مدرسه علمیه دارالسلام

مدرسه علمیه دارالسلام (به انگلیسی: darussalam seminary) یکی از مدارس علمیه تهران می باشد که توسط حسین اسکندری و تعدادی از فارغ التحصیلان مدرسه علمیه نبی اکرم و دانش آموختگان حوزه علمیه قم و تهران در سال ١٣٩١ (شمسی) تأسیس شد. این مدرسه زیر نظر مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان تهران اداره می شود.[1]

مدرسه علمیه دارالسلام
مدرسه علمیه دارالسلام
تأسیس ١٣٩١ هجری شمسی
بنیانگذار حسین اسکندری
تولیت حسین اسکندری
مکان تهران
وابسته به حوزه علمیه تهران
وب‌گاه وبگاه رسمی

ویژگی های علمی

لازم به ذکر است علاوه بر دروس رسمی حوزه، دروس غیر رسمی مانند حفظ قرآن مجید، شنا، زبان های خارجی و خط و خوشنویسی تدریس می گردد.

حفظ قرآن

دانش آموزان در این مرکز با مدرک پایه هشتم (سیکل) پذیرفته می‌شوند و به جمع طلاب حافظ می‌پیوندند. در این مدرسه یک طرح بلند مدت ده ساله اجرا می‌شود که در این طرح، طلاب در پنج سال اول حافظ کل قرآن می‌شوند.[2][3]

برگزاری درس عمومی به سبک احمد مجتهدی تهرانی

در این مدرسه همه روزه کلاس عمومی اخلاق و معارف اسلامی به سبک احمد مجتهدی تهرانی برگزار می شود.[2]

دروس اختصاصی

در این مرکز علاوه بر دروس مرسوم حوزه های علمیه نظیر ادبیات عرب، کلام، منطق و فلسفه ، تجوید و فقه و اصول ، دروس اختصاصی همچون زبان های خارجی (انگلیسی و عربی و ...)، خط و خوشنویسی ، ورزش های رزمی و شنا نیز تدریس می شود.[2]

رونمایی از هشت کتاب

در شهریور ماه ۱۳۹۴ طی مراسمی با حضور غلامعلی حداد عادل از هشت جلد کتاب تالیفی مدرسه دارالسلام رونمایی شد.[4][5]

جستارهای وابسته

پانویس

  1. «مدرسه علمیه دارالسلام». مرکز مدیریت حوزه علمیه استان تهران. دریافت‌شده در ۱۹ فروردین۱۳۹۵. تاریخ وارد شده در |تاریخ بازبینی= را بررسی کنید (کمک)
  2. «تربيت 400 طلبه حافظ قرآن در طرح ده ساله مدرسه علميه دارالسلام». خبرگزاری ایکنا. ۲۴ بهمن ۱۳۹۱. دریافت‌شده در ۱۹ فروردین۱۳۹۵. تاریخ وارد شده در |تاریخ بازبینی= را بررسی کنید (کمک)
  3. «آغاز سال جدید مدرسه علمیه دارالسلام با حضور حداد عادل». خبرگزاری فارس. ۹۴/۰۶/۰۳. دریافت‌شده در ۱۹ فروردین۱۳۹۵. تاریخ وارد شده در |تاریخ بازبینی=،|تاریخ= را بررسی کنید (کمک)
  4. «آیین رونمایی از 8 کتاب مدرسه علمیه دارالسلام برگزار شد». خبرگزاری رسا. ۱۳۹۴/۶/۵. دریافت‌شده در ۱۹ فروردین۱۳۹۵. تاریخ وارد شده در |تاریخ بازبینی=،|تاریخ= را بررسی کنید (کمک)

پیوند به بیرون

This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.