سید محسن خدام‌حسینی

استاد سیدمحسن خدام‌ حسینی، مربی معارف قرآن کریم و قاری ممتاز ایرانی است. وی مربی بسیاری از قاریان ممتاز و برجسته ایرانی است. شاگران او بیش از اینکه از وی تلاوت قرآن را بیاموزند، زندگی قرآنی را تعلیم می‌بینند. "نظام تربیت قرآنی" از موضوعات ویژه‌ای است که وی سالهاست در تبیین آن می کوشد. جلسه قرآن استاد خدام‌حسینی روزهای چهارشنبه در مسجد جامع ابوذر تهران برگزار می شود. سطح بالای دانش وی و کلام شیوا و روانش نه تنها باعث جذب دوستداران قرآن می شود بلکه در عموم مردم نیز موثر است.

سیدمحسن خدام‌حسینی
محل زندگیتهران
ملیت ایران
شهروندیایران
شناخته‌شده برایقرائت قرآن
دیناسلام
مذهبتشیع
جایزه(ها)

خدام حسینی، قاری قرآن ایرانی و از برگزیدگان مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران است.

مسئولیت‌ها و فعالیت‌های قرآنی

سیدمحسن خدام‌ حسینی سال‌های ۱۳۶۱ تا ۱۳۷۲ مسئول سازمان دارالقرآن کریم سازمان تبلیغات اسلامی بوده است. از اقدامات وی می‌توان به راه‌اندازی دفتر نظارت بر چاپ و نشر قر آن، اعزام قاریان جمهوری اسلامی ایران به خارج از کشور، راه‌اندازی کانون‌های قرآن در سراسر کشور، داوری مسابقات قرآن در سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی، برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن و تربیت قاریان و حافظان قرآن ممتاز کشور اشاره کرد. اذان او نیز در سال ۱۳۶۰ در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ضبط شده و تا کنون در هنگام اذان از تلویزیون پخش می‌شود.

افتخارات

وی در سال ۱۳۵۳، مقام دوم مسابقات بین‌المللی قرآن کریم مالزی را به دست آورد.[1] هم‌چنین در نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران که از ۱۶ بهمن تا ۲۰ بهمن ۱۳۶۰ در حسینیه ارشاد تهران برگزار گردید، موفق به کسب رتبه ممتاز و مقام اول رشته قرائت تحقیق شد.[2]

شاگردان

قاریان بسیاری از آموزش‌های سیدمحسن خدام‌ حسینی در زمینه مهارت‌های قرآنی بهره‌مند شدند که از آن جمله می‌توان کریم منصوری، از قاریان برجسته قرآن کریم را نام برد.[3] برخی از شاگردان ایشان : سعید پرویزی، احمد ابوالقاسمی، مهدی قره شیخلو، محمد عباسی ،برادران پور احمدی ، مسعود نوری، هادی موحد امین و ... .






جستارهای پیشنهادی

پانویس

  1. خبرگزاری شبستان، بازدید در ۲۲ بهمن ۱۳۹۴.
  2. کارنامه سی‌ساله مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران، بازدید در ۱۹ بهمن ۱۳۹۴
  3. مسجدالزهرا، بازدید در ۲۲ بهمن ۱۳۹۴.

منابع

This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.