معماری همساز با اقلیم

معماری همساز با اقلیم یک نوع طراحی همساز است که به طراحی و برنامه‌ریزی روی فضاهای خارجی می‌پردازد. این موضوع شامل بوم شناسی، سیاست‌های صحیح اجتماعی و اقتصادی و نگاه اقلیمی است. برای مثال، طراحی سیستم اقلیمی زه کشی شهری می‌تواند برای بهبود زیستگاه جانداران و گیاهان مفید باشد و همچین بهبود در امکانات تفریحی، چون مردم دوست دارند در کنار آب باشند، حفظ سرمایه کنند، چون ساخت کانال‌های زیر زمینی هزینه‌بر است و سیلاب‌ها، ضررهای اقتصادی در بر دارند.

همچنین طراحی «بام باغ» یا بام سبز در پشت بام می‌تواند به پروژه معماری همساز با اقلیم کمک کند. پشت بام می‌تواند به مدیریت آب‌های سطحی، زندگی حیات وحش و آفرینش کمک بکند.

همساز کردن اقلیم ظاهراً چیز جدیدی برای افزودن به مشاهدات ویترویوسی سنتی از مراحل طراحی است. جنس، استحکام و زیبایی. اما این مسئله می‌تواند به عنوان هر دوی آن‌ها یعنی استحکام و زیبایی دیده شود. ساخت یک فضای سبز بیرونی زمان بر است و بازدهی بیشتری برای صاحبانش دارد اگر انرژی کمتری برایش مصرف کرده باشند. آب، کود و غیره... . و اگر این محصول بازدهی کمتری در صدا، آلودگی، آبهای سطحی آب‌های روان و غیره... داشته باشند.

منابع

    پیوند به بیرون

    This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.