لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۷

لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۷ سی و ششمین دوره مسابقات باشگاهی سطح اول فوتبال آسیا و پانزدهمین دوره تحت عنوان لیگ قهرمانان آسیا برگزار شد. قهرمان مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۷ به عنوان باشگاه برتر کنفدراسیون فوتبال آسیا به مسابقات جام باشگاه‌های جهان ۲۰۱۷ که به میزبانی امارات متحده عربی قرار است برگزار شود صعود خواهد کرد.[1]
چونبوک هیوندای موتورز باید از عنوان قهرمانی پارسال خود در این دوره دفاع می‌کرد، اما این تیم در تاریخ ۱۸ ژانویه ۲۰۱۷ به دلیل رسوایی تبانی و رشوه‌خواری در لیگ برتر کره، کی لیگ از این دوره از مسابقات حذف شدند. این تیم درخواست دادگاه تجدید نظر داوری ورزشی داد که در نهایت در تاریخ ۳ فوریه این درخواست نیز رد شد.

لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۷
جزئیات مسابقات
تاریخ برگزاری۲۴ ژانویه - ۲۵ نوامبر ۲۰۱۷
تعداد تیم‌ها۴۷ (از ۱۹ کنفدراسیون‌)
قهرمان‌  اوراوا رد دایموندز
(دومین قهرمانی)
نایب‌قهرمان  الهلال
آمار مسابقات
بازی‌های برگزار شده۱۴۱
گل‌های زده شده۴۳۵ (۳٫۰۹ در هر بازی)
تعداد تماشاگران۱٬۹۶۴٬۶۷۸ (۱۳٬۹۳۴ در هر بازی)
بهترین گلزن عمر خربین (۱۰ گل)
بهترین بازیکن یوسوکه کاشیواگی
جایزه بازی جوانمردانه اوراوا رد دایموندز

نحوه محاسبه سهمیه کشورها

کمیته مسابقات ای‌اف‌سی پیشنهاد اصلاح مسابقات باشگاه‌های ای‌اف‌سی را در ۲۵ ژانویه ۲۰۱۴،[2] که توسط کمیته اجرایی ای‌اف‌سی در تاریخ ۱۶ آوریل ۲۰۱۵ تصویب شد ارائه داد.[3] این دو کمیته سهمیه‌های در نظر گرفته شده ۴۶ فدراسیون عضو ای‌اف‌سی (به استثنای اعضای وابسته جزایر ماریانای شمالی) بر اساس عملکرد تیم ملی و باشگاه‌های خود در چهار سال گذشته در مسابقات ای‌اف‌سی و همچنین با توجه به رتبه‌بندی ای‌اف‌سی در سال ۲۰۱۶، را برای فدراسیون‌ها جهت حضور در لیگ قهرمانان آسیا در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ با شرایط زیر تعیین کردند:[4]

  • این فدراسیون‌ها به دو منطقه تقسیم می‌شوند:
  • هر منطقه، چهار گروه چهار تیمه در مرحله گروهی که ۱۲ سهمیه مستقیم و چهار سهمیه دیگر آن به صورت پلی-آف انتخاب می‌شوند را شامل می‌شوند.
  • ۱۲ کفدراسیون برتر در هر منطقه به ترتیب رتبه‌بندی ای‌اف‌سی، تا زمانی‌که معیارهای صدور مجوز توسط ای‌اف‌سی را رعایت کنند واجد شرایط برای ورود به لیگ قهرمانان آسیا می‌باشند.
  • شش فدراسیون برتر در هر منطقه حداقل یک سهمیه مستقیم در مرحله گروهی را دریافت می‌کنند، این در حالیست که سایر فدراسیون‌ها فقط سهمیه بازی پلی-آف را دریافت می‌کنند:
    • فدراسیون‌هایی که در مکان نخست و دوم رتبه‌بندی قرار دارند، سه سهمیه مستقیم و یک سهمیه پلی-آف را کسب می‌کنند (در پلی-آف اصلی).
    • فدراسیون‌هایی که در مکان سوم رتبه‌بندی قرار دارند، دو سهمیه مستقیم و دو سهمیه پلی-آف را کسب می‌کنند (هر دو در پلی-آف اصلی).
    • فدراسیون‌هایی که در مکان چهارم رتبه‌بندی قرار دارند، دو سهمیه مستقیم و دو سهمیه پلی-آف را کسب می‌کنند (هر دو در پلی-آف مقدماتی ۲).
    • فدراسیون‌هایی که در مکان پنجم رتبه‌بندی قرار دارند، یک سهمیه مستقیم و دو سهمیه پلی-آف را کسب می‌کنند (هر دو در پلی-آف مقدماتی ۲).
    • فدراسیون‌هایی که در مکان ششم رتبه‌بندی قرار دارند، یک سهمیه مستقیم و یک سهمیه پلی-آف را کسب می‌کنند (در پلی-آف مقدماتی ۲).
    • فدراسیون‌هایی که در مکان هفتم تا دوازدهم رتبه‌بندی قرار دارند، هر کدام یک سهمیه پلی-آف را کسب می‌کنند (در پلی-آف مقدماتی ۱).
  • حداکثر تعداد سهمیه‌ها برای هر فدراسیون یک سوم کل تعداد باشگاه‌های بالا می‌باشد.
  • در صورتی‌که فدراسیونی به هر دلیلی سهمیه‌های مستقیم خود را از دست دهد، سهمیه‌های آن فدراسیون بین فدراسیون‌های بالاتر با در نظر گرفتن اینکه هر کشوری حداکثر سه سهمیه مستقیم خواهد داشت، تقسیم می‌شود.
  • در صورتی‌که فدراسیونی به هر دلیلی سهمیه‌های پلی-آف خود را از دست دهد، سهمیه‌های آن فدراسیون حذف شده و بین هیچ فدراسیونی تقسیم نخواهد شد.

برای لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۷، فدراسیون‌ها بر اساس رتبه‌بندی فدراسیون خود که در تاریخ ۳۰ نوامبر ۲۰۱۶ منتشره شده بود٬[5] شرایط سهمیه‌های اختصاص‌یافته به خود را دریافت کردند، که به عملکرد آن‌ها در لیگ قهرمانان آسیا، ای‌اف‌سی کاپ و همچنین تیم ملی فوتبال خود در رتبه‌بندی جهانی فیفا، طی سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ بستگی داشته‌است.[4][6]

سهمیه‌های انتخاب‌شده در تاریخ ۷ دسامبر ۲۰۱۶ اعلام شد و کشورهای هند و مالدیو به منطقه غرب بازگشتند.[7] سهمیه‌های انتخاب‌شده نهایی پس از آن‌که سهمیه‌هایی که تعیین نشده توزیع شد، در تاریخ ۱۲ دسامبر ۲۰۱۶ اعلام شد.[8][9]

شرکت‌کنندگان در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۷[10]
کسب حدنصاب سهمیه
عدم کسب حدنصاب سهمیه
یادداشت‌ها
  1. ^ استرالیا (AUS): شرایطی که در بخش بالا توسط فدراسیون فوتبال استرالیا ارائه شده نشان می‌دهد که با توجه به اینکه در لیگ استرالیا، ای-لیگ در فصل ۱۶–۲۰۱۵ تنها ۹ تیم حضور داشتند پس تنها می‌تواند ۳ تیم را روانه مسابقات کند.
  2. ^ اندونزی (IDN): فدراسیون فوتبال کشور اندونزی هیچ تیمی برای این فصل ارائه نداد.
  3. ^ عراق (IRQ): فدراسیون فوتبال کشور عراق معیارهای صدور مجوز توسط ای‌اف‌سی را رعایت نکرد.
  4. ^ کویت (KUW): فدراسیون فوتبال کویت به دلیل تعلیق توسط فیفا نمی‌تواند در این تورنمنت حضور یابد.[11]
  5. ^ لبنان (LIB): فدراسیون فوتبال کشور لبنان معیارهای صدور مجوز توسط ای‌اف‌سی را رعایت نکرد.
  6. ^ سوریه (SYR): فدراسیون فوتبال کشور سوریه معیارهای صدور مجوز توسط ای‌اف‌سی را رعایت نکرد.

تیم‌ها

۴۹ تیم زیر از ۱۹ فدراسیون وارد رقابت‌ها شدند.

در جدول زیر، تعداد حضور و آخرین حضور تیم‌ها تنها از فصل ۰۳–۲۰۰۲ (شامل مرحله انتخابی)، یعنی از زمانی که تورنمنت به لیگ قهرمانان آسیا تغییر نام داد، شمارش می‌شود.

یادداشت‌ها
  1. ^ چین (CHN): باشگاه فوتبال جیانگسو سونینگ در دسامبر ۲۰۱۵ نام خود را از «جیانگ سو سانتی» به نام کنونی تغییر داد.
  2. ^ هنگ کنگ (HKG): باشگاه فوتبال ایسترن، قهرمان لیگ برتر فوتبال هنگ کنگ در فصل ۱۶–۲۰۱۵، در ابتدا به دلیل مشکلات مالی اقدام به انصراف از لیگ قهرمانان کرد، در نتیجه فدراسیون فوتبال هنگ کنگ تصمیم گرفت که باشگاه فوتبال کیتچی، قهرمان پلی-آف فصل هنگ کنگ ۱۶–۲۰۱۵ را از مرحله پلی-آف مقدماتی دور ۲ به جای ایسترن وارد مرحله گروهی کند و باشگاه فوتبال ساترن دیستریت را روانه مسابقات مقدماتی کند که با مخالفت ای‌اف‌سی مواجه شد؛[12][13] در نهایت فدراسیون فوتبال هنگ کنگ در تاریخ ۲۱ نوامبر ۲۰۱۶ تصمیم خود را تغییر داد و نمایندگان خود را ایسترن و کیتچی معرفی کرد.[14]
  3. ^ کره جنوبی (KOR): در تاریخ ۱۸ ژانویه ۲۰۱۷، چونبوک هیوندای موتورز، نایب‌قهرمان کی‌لیگ کلاسیک در فصل ۲۰۱۶ به دلیل رسوایی رشوه‌خواری در کی‌لیگ کلاسیک از لیگ قهرمانان ۲۰۱۷ حذف شد؛[15] در نتیجه ججو یونایتد، مقام سوم کی‌لیگ کلاسیک، به جای حضور در مسابقات مقدماتی وارد مرحله گروهی شد، همچنین اولسان هیوندای، مقام چهارم کی‌لیگ کلاسیک، به جای ججو یونایتد، وارد مراحل مقدماتی تورنمنت شد.
  4. ^ عربستان سعودی (KSA): باشگاه فوتبال الاتحاد، تیم سوم لیگ حرفه‌ای سعودی در فصل ۱۶–۲۰۱۵، به دلیل مشکلات مربوط به اخذ مجوز باشگاه، نمی‌تواند در لیگ قهرمانان آسیا حضور داشته باشد. در نتیجه باشگاه فوتبال التعاون، مقام چهارم لیگ حرفه‌ای سعودی به جای گذراندن مسابقات مراحل مقدماتی، وارد مرحله گروهی شد و باشگاه فوتبال الفتح، مقام پنجم لیگ حرفه‌ای سعودی به جای التعاون وارد مسابقات مراحل مقدماتی تورنمنت شد.[16]
  5. ^ سنگاپور (SIN): باشگاه فوتبال آلبیرکس نیگاتا سنگاپور، قهرمان اس‌لیگ در فصل ۲۰۱۶، یک تیم وابسته به باشگاه ژاپنی آلبیرکس نیگاتا می‌باشد و در نتیجه نمی‌تواند نماینده سنگاپور در لیگ قهرمانان به‌شمار آید؛ بنابراین به جای این تیم، باشگاه فوتبال تامپینس روفرز وارد مسابقات مرحله مقدماتی تورنمنت شد.
  6. ^ تایلند (THA): در پی مرگ ناگهانی پادشاه بومیپول آدولیاده، فدراسیون فوتبال تایلند، باقی‌مانده تای لیگ در فصل ۲۰۱۶ را در تاریخ ۱۴ اکتبر ۲۰۱۶ رسماً لغو کرد.[17] جدول رده‌بندی تای‌لیگ در زمانی‌که ناتمام باقی‌ماند نشان از قهرمانی باشگاه فوتبال موانگتونگ یونایتد و نایب‌قهرمانی باشگاه فوتبال بانکوک یونایتد می‌داد و آن دو وارد مسابقات لیگ قهرمانان شدند. برای دیگر سهمیه این کشور، تصمیم بر آن شد که در طی یک قرعه‌کشی بین چهار تیمی که در نیمه‌نهایی جام حذفی تایلند در فصل ۲۰۱۶ حضور داشتند، یک تیم روانه مسابقات مراحل مقدماتی تورنمت شود، که باشگاه فوتبال سوکوتای انتخاب شد.[18]

خطای لوآ در پودمان:Location_map/multi در خط 27: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/AFC" does not exist.

زمان‌بندی

زمان‌بندی مسابقات به شرح زیر است:[19] از سال ۲۰۱۷، مسابقات در منطقه غربی، به جای سه‌شنبه‌ها و چهارشنبه‌ها در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه برگزار می‌شود.[20]

مرحله دور تاریخ قرعه‌کشی دیدار رفت دیدار برگشت
مرحله مقدماتی مقدماتی دور ۱ بدون قرعه‌کشی ۲۴ ژانویه ۲۰۱۷
مقدماتی دور ۱ ۲۵ و ۳۱ ژانویه ۲۰۱۷
مرحله پلی-آف پلی-آف اصلی ۷–۸ فوریه ۲۰۱۷
مرحله گروهی روزمسابقه ۱ ۱۳ دسامبر ۲۰۱۶
(پتالینگ جایا، مالزی)[7]
۲۰–۲۲ فوریه ۲۰۱۷
روزمسابقه ۲ ۲۷ فوریه - ۱ مارس ۲۰۱۷
روزمسابقه ۳ ۱۳–۱۵ مارس ۲۰۱۷
روزمسابقه ۴ ۱۰–۱۲ آوریل ۲۰۱۷
روزمسابقه ۵ ۲۴–۲۶ آوریل ۲۰۱۷
روزمسابقه ۶ ۸–۱۰ مه ۲۰۱۷
مرحله حذفی یک‌هشتم نهایی ۲۲–۲۴ مه ۲۰۱۷ ۲۹–۳۱ مه ۲۰۱۷
یک‌چهارم نهایی ۶ ژوئن ۲۰۱۷
(کوالالامپور، مالزی)[21]
۲۱–۲۳ اوت ۲۰۱۷ ۱۱–۱۳ سپتامبر ۲۰۱۷
نیمه‌نهایی ۲۶–۲۷ سپتامبر ۲۰۱۷ ۱۷–۱۸ اکتبر ۲۰۱۷
فینال ۱۸ نوامبر ۲۰۱۷ ۲۵ نوامبر ۲۰۱۷

مرحله انتخابی پلی-آف

در مسابقات مقدماتی، هر مسابقه تنها در قالب یک بازی انجام می‌شود. در صورت لزوم مسابقه می‌تواند به وقت اضافه و ضربات پنالتی نیز برود (براساس ماده ۹٬۲). هشت برنده مرحله مقدماتی می‌توانند برای رسیدن به مرحله گروهی از ۲۴ بازیکن آزاد استفاده کنند. بازنده‌های مسابقات مرحله مقدماتی (فقط دور ۱ و دور ۲) وارد مرحله گروهی ای‌اف‌سی کاپ ۲۰۱۷ خواهند شد.[1]

در جدول مسابقات مقدماتی، هر تیم براساس رتبه‌بندی فدراسیون آن تیم که توسط ای‌اف‌سی تعیین شده، با تیم بالاتر از خود به مسابقه می‌پردازد. تیم‌هایی که از یک فدراسیون هستند نمی‌توانند در مقابل یکدیگر قرار گیرند.[9]

مرحله مقدماتی دور ۱

تیم ۱  نتیجه  تیم ۲
منطقه شرق
گلوبال ۲–۰ تامپینس روفرز

مرحله مقدماتی دور ۲

تیم ۱  نتیجه  تیم ۲
منطقه غرب
الوحدات ۲–۱ بنگالورو
نسف قرشی ۴–۰ الحد
منطقه شرق
کیتچی ۳–۲ (و.ا.) هانوی تی‌وتی
بانکوک یونایتد ۱–۱ (و.ا.)
(۵–۴ پ)
جوهور دارالتعظیم
سوکوتای ۵–۰ یاداناربون
بریزبن رور ۶–۰ گلوبال

مرحله پلی-آف اصلی

تیم ۱  نتیجه  تیم ۲
منطقه غرب
الوحده ۳–۰ الوحدات
الفتح ۱–۰ نسف قرشی
استقلال ۰–۰ (و.ا.)
(۴–۳ پ)
السد
الجیش ۰–۰ (و.ا.)
(۱–۳ پ)
بنیادکار
منطقه شرق
اولسان هیوندای ۱–۱ (و.ا.)
(۴–۳ پ)
کیتچی
گامبا اوساکا ۳–۰ جوهور دارالتعظیم
اس‌آی‌پی‌جی ۳–۰ سوکوتای
شانگهای شنهوآ ۰–۲ بریزبن رور

مرحله گروهی

گروه A

گروه B

گروه C

گروه D

گروه E

گروه F

گروه G

گروه H

مرحله حذفی

در مرحله حذفی، ۱۶ تیم صعود کرده از مرحله گروهی، در دو منطقه متفاوت تا فینال رقابت‌ها به مسابقه می‌پردازند. در این مسابقات دو تیم در دو بازی رفت و برگشت در خانهٔ خود و حریف به رقابت می‌پردازند. تیمی که در مجموع دو مسابقه برتر باشد (گل‌های وقت اضافه محاسبه نخواهد شد و در صورت لزوم امکان محاسبهٔ قانون گل زده در خانه حریف و رسیدن مسابقه به ضربات پنالتی می‌باشد)، صعود و به مرحله بعد خواهد رفت. نبرد تیم‌ها بعد از مرحلهٔ گروهی بدین صورت است که تیم اول صعودکنندهٔ گروه A، ملزم به رویارویی با تیم دوم گروه C است. همچنین تیم دوم گروه A باید با تیم اول گروه C مبارزه کند. این روال در مورد گروه‌های دیگر به صورت فاصلهٔ دوتایی صدق می‌کند. چارت زیر نوشته شده بر اساس قرعه کشی برای مرحلهٔ یک چهارم نهایی است. این قرعه کشی که در روز ۶ ژوئن سال ۲۰۱۷ (۱۶ خرداد ۱۳۹۶) و در ساعت ۱۲:۳۰ (به وقت ایران) برگزار شد، تیم‌های صعودکننده به مرحلهٔ یک چهارم نهایی را آمادهٔ رویارویی با یکدیگر کرد. با توجه به اینکه تنها نماینده‌های غرب و شرق در فینال رقابت‌ها دیدار می‌کنند، برندهٔ هر کدام از مسابقه‌ها با برندهٔ منطقهٔ خود دیدار می‌کند. دیدار نیمه نهایی بین برندگان مرحلهٔ یک چهارم نهایی برگزار خواهد شد و برندهٔ آن‌ها نیز در فینال رقابت‌ها دیدار خواهند کرد.

  • نکته جالب این قرعه کشی در بازی‌های شرق آسیا بود، چرا که دو تیم چینی با یکدیگر و دو تیم ژاپنی نیز با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
  • پرسپولیسی‌ها نیز در حالی باید در زمین بی‌طرف به میدان بروند دیدار اول را به عنوان تیم میزبان و دیدار دوم را به عنوان تیم مهمان برگزار خواهند کرد.
  • با توجه به قرعه کشی انجام شده بازی‌های دور رفت مرحله یک چهارم نهایی در روزهای ۳۱ مرداد ماه تا ۲ شهریور ماه برگزار خواهد شد.
  • بازی‌های برگشت این دور نیز در روزهای ۲۱ تا ۲۳ شهریور ماه برگزار می‌شود.
  • زمان بازی‌های دور رفت مرحله نیمه نهایی روزهای ۵ و ۶ مهر ماه خواهد بود.
  • دور برگشت نیمه نهایی نیز در روزهای ۲۶ و ۲۷ مهرماه برگزار خواهد شد.
  • دو بازی نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۷ نیز در روزهای ۲۸ آبان ماه و ۸ آذرماه برگزار خواهد شد.[22]
  یک‌هشتم نهایی یک‌چهارم نهایی نیمه‌نهایی فینال
                                             
استقلال ۱ ۱ ۲  
العین ۰ ۶ ۶  
  العین ۰ ۰ ۰  
  الهلال ۰ ۳ ۳  
استقلال خوزستان ۱ ۱ ۲
الهلال ۲ ۲ ۴  
  الهلال ۴ ۲ ۶  
  پرسپولیس ۰ ۲ ۲  
پرسپولیس ۰ ۱ ۱  
لخویا ۰ ۰ ۰  
  پرسپولیس ۲ ۳ ۵
  الاهلی ۲ ۱ ۳  
الاهلی ۱ ۳ ۴
الاهلی ۱ ۱ ۲  
  الهلال ۱ ۰ ۱
  اوراوا رد دیاموندز ۱ ۱ ۲
اس‌آی‌پی‌جی ۲ ۳ ۵  
جیانگسو سونینگ ۱ ۲ ۳  
  اس‌آی‌پی‌جی (پ.) ۴ ۱ ۵ (۵)
  گوانگ‌ژو اورگراند ۰ ۵ ۵ (۴)  
گوانگ‌ژو اورگراند(گ.ز.) ۱ ۱ ۲
کاشیما آنتلرز ۰ ۲ ۲  
  اس‌آی‌پی‌جی ۱ ۰ ۱
  اوراوا رد دیاموندز ۱ ۱ ۲  
موانگتونگ یونایتد ۱ ۱ ۲  
کاوازاکی فرونتال ۳ ۴ ۷  
  کاوازاکی فرونتال ۳ ۱ ۴
  اوراوا رد دیاموندز ۱ ۴ ۵  
ججو یونایتد ۲ ۰ ۲
اوراوا رد دیاموندز(و.ا.) ۰ ۳ ۳  

یک‌هشتم نهایی

تیم ۱   در مجموع.   تیم ۲   بازی رفت     بازی برگشت  
منطقه غرب آسیا
استقلال ۲–۶ العین ۱–۰ ۱–۶
الاهلی عربستان ۴–۲ الاهلی امارات ۱–۱ ۳–۱
استقلال خوزستان ۲–۴ الهلال ۱–۲ ۱–۲
پرسپولیس ۱–۰ لخویا ۰–۰ ۱–۰
منطقه شرق آسیا
موانگتونگ یونایتد ۲–۷ کاوازاکی فرونتال ۱–۳ ۱–۴
گوانگ‌ژو اورگراند ۲–۲ (گ.ز.) کاشیما آنتلرز ۰–۱ ۲–۱
شانگهای اس‌آی‌پی‌جی ۵–۳ جیانگسو سونینگ ۲–۱ ۳–۲
ججو یونایتد ۲–۳ اوراوا رد دیاموندز ۲–۰ ۰–۳ (و. ا)

یک چهارم نهایی

تیم ۱   در مجموع.   تیم ۲   بازی رفت     بازی برگشت  
منطقه غرب آسیا
العین ۰–۳ الهلال ۰–۰ ۰–۳
پرسپولیس ۵–۳ الاهلی ۲–۲ ۳–۱
منطقه شرق آسیا
شانگهای اس‌آی‌پی‌جی ۵–۵
(پ. ۵–۴)
گوانگ‌ژو اورگراند ۴–۰ ۱–۵ (و.ا.)
کاوازاکی فرونتال ۴–۵ اوراوا رد دیاموندز ۳–۱ ۱–۴

نیمه نهایی

تیم ۱   در مجموع.   تیم ۲   بازی رفت     بازی برگشت  
منطقه غرب آسیا
الهلال ۶–۲ پرسپولیس ۴–۰ ۲–۲
منطقه شرق آسیا
شانگهای اس‌آی‌پی‌جی ۱–۲ اوراوا رد دیاموندز ۱–۱ ۰–۱

فینال

تیم ۱   در مجموع.   تیم ۲   بازی رفت     بازی برگشت  
الهلال ۱–۲ اوراوا رد دیاموندز ۱–۱ ۰–۱


قهرمان

قهرمان لیگ قهرمانان آسیا
۲۰۱٧

اوراوا رد دايموندز
دومین قهرمانی

جوایز

جایزه بازیکن باشگاه
ارزشمندترین بازیکن یوسوکه کاشیواگی اوراوا رد دایموندز
بهترین گلزن عمر خربین الهلال
بازی جوانمردانه اوراوا رد دایموندز

گلزنان برتر

  • به‌روزرسانی در تاریخ ۱۸ اکتبر ۲۰۱۷
  از رقابت‌ها حذف شده‌اند یا دیگر در تیم خود حضور ندارند.

بازیکنان پر رنگ هنوز در رقابت‌ها حضور دارند.

رتبه بازیکن باشگاه م. گ. ۱ م. گ. ۲ م. گ. ۳ م. گ. ۴ م. گ. ۵ م. گ. ۶ یک‌ه. ۱ یک‌ه. ۲ یک‌چ. ۱ یک‌چ. ۲ ن. ن. ۱ ن. ن. ۲ ف. ۱ ف. ۲ کل
۱ عمر خربین الهلال ۱۲۱۳۲۱ ۱۰
۲ هالک شانگهای اس‌آی‌پی‌جی ۱۱۱۱۱۱۱۱۱ ۹
رافائل سیلوا اوراوا رد دیاموندز ۱۱۱۲۱۱۱۱
۴ عمر عبدالرحمان العین ۲۱۱۱۲ ۷
کارلوس ادواردو الهلال ۱۱۱۱۳
مهدی طارمی پرسپولیس ۲۱۳۱
آلان گوانگ‌ژو اورگراند ۱۱۱۲۲
ریکاردو گولرت گوانگ‌ژو اورگراند ۱۱۲۳
۹ یو کوبایاشی کاوازاکی ۱۱۱۱۲ ۶
کاوه رضایی استقلال تهران ۱۱۱۱۱۱
۱۱ عمر السومه الاهلی عربستان ۱۱۲۱ ۵
مارات بیکمائف لوکوموتیو تاشکند ۱۱۳
پائولینیو گوانگ‌ژو اورگراند ۱۲۱۱
تراسیل دنگدا موانگتونگ یونایتد ۱۱۱۱۱
وو لی شانگهای اس‌آی‌پی‌جی ۱۱۱۲

توجه: گل‌هایی که در مرحلهٔ پلی آف به ثمر رسیده در این لیست محاسبه نشده‌است. (طبق ماده ۶۴٫۴)

منبع: AFC[23]

گلزنان باشگاه‌های ایرانی

  • به‌روزرسانی در تاریخ ۱۲ سپتامبر ۲۰۱۷
  از رقابت‌ها حذف شده‌اند یا دیگر در تیم خود حضور ندارند.
رتبه بازیکن باشگاه م. گ. ۱ م. گ. ۲ م. گ. ۳ م. گ. ۴ م. گ. ۵ م. گ. ۶ یک‌ه. ۱ یک‌ه. ۲ یک‌چ. ۱ یک‌چ. ۲ ن. ن. ۱ ن. ن. ۲ ف. ۱ ف. ۲ کل
۱ مهدی طارمی پرسپولیس ۲۱۳۱ ۷
۲ کاوه رضایی استقلال تهران ۱۱۱۱۱۱ ۶
۳ گادوین منشأ پرسپولیس ۱۱۲ ۴
۴ آلویس نانگ استقلال خوزستان ۱۱۱ ۳
۵ حسن بیت سعید استقلال خوزستان ۱۱ ۲
مرتضی تبریزی ذوب‌آهن ۱۱
جری بنگتسون ذوب‌آهن ۱۱
۸ علی علیپور پرسپولیس ۱ ۱
شجاع خلیل‌زاده پرسپولیس ۱
مهدی زبیدی استقلال خوزستان ۱
جابر انصاری استقلال تهران ۱
سروش رفیعی پرسپولیس ۱
سلمان بحرانی استقلال خوزستان ۱
وحید محمدزاده ذوب‌آهن ۱
علی قربانی استقلال تهران ۱
فرشید اسماعیلی استقلال تهران ۱
مهدی رجب زاده ذوب‌آهن ۱
وحید امیری پرسپولیس ۱
لئاندرو پادوانی استقلال تهران ۱
محسن کریمی استقلال تهران ۱
محسن مسلمان پرسپولیس ۱
امید ابراهیمی استقلال تهران ۱
ابوالفضل علایی استقلال خوزستان ۱

توجه: گل‌هایی که در مرحلهٔ پلی آف به ثمر رسیده در این لیست محاسبه نشده‌است. (طبق ماده ۶۴٫۴)

منبع: AFC[23]

گلزنان به تفکیک باشگاه

باشگاه بازیکن گل مجموع
پرسپولیس مهدی طارمی ۷ ۱۶
گادوین منشأ ۴
علی علیپور ۱
شجاع خلیل‌زاده ۱
سروش رفیعی ۱
وحید امیری ۱
محسن مسلمان ۱
استقلال کاوه رضایی ۶ ۱۲
جابر انصاری ۱
علی قربانی ۱
فرشید اسماعیلی ۱
لئاندرو پادوانی ۱
محسن کریمی ۱
امید ابراهیمی ۱
استقلال خوزستان آلویس نانگ ۳ ۷
حسن بیت سعید ۲
مهدی زبیدی ۱
سلمان بحرانی ۱
ذوب‌آهن مرتضی تبریزی ۲ ۶
جری بنگتسون ۲
وحید محمدزاده ۱
مهدی رجب زاده ۱

جوایز فردی

روز مسابقه بهترین بازیکن هفته
نام بازیکن تیم
مرحله گروهی
روز مسابقه ۱[24] یوسف العربی لخویا
روز مسابقه ۲[25] کیم این-سونگ اولسان هیوندای
روز مسابقه ۳[26] یون ایل-لوک اف‌سی سئول
روز مسابقه ۴[27] کو-سونگ بیوم سوون سامسونگ
روز مسابقه ۵[28] خالد عیسی العین
روز مسابقه ۶[29] نیکولاس میلسی الهلال
مرحله حذفی
دور رفت یک‌هشتم نهایی[30] تیراسیل دانگدا موانگتونگ یونایتد
دور برگشت یک‌هشتم نهایی[31] عمر عبدالرحمان العین
دور رفت یک‌چهارم نهایی[32] یو کوبایاشی کاوازاکی فرونتال
دور برگشت یک‌چهارم نهایی[33] کارلوس ادواردو الهلال
دور رفت نیمه نهایی[34] عمر خربین الهلال
دور برگشت نیمه نهایی[35] گادوین منشا پرسپولیس
فینال[36] محمد البریک الهلال

پانویس

  1. "2017 AFC Champions League Competition Regulations" (PDF). AFC.
  2. "Revamp of AFC competitions". AFC. 25 January 2014.
  3. "ExCo approves expanded AFC Asian Cup finals". AFC. 16 April 2014.
  4. "Entry Manual: AFC Club Competitions 2017-2020" (PDF). AFC.
  5. "AFC MA Ranking (as of 30 November 2016)" (PDF). AFC.
  6. "AFC Club Competitions Ranking Mechanics (2016 version)" (PDF). AFC.
  7. "AFC Champions League 2017 slot allocation and draw date set". AFC. 7 December 2016. Archived from the original on 10 December 2016. Retrieved 26 August 2017.
  8. "Champions Jeonbuk to learn ACL 2017 opponents on Tuesday". AFC. 12 December 2016.
  9. "AFC Champions League 2017 Draw Mechanism" (PDF). AFC.
  10. "MA's Licensed Club 2017" (PDF). AFC.
  11. "FIFA Congress drives football forward, first female secretary general appointed". FIFA. Retrieved 13 May 2016.
  12. "Hong Kong's Champions League debut in doubt with AFC set to block Kitchee's bid to replace Premier League winners Eastern". South China Morning Post. 17 November 2016.
  13. "Eastern 'ready to return' to AFC Champions League as Kitchee attack Hong Kong FA chief for 'blunder' in eligibility fiasco". South China Morning Post. 18 November 2015.
  14. "Chan Yuen-ting poised to become first female head coach in the AFC Champions League after Eastern are reinstated". South China Morning Post. 21 November 2016.
  15. "Reigning champions disqualified from top Asian club football tournament". english.yonhapnews.co.kr. 18 January 2017. Retrieved 18 January 2017.
  16. "التعاون إلی دوری آسیا مباشرة والفتح یخوض الملحق". alriyadh.com (به Arabic). Al Riyadh. 23 October 2016. Retrieved 24 October 2016.
  17. "ประกาศ: เรื่องยุติการแข่งขันกีฬาฟุตบอล ฟุตซอล ฟุตบอลชายหาด ประจำฤดูกาล ๒๕๕๙". 14 October 2016. Archived from the original on 14 February 2019. Retrieved 25 September 2019.
  18. "OFFICIAL: สุโขทัยจับสลากได้สิทธิ์ลุย ACL 2017". GOAL.com. 20 October 2016.
  19. "AFC Calendar of Competitions 2017" (PDF). AFC.
  20. "AFC Competitions Committee decisions". AFC. 12 April 2016.
  21. "AFC Champions League 2017: And then there were eight..." AFC. 5 June 2017.
  22. "الاهلی به پرسپولیس خورد، العین به الهلال".
  23. "Top Goal Scorers (by Stage) – 2017 AFC Champions League (Group Stage, Round of 16, Knock-out Stage)". the-afc.com. AFC.
  24. "ACL MD1 Toyota Player of the Week". AFC. 27 February 2017.
  25. "ACL 2017 MD2 Toyota Player of the Week: Kim In-sung". AFC. 3 March 2017.
  26. "ACL 2017 MD3 Toyota Player of the Week: Yun Il-lok". AFC. 16 March 2017.
  27. "ACL 2017 MD4 Toyota Player of the Week: Ko Seung-beom". AFC. 14 April 2017.
  28. "ACL 2017 MD5 Toyota Player of the Week: Khalid Eisa". AFC. 28 April 2017.
  29. "ACL 2017 MD6 Toyota Player of the Week: Nicolas Milesi". AFC. 12 May 2017.
  30. "#ACL2017 Round of 16 Toyota Player of the Week: Teerasil Dangda". AFC. 25 May 2017.
  31. "#ACL2017 Toyota Player of the Week: Omar Abdulrahman". AFC. 1 June 2017.
  32. "ACL 2017 Quarter-final 1st leg Toyota Player of the Week: Yu Kobayashi". AFC. 25 August 2017.
  33. "ACL 2017 Quarter-final 2nd Leg Toyota Player of the Week: Carlos Eduardo". AFC. 14 September 2017.
  34. "ACL 2017 Semi-final 1st leg Toyota Player of the Week: Omar Khribin". AFC. 28 September 2017.
  35. "ACL 2017 Semi-final 2nd leg Toyota Player of the Week: Godwin Mensha". AFC. 19 October 2017.
  36. "ACL2017 Final Toyota Player of the Week: Mohammed Al Burayk". AFC. 27 November 2017.

پیوند به بیرون

This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.