هندی‌ها در ژاپن

هندی‌ها در ژاپن (انگلیسی: Indians in Japan) شامل افراد هندی که شهروند ژاپن هستند و افراد با شهروندی ژاپن که اصالت هندی دارند، می شوند.

Indians in Japan
在日インド人
Zainichi Indojin
जापान में भारतीय निवासी
کل جمعیت
۳۰٬۰۴۸ (۲۰۱۷)[1]
مناطق با جمعیت چشمگیر
توکیو کوبه[2]
زبان‌ها
زبان انگلیسی هندی زبان ژاپنی
Indian languages:
زبان هندی زبان مراتی زبان پنجابی زبان کانارا زبان تامیلی زبان بنگالی Other زبان‌های هند[3]
دین
Christianity هندوئیسم اسلام در هند جین آیین سیک[3]

تاریخچه مهاجرت

به گفته نیهون شوکی ، در سال ۱۶۵۴ دو مرد و دو زن از پادشاهی Tushara ، به همراه یک زن از Shravasti ، با طوفان رانده شدند . در استان Hyga در جنوب کیوشو پناه بردند. تاریخ اسکان مدرن هندی ها در ژاپن به بیش از یک قرن بر می گردد. در اوایل سال ۱۸۷۳ ، چند تاجر هندی و خانواده های آنها ، در درجه اول پارسی ها و سندی ها، در یوکوهاما و اوکیناوا ساکن شدند. در سال ۱۸۹۱ ، تاتا ، سپس یک شرکت بازرگانی کوچک ، شعبه ای را در کوبه تأسیس کرد. تا سال ۱۹۰۱ ، آمارهای دولت ژاپن ۳۰ نفر از هند بریتانیا را كه در ژاپن زندگی می كردند ثبت می كرد. آمار محلی دولت بخشدار هیگو از ۵۹ هندی که در سال ۱۹۰۵ در این منطقه زندگی می کردند ، نشان داد که در میان آنها همه جز یک نفر مرد بودند. پس از ویرانی در یوکوهاما در زلزله بزرگ کانت در سال ۱۹۲۳ ، معامله گران هندی در آنجا نیز به کوبه مهاجرت کردند. از آن به بعد ، کوبه مرکز ثقل جامعه هند ژاپن شد.

در سال ۱۹۳۹ ، در آستانه جنگ جهانی دوم ، تعداد هندی ها در منطقه هیگو به ۶۳۲ نفر رسیده بود. با این حال ، به دلیل تحریم های انگلیس علیه ژاپن و توقف حمل و نقل بین سال های ۱۹۴۱ بین ژاپن و هند ، بسیاری از مغازه های خود را بستند و ترک کردند. تا سال ۱۹۴۲ ، تنها ۱۱۴ نفر باقی مانده بودند. سه سال پس از تقسیم هند ، تعداد آنها به حدود ۲۵۵ افزایش یافته بود. پیش از سال ۱۹۹۰ ، جامعه هند در ژاپن محور منطقه کوبه بود. با این حال ، پس از سال ۱۹۹۰ ، تعداد آن ها در توکیو شروع به افزایش شدید کرد. مهاجرانی که در دهه ۱۹۹۰ وارد کشور شدند شامل کارآموزان صنعتی بودند که توسط سازندگان اتومبیل ژاپنی فرستاده شده و کارخانه هایی را در هند راه اندازی کرده اند. متخصصان فناوری اطلاعات و خانواده های آنها نیز به توکیو آمدند و در درجه ی اول در بخش های Setagaya و Minato مستقر شدند.

منابع

  1. "インド基礎データ", 平成29年6月度 在留外国人, Tokyo, Japan: Ministry of Justice, April 2018, retrieved 22 April 2018
  2. Azuma 2008, p. 256
  3. Azuma 2008, p. 258; she lists the religions and languages in alphabetical order therein
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.