زهرا ساعی

زهرا ساعی (زاده ۱۳۵۹ تبریز)، عضو حزب اعتدال و توسعه و نماینده سابق تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس دهم است.[1][2][3][4] وی در اواخر سال ۱۳۹۲ از سوی استاندار تهران به سمت «سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تهران» منصوب شد.[5][6][7][8]

زهرا ساعی
نمایندهٔ دوره دهم مجلس شورای اسلامی[1]
مشغول به کار
۸ خرداد ۱۳۹۵  ۶ خرداد ۱۳۹۹
حوزه انتخاباتیتبریز، آذرشهر و اسکو
مشاور استاندار و مدیر کل زنان و خانواده استانداری تهران
اطلاعات شخصی
زاده۱۳۵۹
تبریز
ملیت ایران
حزب سیاسیحزب اعتدال و توسعه
همسر(ان)سید امین مرعشی
محل تحصیلدانشگاه تهران
دانشگاه خوارزمی
پیشهسیاست‌مدار
دیناسلام، شیعه
وبگاهhttp://zahrasaei.ir/

زندگی

زهرا ساعی در شهریور ۱۳۵۹ در تبریز متولد شده است. در دهه هفتاد به دلیل شغل پدرش همراه با خانواده به تهران نقل مکان کرده‌اند و در سال ۱۳۷۷ در رشته شیمی از دانشگاه پذیرفته شد که البته بعداً در رشتهٔ زبان و ادبیات فارسی هم تحصیل کرد. در مقطع کارشناسی ارشد به جغرافیای سیاسی تغییر رشته داد و در سال ۱۳۹۴ در مقطع دکتری رشتهٔ جغرافیای سیاسی در دانشگاه خوارزمی مشغول به تحصیل بوده‌است.[6][7][8][9][6][7][8][9]

فعالیت‌ها

برخی از مهم‌ترین فعالیت‌ها و مسئولیت‌های زهرا ساعی:[6][7][8][9]

زهرا ساعی از حوزه انتخابیهٔ تهران در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا (۱۳۹۲) شرکت کرد و از بین ۳ هزار و ۷۵۰ داوطلبی که نام ‌نویسی کرده بودند، رتبهٔ ۱۱۹ را کسب کرد و نتوانست به شورای اسلامی شهر تهران راه یابد.

پس از ثبت نام در انتخابات مجلس شورای اسلامی (۱۳۹۵–۱۳۹۴) از حوزه انتخابیهٔ تبریز، آذرشهر و اسکو، از جانب «شورای عالی سیاست‌گذاری انتخاباتی اصلاح‌طلبان» به عنوان یکی از نامزدهای اصلی جناح اصلاح‌طلبان جمهوری اسلامی ایران در این حوزه مطرح گردید و نام او در لیست امید (ائتلاف فراگیر اصلاح‌طلبان) مورد حمایت سید محمد خاتمی قرار گرفت.[10][11]

زهرا ساعی در انتخابات ۷ اسفند ۱۳۹۴ با کسب ۱۱۴ هزار و ۳۸۴ رأی، نفر چهارم شد و همراه با ۷ نامزد دیگر به دور دوم انتخابات راه یافت تا از بین آن‌ها ۴ نفر به عنوان نمایندهٔ مردم تبریز، آذرشهر و اسکو راهی مجلس شورای اسلامی شوند.[12] نهایتاً در انتخابات ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ با کسب ۱۳۴ هزار و ۱۳۱ رأی، به عنوان نفر اول از حوزهٔ انتخابیهٔ تبریز، آذرشهر و اسکو به مجلس دهم راه یافت.

جستارهای وابسته


منابع

  1. «مشروح نتايج نهايی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامي در حوزه تبريز، اسكو و آذرشهر». وب‌گاه استانداری آذربایجان شرقی. بایگانی‌شده از اصلی در ۳ مه ۲۰۱۶. دریافت‌شده در ۳۰ آوریل ۲۰۱۶.
  2. «زهرا ساعی». سامانه مستقل انتخابات مجلس شورای اسلامی آذربایجان شرقی. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۲ فوریه ۲۰۱۶. دریافت‌شده در ۴ مارس ۲۰۱۶.
  3. «از فعال فتنه ۸۸ تا تاجر سرمایه‌دار در بین اصلاح طلبان تبریز». وب‌گاه آوای ورزقان. بایگانی‌شده از اصلی در ۳ مارس ۲۰۱۶. دریافت‌شده در ۴ مارس ۲۰۱۶.
  4. «زهرا ساعی». وب‌گاه نمودار. بایگانی‌شده از اصلی در ۷ مارس ۲۰۱۶. دریافت‌شده در ۴ مارس ۲۰۱۶.
  5. «انتصابی دیگر در حوزه زنان؛ انتصاب زهرا ساعی به عنوان سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تهران». وب‌گاه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری. دریافت‌شده در ۴ مارس ۲۰۱۶.
  6. «فهرست کاندیداهای احتمالی لیست اصلاح طلبان زن در تبریز». وب‌سایت خبری تحلیلی یامچی آذربایجان. بایگانی‌شده از اصلی در ۳۰ دسامبر ۲۰۱۵. دریافت‌شده در ۴ مارس ۲۰۱۶.
  7. «مدیرکل زنان و خانواده استانداری تهران کاندیدای انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر». پایگاه خبری و تحلیلی بولتن پرس. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۸ دسامبر ۲۰۱۵. دریافت‌شده در ۴ مارس ۲۰۱۶.
  8. «زهرا ساعی: بهارستان نیاز به نفسی تازه دارد/آذربایجان را کانون توجه منطقه می‌کنیم». وب‌گاه نصر. دریافت‌شده در ۴ مارس ۲۰۱۶.
  9. «با معرفی لیست انتخاباتی در سه استان؛ لیست اصلاح طلبان بیست و سه نفره شد». وب‌گاه گام دوم. بایگانی‌شده از اصلی در ۳۰ اوت ۲۰۱۷. دریافت‌شده در ۳ مارس ۲۰۱۶.
  10. «لیست امید». وب‌گاه لیست امید. بایگانی‌شده از اصلی در ۱ مارس ۲۰۱۶. دریافت‌شده در ۴ مارس ۲۰۱۶.
  11. «رئیس ستاد انتخابات استان اعلام کرد: نتایج قطعی انتخابات مجلس در حوزه تبریز، اسکو و آذرشهر». وب‌گاه استانداری آذربایجان شرقی. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۹ فوریه ۲۰۱۶. دریافت‌شده در ۳ مارس ۲۰۱۶.

پیوند به بیرون

مطالعه بیشتر


This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.