لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۸

لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۸ سی و هفتمین دوره مسابقات باشگاهی سطح اول فوتبال آسیا و شانزدهمین دوره تحت عنوان لیگ قهرمانان آسیا برگزار می‌شود.
قهرمان مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۸ به عنوان باشگاه برتر کنفدراسیون فوتبال آسیا به مسابقات جام باشگاه‌های جهان ۲۰۱۸ که به میزبانی امارات متحده عربی قرار است برگزار شود صعود خواهد کرد. در صورتی که باشگاهی از کشور امارات متحده عربی قهرمان این دوره از مسابقات لیگ قهرمانان شود، تیم دوم لیگ برتر امارات متحده عربی ۲۰۱۷–۱۸ (به جای تیم قهرمان) صعود خواهد کرد.
اوراوا رد دیاموندز به عنوان مدافع عنوان قهرمانی، پس از آنکه در جی‌لیگ ۲۰۱۷ در جایگاه هفتم قرار گرفت و در جام امپراتور ۲۰۱۷ هم حذف شد، از صعود به لیگ قهرمانان این فصل بازماند و نتوانست از این عنوان دفاع کند، پس از آنکه در دوره قبلی چونبوک هیوندای موتورز به دلیل دخالت در یک رسوایی مطابق قانون از مسابقات کنار رفت، این دومین فصل پیاپی است که مدافعان عنوان قهرمانی نمی‌توانند شانسی برای دفاع از قهرمانی خود داشته باشند.

لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۸
جزئیات مسابقات
تاریخ برگزاری۱۶ ژانویه – ۱۰ نوامبر ۲۰۱۸
تعداد تیم‌ها۴۶ (از ۱ کنفدراسیون‌)
قهرمان‌  کاشیما آنتلرز (نخستین قهرمانی)
نایب‌قهرمان  پرسپولیس
مقام سوم  السد
آمار مسابقات
بازی‌های برگزار شده۱۴۰
گل‌های زده شده۴۱۸ (۲٫۹۹ در هر بازی)
تعداد تماشاگران۱٬۸۹۰٬۸۱۳ (۱۳٬۶۰۳ در هر بازی)
بهترین گلزن بغداد بونجاح (۱۳ گل)
بهترین بازیکن یوما سوزوکی
جایزه بازی جوانمردانه پرسپولیس

در این دوره لیگ قهرمانان، علیرضا بیرانوند از باشگاه پرسپولیس به عنوان بهترین دروازبان انتخاب شد.

نحوه محاسبه سهمیه کشورها

کمیته مسابقات ای‌اف‌سی پیشنهاد اصلاح مسابقات باشگاه‌های ای‌اف‌سی را در ۲۵ ژانویه ۲۰۱۴،[1] که توسط کمیته اجرایی ای‌اف‌سی در تاریخ ۱۶ آوریل ۲۰۱۵ تصویب شد ارائه داد.[2] این دو کمیته سهمیه‌های در نظر گرفته شده ۴۶ فدراسیون عضو ای‌اف‌سی (به استثنای اعضای وابسته جزایر ماریانای شمالی) بر اساس عملکرد تیم ملی و باشگاه‌های خود در چهار سال گذشته در مسابقات ای‌اف‌سی و همچنین با توجه به رتبه‌بندی ای‌اف‌سی در سال ۲۰۱۶، را برای فدراسیون‌ها جهت حضور در لیگ قهرمانان آسیا در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ با شرایط زیر تعیین کردند:[3]

  • این فدراسیون‌ها به دو منطقه تقسیم می‌شوند:
  • هر منطقه، چهار گروه چهار تیمه در مرحله گروهی که ۱۲ سهمیه مستقیم و چهار سهمیه دیگر آن به صورت پلی-آف انتخاب می‌شوند را شامل می‌شوند.
  • ۱۲ کنفدراسیون برتر در هر منطقه به ترتیب رتبه‌بندی ای‌اف‌سی، تا زمانی‌که معیارهای صدور مجوز توسط ای‌اف‌سی را رعایت کنند واجد شرایط برای ورود به لیگ قهرمانان آسیا می‌باشند.
  • شش فدراسیون برتر در هر منطقه حداقل یک سهمیه مستقیم در مرحله گروهی را دریافت می‌کنند، این در حالیست که سایر فدراسیون‌ها فقط سهمیه بازی پلی-آف را دریافت می‌کنند:
    • فدراسیون‌هایی که در مکان نخست و دوم رتبه‌بندی قرار دارند، سه سهمیه مستقیم و یک سهمیه پلی-آف را کسب می‌کنند (در پلی-آف اصلی).
    • فدراسیون‌هایی که در مکان سوم رتبه‌بندی قرار دارند، دو سهمیه مستقیم و دو سهمیه پلی-آف را کسب می‌کنند (هر دو در پلی-آف اصلی).
    • فدراسیون‌هایی که در مکان چهارم رتبه‌بندی قرار دارند، دو سهمیه مستقیم و دو سهمیه پلی-آف را کسب می‌کنند (هر دو در پلی-آف مقدماتی ۲).
    • فدراسیون‌هایی که در مکان پنجم رتبه‌بندی قرار دارند، یک سهمیه مستقیم و دو سهمیه پلی-آف را کسب می‌کنند (هر دو در پلی-آف مقدماتی ۲).
    • فدراسیون‌هایی که در مکان ششم رتبه‌بندی قرار دارند، یک سهمیه مستقیم و یک سهمیه پلی-آف را کسب می‌کنند (در پلی-آف مقدماتی ۲).
    • فدراسیون‌هایی که در مکان هفتم تا دوازدهم رتبه‌بندی قرار دارند، هر کدام یک سهمیه پلی-آف را کسب می‌کنند (در پلی-آف مقدماتی ۱).
  • حداکثر تعداد سهمیه‌ها برای هر فدراسیون یک سوم کل تعداد باشگاه‌های بالا می‌باشد.
  • در صورتی‌که فدراسیونی به هر دلیلی سهمیه‌های مستقیم خود را از دست دهد، سهمیه‌های آن فدراسیون بین فدراسیون‌های بالاتر با در نظر گرفتن اینکه هر کشوری حداکثر سه سهمیه مستقیم خواهد داشت، تقسیم می‌شود.
  • در صورتی‌که فدراسیونی به هر دلیلی سهمیه‌های پلی-آف خود را از دست دهد، سهمیه‌های آن فدراسیون حذف شده و بین هیچ فدراسیونی تقسیم نخواهد شد.

برای لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۸، فدراسیون‌ها بر اساس رتبه‌بندی فدراسیون خود که در تاریخ ۳۰ نوامبر ۲۰۱۶ منتشره شده بود٬[4] شرایط سهمیه‌های اختصاص‌یافته به خود را دریافت کردند، که به عملکرد آن‌ها در لیگ قهرمانان آسیا، ای‌اف‌سی کاپ و همچنین تیم ملی فوتبال خود در رتبه‌بندی جهانی فیفا، طی سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ بستگی داشته‌است.[3][5]

شرکت‌کنندگان در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۸
کسب حدنصاب سهمیه
عدم کسب حدنصاب سهمیه
یادداشت‌ها
  1. ^ استرالیا (AUS): شرایطی که در بخش بالا توسط فدراسیون فوتبال استرالیا ارائه شده نشان می‌دهد که با توجه به اینکه در لیگ استرالیا، ای-لیگ در فصل ۱۷–۲۰۱۶ تنها ۹ تیم حضور داشتند پس تنها می‌تواند ۳ تیم را روانه مسابقات کند.
  2. ^ عراق (IRQ): فدراسیون فوتبال کشور عراق معیارهای صدور مجوز توسط ای‌اف‌سی را رعایت نکرد.
  3. ^ کویت (KUW): فدراسیون فوتبال کویت به دلیل تعلیق توسط فیفا نمی‌تواند در این تورنمنت حضور یابد.[6]
  4. ^ لبنان (LIB): فدراسیون فوتبال کشور لبنان معیارهای صدور مجوز توسط ای‌اف‌سی را رعایت نکرد.
  5. ^ عربستان (KSA): عربستان سعودی تیم‌های النصر و الاتحاد را نیز برای این رقابت‌ها برای مرحلهٔ گروهی و مرحله پلی-آف اصلی، به عنوان تیم سوم و چهارم لیگ حرفه‌ای عربستان فصل ۱۷–۲۰۱۶ معرفی کرده بود، اما این دو تیم مجوز حرفه‌ای ای‌اف‌سی را نتوانستند بگیرند و همچنین تیم‌های دیگر لیگ عربستان که تا هشتمین تیم مجاز به ورود بودند هم موفق به اخذ مجوز حرفه‌ای نشدند.
  6. ^ سوریه (SYR): فدراسیون فوتبال کشور سوریه معیارهای صدور مجوز توسط ای‌اف‌سی را رعایت نکرد.

تیم‌ها

۴۶ تیم زیر از ۲۰ فدراسیون وارد رقابت‌ها شدند. در جدول زیر، تعداد حضور و آخرین حضور تیم‌ها تنها از فصل ۰۳–۲۰۰۲ (شامل مرحله انتخابی)، یعنی از زمانی که تورنمنت به لیگ قهرمانان آسیا تغییر نام داد، شمارش می‌شود.

یادداشت‌ها
  1. ^ اندونزی (IDN): باشگاه بایانکارا، قهرمان سوپر لیگ فوتبال اندونزی ۲۰۱۷، موفق به اخذ مجوز حرفه‌ای ای‌اف‌سی نشد. در نتیجه، بالی یونایتد به عنوان نایب‌قهرمان لیگ، وارد مرحله مقدماتی دور ۱ شد.[7]
  2. ^ ایران (IRI): نفت طلائیه، قهرمان جام حذفی ۹۶–۱۳۹۵، موفق به اخذ مجوز حرفه‌ای ای‌اف‌سی نشد. به همین خاطر، تراکتورسازی به عنوان تیم سوم لیگ برتر فوتبال ایران به جای اینکه در مرحله پلی-آف شرکت کند، به مرحله گروهی راه یافت و تیم چهارم لیگ، یعنی ذوب‌آهن، وارد مرحله پلی-آف شد.
  3. ^ قطر (QAT): تیم الجیش، تیم چهارم لیگ ستارگان قطر ۱۷–۲۰۱۶، باترکیب با تیم لخویا، به عنوان تیم الدحیل، بعد از فصل ۱۷–۲۰۱۶ حضور خواهد داشت؛ بنابراین تیم پنجم لیگ یعنی الغرافه وارد رقابت‌ها شد.
  4. ^ سنگاپور (SIN): باشگاه فوتبال آلبیرکس نیگاتا سنگاپور، قهرمان اس‌لیگ در فصل ۲۰۱۷، یک تیم وابسته به باشگاه ژاپنی آلبیرکس نیگاتا می‌باشد و در نتیجه نمی‌تواند نماینده سنگاپور در لیگ قهرمانان به‌شمار آید؛ بنابراین به جای این تیم، باشگاه فوتبال تامپینس روفرز وارد مسابقات مرحله مقدماتی تورنمنت شد.
  5. ^ امارات (UAE): باشگاه الاهلی، تیم سوم لیگ حرفه‌ای امارات ۱۷–۲۰۱۶، با باشگاه الشباب و دبی ترکیب و پس از تشکیل باشگاه الشباب الاهلی دبی، بخاطر عدم وجود شرایط لازم سه ساله از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شد؛ بنابراین، تیم العین به عنوان تیم چهارم لیگ وارد مرحله پلی-آف شد (ابتدا العین هم موفق به اخذ مجوز حرفه‌ای ای‌اف‌سی نشد اما دوباره امتیاز خود را بدست آوردند).[8][9]
  6. ^ ویتنام (VIE): تیم کوانگ نام، قهرمان وی. لیگ۱ ۲۰۱۷ موفق به اخذ مجوز حرفه‌ای ای‌اف‌سی نشد؛ بنابراین تیم تان هوا به عنوان نایب‌قهرمان لیگ، وارد مرحله مقدماتی دور ۲ شد.[10]

خطای لوآ در پودمان:Location_map/multi در خط 27: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/AFC" does not exist.

زمان‌بندی

زمان‌بندی مسابقات به شرح زیر است[11]

مرحله دور تاریخ قرعه‌کشی دیدار رفت دیدار برگشت
مرحله مقدماتی مقدماتی دور ۱ بدون قرعه‌کشی ۱۶ ژانویه ۲۰۱۸
مقدماتی دور ۲ ۲۳ ژانویه ۲۰۱۸
مرحله پلی-آف پلی-آف اصلی ۳۰ ژانویه ۲۰۱۸
مرحله گروهی Matchday 1 TBA December 2017 ۱۲–۱۴ فوریه ۲۰۱۸
Matchday 2 ۱۹–۲۱ فوریه ۲۰۱۸
Matchday 3 ۵–۷ مارس ۲۰۱۸
Matchday 4 ۱۲–۱۴ مارس ۲۰۱۸
Matchday 5 ۲–۴ آوریل ۲۰۱۸
Matchday 6 ۱۶–۱۸ آوریل ۲۰۱۸
مرحله حذفی یک‌هشتم نهایی ۷–۹ مه ۲۰۱۸ ۱۴–۱۶ مه ۲۰۱۸
یک‌چهارم نهایی TBA May/June 2018 ۲۷–۲۹ اوت ۲۰۱۸ ۱۷–۱۹ سپتامبر ۲۰۱۸
نیمه نهایی ۱–۳ اکتبر ۲۰۱۸ ۲۲–۲۴ اکتبر ۲۰۱۸
فینال ۳ نوامبر ۲۰۱۸ ۱۰ نوامبر ۲۰۱۸

مرحله انتخابی پلی-آف

مرحله مقدماتی دور ۱

تیم ۱  نتیجه  تیم ۲
منطقه شرق
بالی یونایتد ۳–۱ تامپینس روفرز
شان یونایتد ۱–۱ (و.ا.)
(۳–۴ پ)
سئرس نیگروس

مرحله مقدماتی دور ۲

تیم ۱  نتیجه  تیم ۲
منطقه شرق
ایسترن اسپورتز ۲–۴ تان هوا
موانگتونگ یونایتد ۵–۲ جوهور دارالتعظیم
چیانگرای یونایتد ۲–۱ (و.ا.) بالی یونایتد
بریزبن رور ۲–۳ سئرس نیگروس

مرحله پلی-آف اصلی

تیم ۱  نتیجه  تیم ۲
منطقه غرب
العین ۲–۰ مالکیه
ذوب آهن ۳–۱ آیزول
الغرافه ۲–۱ پخته کار
نسف قرشی ۵–۱ الفیصلی
منطقه شرق
سوون سامسونگ ۵–۱ تان هوا
کاشیوا ریسول ۳–۰ موانگتونگ یونایتد
اس‌آی‌پی‌جی ۱–۰ چیانگرای یونایتد
تیانجین چوانجیان ۲–۰ سئرس نیگروس

مرحله گروهی

گروه A

یادداشت:

  1. ^ ب. نتایج مسابقات رو در رو: الجزیره ۳–۲ الغرافه، الغرافه ۲–۳ الجزیره.

گروه B

یادداشت:

  1. ^ الف. نتایج مسابقات رو در رو: ذوب‌آهن ۲–۰ لوکوموتیو تاشکند، لوکوموتیو تاشکند ۱–۱ ذوب‌آهن.

گروه C

گروه D

گروه E

گروه F

گروه G

گروه H

مرحله حذفی

  • در مرحله حذفی، ۱۶ تیم صعود کرده از مرحله گروهی، در دو منطقه متفاوت تا فینال رقابت‌ها به مسابقه می‌پردازند. در این مسابقات دو تیم در دو بازی رفت و برگشت در خانهٔ خود و حریف به رقابت می‌پردازند. تیمی که در مجموع دو مسابقه برتر باشد (گل‌های وقت اضافه محاسبه نخواهد شد و در صورت لزوم امکان محاسبهٔ قانون گل زده در خانه حریف و رسیدن مسابقه به ضربات پنالتی می‌باشد)، صعود و به مرحله بعد خواهد رفت.
  • با توجه به اینکه تنها نماینده‌های غرب و شرق در فینال رقابت‌ها دیدار می‌کنند، برندهٔ هر کدام از مسابقه‌ها با برندهٔ منطقهٔ خود دیدار می‌کند. دیدار نیمه نهایی بین برندگان مرحلهٔ یک چهارم نهایی برگزار خواهد شد و برندهٔ آن‌ها نیز در فینال رقابت‌ها دیدار خواهند کرد.

نمودار

  یک‌هشتم نهایی یک‌چهارم نهایی نیمه نهایی فینال
                                             
کاشیما آنتلرز ۳ ۱ ۴  
شانگهای اس‌آی‌پی‌جی ۱ ۲ ۳  
  کاشیما آنتلرز ۲ ۳ ۵  
  تیانجین چوانجیان ۰ ۰ ۰  
تیانجین چوانجیان (گ.ز.) ۰ ۲ ۲
گوانگ‌ژو اورگراند ۰ ۲ ۲  
  کاشیما آنتلرز ۳ ۳ ۶  
  سوون سامسونگ ۲ ۳ ۵  
بوریرام ۳ ۰ ۳  
چونبوک هیوندای موتورز ۲ ۲ ۴  
  چونبوک هیوندای موتورز ۰ ۳ ۳(۲)
  سوون سامسونگ (پ) ۳ ۰ ۳(۴)  
اولسان هیوندای ۱ ۰ ۱
سوون سامسونگ ۰ ۳ ۳  
  کاشیما آنتلرز ۲ ۰ ۲
  پرسپولیس ۰ ۰ ۰
ذوب‌آهن ۱ ۱ ۲  
استقلال ۰ ۳ ۳  
  استقلال ۱ ۲ ۳
  السد ۳ ۲ ۵  
السد ۲ ۲ ۴
الاهلی عربستان ۱ ۲ ۳  
  السد ۰ ۱ ۱
  پرسپولیس ۱ ۱ ۲  
العین ۲ ۱ ۳  
الدحیل ۴ ۴ ۸  
  الدحیل ۱ ۱ ۲
  پرسپولیس ۰ ۳ ۳  
الجزیره ۳ ۱ ۴
پرسپولیس (گ.ز.) ۲ ۲ ۴  

یک‌هشتم نهایی

در مرحلهٔ یک‌هشتم نهایی، تیم‌های اول هر گروه با تیم‌های دوم گروه دیگر از همان منطقه طبق توضیحات گفته شدهٔ فوق به مسابقه می‌پردازند، این در حالی است که تیم‌های اول هر گروه در دوره برگشت میزبان خواهند بود.

تیم ۱   در مجموع.   تیم ۲   بازی رفت     بازی برگشت  
منطقه غرب آسیا
الجزیره ۴–۴ (گ.ز.) پرسپولیس ۳–۲ ۱–۲
السد ۴–۳ الاهلی ۲–۱ ۲–۲
ذوب آهن ۲–۳ استقلال ۱–۰ ۱–۳
العین ۳–۸ الدحیل ۲–۴ ۱–۴
منطقه شرق آسیا
تیانجین چوانجیان ۲–۲ (گ.ز.) گوانگ‌ژو اورگراند ۰–۰ ۲–۲
بوریرام یونایتد ۳–۴ چونبوک هیوندای موتورز ۳–۲ ۰–۲
اولسان هیوندای ۱–۳ سوون سامسونگ ۱–۰ ۰–۳
کاشیما آنتلرز ۴–۳ شانگهای اس‌آی‌پی‌جی ۳–۱ ۱–۲

یک چهارم نهایی

در مرحلهٔ یک‌چهارم نهایی، چهار تیم برتر مرحلهٔ یک‌هشتم نهایی از منطقهٔ غرب در دو مسابقه رفت و برگشتی با هم مسابقه خواهند داد و همچنین چهار تیم برتر مرحلهٔ یک‌هشتم نهایی از منطقهٔ شرق نیز با هم به رقابت می‌پردازند و تمامی مسابقات و میزبانان و میهمانان به وسیلهٔ قرعه‌کشی در کوالامپور مالزی، روز چهارشنبه ۲ خرداد ساعت ۱۴:۳۰ بدون هیچ‌گونه توجه به کشوری و با ترکیب و چیدمان نوین، مشخص شد.

تیم ۱   در مجموع.   تیم ۲   بازی رفت     بازی برگشت  
منطقه غرب آسیا
استقلال ۳–۵ السد ۱–۳ ۲–۲
الدحیل ۲–۳ پرسپولیس ۱–۰ ۱–۳
منطقه شرق آسیا
کاشیما آنتلرز ۵–۰ تیانجین چوانجیان ۲–۰ ۳–۰
چونبوک هیوندای موتورز ۳–۳ (۲–۴ پ) سوون سامسونگ ۰–۳ ۳–۰(و.ا.)

نیمه نهایی

در مرحلهٔ نیمه نهایی، دو تیم پیروز مرحلهٔ یک‌چهارم نهایی از منطقه غرب با یکدیگر، و دو تیم برنده مرحله یک‌چهارم نهایی منطقه شرق با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

تیم ۱   در مجموع.   تیم ۲   بازی رفت     بازی برگشت  
منطقه غرب آسیا
السد ۱–۲ پرسپولیس ۰–۱ ۱–۱
منطقه شرق آسیا
کاشیما آنتلرز ۶–۵ سوون سامسونگ ۳–۲ ۳–۳

فینال

در مرحلهٔ فینال، دو برنده مرحلهٔ نیمه نهایی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند، به این صورت که میزبان دور رفت، نماینده منطقه شرق و میزبان دور برگشت، نماینده منطقه غرب که عکس فصل قبل می‌باشد خواهد بود.

تیم ۱   در مجموع.   تیم ۲   بازی رفت     بازی برگشت  
کاشیما آنتلرز ۲–۰ پرسپولیس ۲–۰ ۰–۰

قهرمان

قهرمان لیگ قهرمانان آسیا
۲۰۱٨

کاشیما آنتلرز
اولین قهرمانی

بهترین گلزنان

  بازیکن دیگر در تیم بازی نمی‌کند ولی باشگاهش همچنان در رقابت‌ها حضور دارد.
  باشگاه از دور رقابت‌ها حذف شده‌است.
رتبه بازیکن باشگاه م. گ. ۱ م. گ. ۲ م. گ. ۳ م. گ. ۴ م. گ. ۵ م. گ. ۶ یک‌ه. ۱ یک‌ه. ۲ یک‌چ. ۱ یک‌چ. ۲ ن. ن. ۱ ن. ن. ۲ ف. ۱ ف. ۲ کل
۱ بغداد بونجاح السد ۲۲۱۲۲۲۱۱ ۱۳
۲ دیان دامیانوویچ سوون سامسونگ ۲۱۱۱۲۱۱ ۹
یوسف العربی الدحیل ۲۲۲۱۲
۴ مامه بابا تیام استقلال ۱۲۱۳ ۷
ریکاردو گولار گوانگژو اورگراند ۱۴۲
۶ کیم شین-ووک چونبوک هیوندای موتورز ۳۱۱۱ ۶
مارکوس برگ العین ۱۱۲۲
رومارینیو الجزیره ۱۱۱۱۱۱
۹ علی علیپور پرسپولیس ۲۱۱۱ ۵
آدریانو چونبوک هیوندای موتورز ۳۱۱
علی مبخوت الجزیره ۱۱۲۱
مهدی طارمی الغرافه ۱۲۱۱
مرتضی تبریزی ذوب آهن (گروهی و ی. ه)
استقلال (ی. چ)
۱۲۱۱
مهند عسیری الاهلی ۱۱۱۱۱
سرجینیو کاشیما آنتلرز ۱۱۱۱۱

جوایز فردی

هفته بهترین بازیکن هفته
نام بازیکن تیم
مرحله گروهی
هفته ۱[12] لروی جورج ملبورن ویکتوری
هفته ۲[13] اسکار شانگهای اس‌آی‌پی‌جی
هفته ۳[14] ریکاردو گولار گوانگ‌ژو اورگراند
هفته ۴[15] علی خصیف الجزیره
هفته ۵[16] مسیلاو اورسیچ اولسان هیوندای
هفته ۶[17] آلان کاروالیو گوانگ‌ژو اورگراند
مرحله حذفی
دور رفت یک‌هشتم نهایی[18] ادگار برونو دا سیلوا بوریرام یونایتد
دور برگشت یک‌هشتم نهایی[19] مامه بابا تیام استقلال
دور رفت یک چهارم نهایی[20] دژان دامیانوویچ سوون سامسونگ
دور برگشت یک‌چهارم نهایی[21] اکرم عفیف السد
دور رفت نیمه نهایی[22] علیرضا بیرانوند پرسپولیس
دور برگشت نیمه نهایی[23] دژان دامیانوویچ سوون سامسونگ
دور رفت فینال[24] سرجینیو کاشیما آنتلرز
دور برگشت فینال[25] کوون سون-تائه کاشیما آنتلرز

جستارهای وابسته

ای‌اف‌سی کاپ ۲۰۱۸
جام باشگاه‌های جهان ۲۰۱۸

پانویس

  1. "Revamp of AFC competitions". AFC. 25 January 2014.
  2. "ExCo approves expanded AFC Asian Cup finals". AFC. 16 April 2014.
  3. "Entry Manual: AFC Club Competitions 2017-2020" (PDF). AFC.
  4. "AFC MA Ranking (as of 30 November 2016)" (PDF). AFC.
  5. "AFC Club Competitions Ranking Mechanics (2016 version)" (PDF). AFC.
  6. "FIFA Congress drives football forward, first female secretary general appointed". FIFA. Retrieved 13 May 2016.
  7. "PSSI Tolak Banding Klub Terkait Lisensi AFC" [PSSI reject club appeals related to AFC license] (به Indonesian). Goal.com. 31 October 2017. Retrieved 1 November 2017.
  8. "Al Ain ruled out of next year's ACL". Gulf News. 17 October 2017. Retrieved 20 October 2017.
  9. "Al Ain cleared to play in AFC Champions League". Gulf News. 31 October 2017. Retrieved 1 November 2017.
  10. "AFC: FLC THANH HÓA THAY QUẢNG NAM ĐÁ AFC CHAMPIONS LEAGUE". Goal.com. 30 November 2017.
  11. "AFC Competitions Calendar 2018" (PDF). AFC. 15 November 2017.
  12. "ACL2018 MD1 Toyota Player of the Week: Leroy George". AFC. 15 February 2018.
  13. "ACL2018 MD2 Toyota Player of the Week: Oscar". AFC. 23 February 2018.
  14. "ACL2018 MD3 Toyota Player of the Week: Ricardo Goulart". AFC. 8 March 2018.
  15. "ACL2018 MD4 Toyota Player of the Week: Ali Khaseif". AFC. 16 March 2018.
  16. "ACL2018 MD5 Toyota Player of the Week: Mislav Orsic". AFC. 6 April 2018.
  17. "ACL2018 MD6 Toyota Player of the Week: alan". AFC. 20 April 2018.
  18. "ACL2018 Round of 16 First Leg Toyota Player of the Week: Edgar". AFC. 11 May 2018.
  19. "ACL2018 Round of 16 second Leg Toyota Player of the Week: mame thiam". AFC. 18 May 2018.
  20. «TOYOTA PLAYER OF THE WEEK | AFC». www.the-afc.com (به انگلیسی). دریافت‌شده در ۲۰۱۸-۰۸-۳۰.
  21. "Quarter-final, Second Leg Toyota Player of the Week: Akram Afif". AFC. 20 September 2018.
  22. "Semi-Final, First Leg Toyota Player of the Week: Alireza Beiranvand". AFC. 5 October 2018.
  23. "Semi-finals, Second Leg Toyota Player of the Week: Dejan Damjanovic". AFC. 26 October 2018.
  24. "Final, First Leg Toyota Player of the Week: Serginho". AFC. November 2018.
  25. "Final, 2nd Leg Toyota Player of the Week: Kwoun Sun-tae". AFC. 17 November 2018.

پیوند به بیرون

This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.