علی معلمی

علی معلمی (۹ تیر ۱۳۲۲ در جویبار) امام جمعه شهرستان قائم‌شهر است. او از دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری نماینده استان مازندران در آن می‌باشد.[1] معلمی در دوره پنجم مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس از حوزه قائم‌شهر، جویبار و سوادکوه بود. او در گذشته امام جمعه شهرستان جویبار بوده‌است

علی معلمی
نماینده مردم استان مازندران در دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری
امام جمعه شهرستان قائم شهر
نماینده دوره پنجم مجلس شورای اسلامی
امام جمعه شهرستان جویبار نماینده مردم استان مازندران در دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری
اطلاعات شخصی
زاده
علی معلمی

۹ تیر ۱۳۲۲
جویبار، ایران
ابوالشهیدین
فرزندانغلامعلی، غلامرضا، غلامحسین، مصطفی، فاطمه
دیناسلام مذهب: شیعه
وبگاهhttp://alimoallemi.ir

زندگی‌نامه

علی معلمی در تاریخ نهم تیرماه ۱۳۲۲ در یک خانوادهٔ مذهبی در شهرستان جویبار دیده به جهان گشود؛ چون پدرش معلم قرآن بود از کودکی در مکتب خانه قرائت قرآن و خواندن فارسی را آموخت. با امتحان ورودی وارد کلاس چهارم دبستان شد. پس از گذراندن دورهٔ شش ساله ابتدائی و اخذ مدرک ششم ابتدائی وارد حوزه علمیه ساری شد. از کلاس علامه صدوقی و سیدرضا سعادت بهره برد. پس از ۸ سال ادامه تحصیل در ساری مستقیماً به نجف رفت و از حوزه استفاده کرد. سه سال و چند ماه در درس خارج مکاسب سید روح‌الله خمینی شرکت داشت؛ از قضا در بحث ولایت فقیه و حکومت اسلامی سید روح‌الله خمینی حضور جدی داشت و در همان سال ۱۳۴۸ از سید روح‌الله خمینی مدرک اجازه در تصدی امور حسبیه دریافت کرد. دو سال بعد موفق به دریافت مدارک علمی از سید عبدﷲ شیرازی و سید محمود شاهرودی گردید.

او در بهمن ماه ۱۳۵۰ از عراق اخراج شد و در شهر جویبار ساکن و به کار تربیت طلاب و تبلیغ احکام پرداخت؛ چون ارتباط وی با سید روح‌الله خمینی و اندیشهٔ او برای ساواک روشن بود، همواره تحت تعقیب و بارها بازداشت موقت شده بود.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در ایام جنگ ایران و عراق بارها حضور تبلیغی، و فرزندانش در غرب و جنوب کشور حضور رزمی داشتند که دو تن از آنان «غلامعلی و غلامرضا» در جنگ ایران و عراق کشته شدند. ۱۴ سال امامت جمعه جویبار، یک دوره ۴ساله نمایندگی مجلس شورای اسلامی و ۱۵ سال امامت جمعه قائم شهر (از نهم شهریور هزار و سیصد و هشتاد و دو) و دو دوره عضویت در مجلس خبرگان رهبری (دوره‌های چهارم و پنجم) در کارنامهٔ او وجود دارد.

مسئولیت‌ها

تالیف‌ها و پژوهش‌ها

  • مجموعه مقالات علمی-اجتماعی-سیاسی {چاپ انتشارات نشر مرتضی ۱۳۷۴}
  • جویباری از چشمه‌های زلال {چاپ مرکز علمی انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی -سال ۱۳۷۸}
  • کتاب «بر آستان علی» { انتشارات طاووس بهشت، چاپ قلم، نوبت چاپ سال اوّل: ۱۳۷۹}
  • ضمیمهٔ مناظره با تحصیل کردهٔ سنّی در مسجد بزرگ دمشق

منابع

This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.