دانشکده علوم پزشکی نیشابور

دانشکده علوم پزشکی نیشابور یکی از دانشکده‌های دولتی ایران و تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهر نیشابور است. اکنون دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور با تعداد ۲۸۰۰ نفر پرسنل (هیئت علمی، پزشک، پیراپزشک، پرستار، ماما و بهیار) در ۶ بخش بهداشت با ۵۱ مرکز بهداشتی - درمانی شهری و روستایی و ۲۱۰ خانه بهداشت دولتی و بخش درمان با دو بیمارستان (بیمارستان ۲۲ بهمن و حکیم) در مجموع با تعداد تخت ۴۸۳ که شامل بخشهای جراحی، جراحی عمومی، ارتوپدی، جراحی زنان، زایشگاه، جراحی مغز و اعصاب، جراحی چشم، ENT، اورولوژی، اعصاب، داخلی، عفونی، روانپزشکی، اورژانس(پایگاه اورژانس هوایی نیشابور)، بخش مراقبت‌های ویژه و اطفال و نیز توسعه مدیریت و منابع، آموزش و پژوهش، دانشجویی و فرهنگی و غذا و دارو یکی از بزرگترین دانشکده‌ های شرق کشور است که هم اکنون در حال ارائه خدمات می‌باشد.

دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور
بنیانگذاری شده۱۳۸۸
رئیسدکتر محسن عظیمی نژاد
اعضای هیئت علمی۶۸
دانشجویان۷۵۰
موقعیتنیشابور ایران
وبگاه

در حال حاضر، در دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی نیشابور ۷۵۰ دانشجو که در ۱۱ رشته تحصیلی (پرستاری)، هوشبری، اتاق عمل ، بهداشت عمومی ، بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای، (فوریتهای پزشکی)، مامایی، صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی بهداشتی، کارشناسی فوریت های پزشکی و انفورماتیک سلامت مشغول به تحصیل می‌باشند که البته این تعداد دانشجو بیشتر از ظرفیت دانشکده بوده و امکانات موجود و وجود تنها دو بیمارستان پاسخگوی نیاز تحصیلی این دانشجویان نیست!

در سال ۱۳۹۷، دانشگاه های علوم پزشکی کشور با چاپ تعداد ۲۱ هزارو پانصدوشصت و هشت مقاله، در تولید علم کشور نقش بسزایی داشته اند گفت: از حیث تولید علم، دانشکده علوم پزشکی نیشابور در بین دانشگاههای تیپ ۳، جایگاه دوازدهم و در بین دانشگاه های منطقه ۹ آمایش (خراسان بزرگ)، رتبه دوم را کسب نموده است و از این نظر حتی تعدادی از دانشگاه های تیپ ۲ را نیز  پشت سر گذاشته است. [1]

بیمارستان حکیم در نیشابور

بیمارستان ها

°بیمارستان ۲۲ بهمن

° بیمارستان حکیم

° بیمارستان فیروزه

° بیمارستان خیام

مراکز درمانی و درمانگاه ها

° مرکز درمانی تخصصی عطار ( میدان باغرود)

° مرکز تخصصی درمانی جمهوری ( بلوار جمهوری اسلامی)

° مرکز تخصصی درمانی سید جمال ( انتهای خیابان ارگ)

° مرکز تخصصی درمانی هلال ( خیابان چهارده معصوم)

° مرکز تخصصی و فوق تخصصی شمس شرق

پایگاه های بهداشت شهری

° پایگاه بهداشت شماره یک ساختمان مرکزی خیابان کمال‌الملک ساختمان شماره ۲ بلوار جانبازان روبه‌روی ورزشگاه آزادی

° پایگاه بهداشت شماره ۲ خیابان چهارده معصوم

° پایگاه بهداشت شماره ۳ بلوار جانبازان روبه‌روی اداره استاندارد

° پایگاه بهداشت شماره ۴ بلوار بعثت خیابان خانم

° پایگاه بهداشت شماره ۵ خیابان فردوسی جنوبی نرسیده به بازار میوه

° پایگاه بهداشت شماره ۶ خ امام خمینی خیابان شایسته

° پایگاه بهداشت شماره ۷ ابتدایی خیابان شریعتی

منابع

دانشکده علوم پزشکی نیشابور

This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.