بمب‌گذاری
اسلحه‌هابمب کار گذاشته شده
درگذشته‌ها۲۰ نفر
مجروحان۴۸ نفر
مرتکب‌هاداعش

جزئیات

در اثر انفجار یک بمب کار گذاشته شده در یک مغازه یا یک کامیون در تاریخ ۲۳ حمل/فروردین ۱۳۹۸ در بازار میوه فروشی هزارگنجی کویته پاکستان دستکم ۲۰ تن کشته و ۴۸ تن دیگر زخمی شدند.[4][5][3]

دستگیری عوامل

اداره مبارزه با تروریسم بلوچستان اعلام کرد که عامل اصلی، پشتیبانی کننده و دخیل در این حمله دستگیر شده‌است. سخنگوی این اداره همچنین اعلام کرد که عامل اصلی این حمله تروریستی، شخصی به نام غلام فاروق از عوامل مرتبط با داعش چون نعمت‌الله و ممتاز پهلوان در پاکستان بوده‌است. هویت تیم چهار نفره این حمله تروریستی کشف و از خانه تیمی آنان، وسایل نظامی و امکانات مختلفی کشف و ضبط شده‌است.[6]

مسئولیت

داعش مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته‌است.[2][3]

جستارهای وابسته

منابع

  1. Welle (www.dw.com)، Deutsche. «ده‌ها کشته و زخمی در انفجار بمب در کویته پاکستان | DW | 12.04.2019». DW.COM. دریافت‌شده در ۲۰۱۹-۰۴-۲۸.
  2. «داعش مسئولیت حمله به شیعیان در کویته پاکستان را برعهده گرفت». fa.alalamtv.net. دریافت‌شده در ۲۰۱۹-۰۴-۲۹.
  3. «20 killed in suicide blast in Quetta's Hazarganji | Samaa Digital». Samaa TV (به انگلیسی). دریافت‌شده در ۲۰۱۹-۰۴-۲۹.
  4. «در انفجار بمب در بازاری در پاکستان دست کم ۱۸ نفر کشته شدند». صدای آمریکا. دریافت‌شده در ۲۰۱۹-۰۴-۲۹.
  5. «انفجار بمب در کویته پاکستان- اخبار بین‌الملل - اخبار تسنیم - Tasnim». خبرگزاری تسنیم - Tasnim. دریافت‌شده در ۲۰۱۹-۰۴-۲۹.
  6. «دستگیری عامل مؤثر در حمله تروریستی بازار کویته- اخبار بین‌الملل - اخبار تسنیم - Tasnim». خبرگزاری تسنیم - Tasnim. دریافت‌شده در ۲۰۱۹-۰۴-۲۹.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.