لعیا جنیدی

لعیا جنیدی (زاده ۱۳۴۷ در بابل) حقوق‌دان، وکیل دادگستری، استاد دانشگاه ایرانی و معاون حقوقی رئیس‌جمهور ایران در دولت دوازدهم است.[2]

لعیا جنیدی
معاون حقوقی رئیس‌جمهور ایران
آغاز به کار
۱۸ مرداد ۱۳۹۶
رئیس‌جمهورحسن روحانی
پس ازمجید انصاری
اطلاعات شخصی
زاده۱۳۴۷
بابل، مازندران
حزب سیاسیفاقد حزب سیاسی
محل تحصیلدانشگاه تهران[1]
تخصصحقوقدان، سیاستمدار
جنیدی در کنار فرانسیس گوری

تحصیلات

جنیدی در سال ۱۳۶۸ مدرک کارشناسی رشتهٔ حقوق را از دانشکدهٔ حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران دریافت کرد. پس از آن، وی کارشناسی ارشد و دکترایش را در سال‌های ۱۳۷۳ و ۱۳۷۹ در رشتهٔ حقوق خصوصی و اسلامی از همین دانشگاه اخذ کرد. وی در سال ۱۳۸۲، برای یک دورهٔ پژوهشی پسادکتری در زمینه‌های حقوق تطبیقی و داوری تجاری بین‌المللی به دانشگاه هاروارد رفت.[3]

سمت‌ها

جنیدی درسال ۱۳۹۲ با حکم سعدالله نصیری قیداری به سمت مدیر کل اداره لوایح و تدوین و تنقیح قوانین و مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب شد و ۱۳۹۴ عهده‌دار این سمت بود. جنیدی در در ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ از سوی حسن روحانی به سمت معاون حقوقی رئیس‌جمهور منصوب شد. او همچنین دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران است که راهنمایی و مشاوره بیش از هفتاد پایان نامه و رساله را بر عهده دارد.

دیدگاه‌ها

زنان در جامعه

جنیدی باور دارد که «در اسلام، مانعی برای حضور زنان در مقام‌های قضایی وجود ندارد.»[4]

تغییر پوشش در کابینه

تصاویری که نشان می‌دادند پوشش جنیدی پس از عضویت در کابینه از مانتو و روسری به چادر تغییر کرده‌است در شبکه‌های اجتماعی بحث‌برانگیز شدند.[5] جنیدی در مصاحبه‌ای گفت که دلیل این تغییر پوشش تقاضا حسن روحانی برای رعایت «پروتکل کابینه» بوده است.[6]

تالیف

جنیدی در طول فعالیت علمی خود کتاب هایی چون ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺣﺎکﻢ ﺩﺭ ﺩﺍﻭﺭی‌های ﺗﺠﺎﺭی ﺑیﻦ ﺍﻟﻤﻠلی در ﺍﻧﺘﺸﺎﺭﺍﺕ ﺩﺍﻧﺸکﺪﻩ ﺣﻘﻮﻕ ﻭ ﻋﻠﻮﻡ ﺳیﺎسی ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺗﻬﺮﺍﻥ و ﻣﻮﺳﺴﻪ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﺸﺮ ﺩﺍﻧﻤﺎﺭک به رشته تحریر درآورده است.

پیوند به بیرون

پانویس

  1. ^  Joneydi & Associates Law Office

منابع

  1. http://lawpol.ut.ac.ir/~joneidi
  2. «دکتر لعیا جنیدی به عنوان معاون حقوقی رئیس‌جمهور منصوب شد». پایگاه اطلاع‌رسانی دولت. ۱۸ مرداد ۱۳۹۶. دریافت‌شده در ۹ اوت ۲۰۱۷.
  3. لعیا جنیدی. «رزومهٔ لعیا جنیدی در وب‌گاه دانشگاه تهران». دریافت‌شده در ۹ اوت ۲۰۱۷.
  4. Sohaib Naim (28 September 2007). "Iranian Professor Discusses Women and Law". The Oberlin Review. Retrieved 9 August 2017.
  5. «از شبکه‌های اجتماعی؛ معاون حقوقی جدید حسن روحانی «چادری شد»». رادیو فردا. دریافت‌شده در ۲۱ اوت ۲۰۱۷.
  6. ندا سانیج. «پروتکل چادر چگونه وارد کابینه ایران شد؟». بی‌بی‌سی فارسی. دریافت‌شده در ۲۱ اوت ۲۰۱۷.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.