کیومرث حیدری

کیومرث حیدری (زاده ۱۳۴۳ کرمانشاه) نظامی ایرانی است، که هم‌اکنون فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران را برعهده دارد.[1] او فعالیت نظامی خود را از سال ۱۳۶۱ بعنوان نیروی داوطلب بسیج در خلال جنگ ایران و عراق آغاز کرد و در سال ۱۳۶۳ به‌طور رسمی به عضویت ارتش جمهوری اسلامی ایران درآمد.وی دارای سه فرزند به نام های احسان،الهام و فاطمه است.

کیومرث حیدری
زاده۱۳۴۳ (۵۷ ساله)
صحنه، کرمانشاه، ایران
وفاداریایران
شاخه نظامیبسیج (۱۳۶۰–۱۳۶۲)
ارتش جمهوری اسلامی ایران
سال‌های خدمت۱۳۶۳–تاکنون
درجهسرتیپ
یگاننیروی زمینی ارتش ایران
فرماندهیقرارگاه جنوب نزاجا
نیروی زمینی ارتش
جنگ‌ها و عملیات‌هاجنگ ایران و عراق (جانباز)
نشان‌هافهرست کامل

حیدری از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۴ فرمانده قرارگاه جنوب نزاجا بود، و از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ بعنوان معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش فعالیت می‌کرد. وی همچنین از ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۵، برای مدت بیش از ۸ سال نیز جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش بود.[2]

زندگی‌نامه

کیومرث حیدری در سال ۱۳۴۳ در کرمانشاه زاده شده و دوران تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در این شهر سپری کرده است. وی فعالیت نظامی خود را پیش از پیوستن به ارتش، از سال ۱۳۶۱ و در خلال جنگ ایران و عراق، بعنوان نیروی داوطلب، در بسیج آغاز کرد. حیدری در سال ۱۳۶۳ به نیروی زمینی ارتش پیوست و فعالیت رسمی خود را در لشکر ۸۱ زرهی کرمانشاه، از رسته پیاده آغاز کرد.[3] او در فاصلهٔ سال‌های ۱۳۶۳ تا ۱۳۷۷ فرماندهی دسته، گروهان و گردان را تجربه نمود.

حیدری در سال ۱۳۷۷ به فرماندهی قرارگاه جنوب نزاجا منصوب شد و تا سال ۱۳۸۴ در این جایگاه فعالیت کرد. وی در سال ۱۳۸۴ برای مدت کوتاهی معاونت عملیات نیروی زمینی ارتش را برعهده داشت و در فاصلهٔ سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ به‌عنوان معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش (رئیس ستاد نزاجا) فعالیت می‌کرد. حیدری در سال ۱۳۸۷ به‌عنوان جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش منصوب شد و تا آبان ۱۳۹۵ نیز در این جایگاه فعالیت نمود.[4] وی از سال ۱۳۹۵ فرماندهی نیروی زمینی ارتش را برعهده دارد.

وی در ۸ اردیبهشت‌ ۱۴۰۰ نشان درجه یک فتح از طرف فرمانده کل قوا توسط رییس ستاد کل نیروهای مسلح دریافت نمود. دلایل دریافت این مدال انجام ماموریت های محوله برای ارتقای توان دفاعی و رزمی، تحول در ساختار و تجهیزات نیروی زمینی ارتش، پشتیبانی از نیروهای جبهه مقاومت، حضور مؤثر در مرزهای شرق و شمال شرق کشور و امداد رسانی به موقع در حوادث طبیعی کشور اعلام شده است. [5]

سوابق

  • فرمانده قرارگاه جنوب نزاجا
  • معاون عملیات نیروی زمینی ارتش
  • رئیس ستاد نیروی زمینی ارتش
  • جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش

جایزه‌ها و نشان‌های افتخار

این بخش شامل نشان‌ها و جایزه‌های رسمی کیومرث حیدری است، که بر روی لباس همسان او نصب می‌شود، ولی جایزه‌های غیرنظامی و غیررسمی را در برنخواهد گرفت.

آرم‌ها

آرم‌های سینه
آجا
دانشگاه عالی دفاع ملی
دانشگاه فرماندهی و ستاد
هیئت معارف جنگ
چتربازی درجه سه
تانک ذوالفقار
آرم‌های بازو
نزاجا
رنجر

نوار نشان‌ها

نام نشان‌ها

نشان فتح درجه۱ نشان ایثار
دوره دکتری نشان جانبازی نشان ورزش
دوره اول دانشگاه افسری دوره دافوس دوره علوم استراتژیک
دوره دوم دانشگاه افسری دوره مقدماتی دوره عالی

جستارهای وابسته

منابع

  1. «انتصاب جانشین فرمانده کل ارتش و فرمانده نیروی زمینی ارتش». پایگاه اطلاع‌رسانی رهبر جمهوری اسلامی ایران. ۲۷ مارس ۲۰۱۸. دریافت‌شده در ۲۷ مارس ۲۰۱۸.
  2. «زندگینامه: کیومرث حیدری (۱۳۴۳-)». همشهری آنلاین. ۱۲ مرداد ۱۳۹۷.
  3. «با تمامی فرماندهان ارتش آشنا شوید + جدول». خبرآنلاین. ۱۲ شهریور ۱۳۹۶.
  4. «فرمانده جدید نیروی زمینی ارتش را بهتر بشناسیم + تصاویر». باشگاه خبرنگاران جوان. ۱ آذر ۱۳۹۵. دریافت‌شده در ۲۷ مارس ۲۰۱۸.
  5. «نشان درجه یک فتح به فرمانده نیروی زمینی ارتش اعطا شد». خبرگزاری فارس تاریخ بازدید = ۲۸ آپریل ۲۰۲۱. ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰.
مناصب نظامی
پیشین:
؟
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب‌غرب ارتش
۱۳۷۷ – ۱۳۸۴
پسین:
محمدکاظم بیضایی
پیشین:
زین‌العابدین مرادی
معاون عملیات نیروی زمینی ارتش
۱۳۸۴
پسین:
علی حسین‌پور
پیشین:
محمدعلی آرمان‌فر
معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش
۱۳۸۴ – ۱۳۸۷
پسین:
محمدحسن باقری
پیشین:
احمدرضا پوردستان
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش
۱۳۸۷ – ۱۳۹۵
پسین:
نوذر نعمتی
فرمانده نیروی زمینی ارتش
۱۳۹۵ – اکنون
در حال تصدی
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.