کتاب تحوت

آلیستر کراولی، جن گیر انگلیسی، کتاب تحوت (به انگلیسی: The Book of Thoth) را به عنوان ضمیمهٔ دست کارت‌های تاروت تحوتی که توسط خود وی طراحی و به وسیلهٔ فریدا هریس نقاشی شده بود، به رشتهٔ تحریر درآورد. در افسانه آمده است، تحوت، خدا (یا خردمند) مصری دانش و جادو و معادل یونانی آن هرمس تریسمجستوس.[1] (سه بار بلندمرتبه)، کتابی به نام «لوح زمردین» نگارده است که در شهر مردگان مدفون است و حاوی رمز حیات بشر می‌باشد. این کتاب تا کنون یافت نشده اما در برخی کتب، ترجمه‌های متفاوتی از بخش اندکی از آن موجود می‌باشد[2]

کتاب تحوت (کراولی)
نویسنده(ها)Aleister Crowley
ناشرWeiser Books
تاریخ نشر
March 21, 1944
شمار صفحات۲۸۸
شابکشابک ۹۷۸−۰۸۷۷۲۸۲۶۸۶

خاستگاه

تاروت، به عنوان یک نماد پردازی جامع از گیتی، همواره مرجعی محبوب در زمینهٔ پیشگویی یا چارچوبی برای مطالعهٔ علوم باطنی بوده است. کاربرد آن، آنچنان گسترده بوده است که توسط برخی به عنوان ابزاری برای ضابطه بندی خواست جادویی نیز به کار گرفته شده است. در طول تاریخ علوم باطنی، سیستم عرفانی یهود، کابالا، تطبیق‌های بسیار دقیق با سیستم تاروت یافته است و از این نظر، سیستم‌های تشرف غربی همانند مسلک هرمسی طلوع طلایی[3] که کراولی نظام اخوت A∴A∴ را بر اساس آن بنا نهاد و از ابتدا بر کابالا مبتنی بودند، در ارتباط با تاروت، در تمامی جهات، انتسابات مهم و کاربردی پیدا کردند.

پانویس

  1. Hermes Trismigestus
  2. قدیمی‌ترین ارجاعات به کتاب «لوح زمردین» در «کتاب الاسرار» (نویسنده نامشخص، تحریر حدود ۸۰۰ م)، «کتاب اسطقس الاس الثانی» منسوب به جابر ابن حیان، «کتاب سرالخلقه و صناعت الطبیعه» یا «کتاب بلانیوس الحکیم، فعل العلل» (حدوداً ۶۵۰ م. ارجاع به آموزه‌های بلانیوس طوانه‌ای، حدود سال اول میلادی) می‌باشد.
  3. Hermetic Order of the Godlen Dawn

منابع

  • کتاب تحوت، نوشتهٔ آلیستر کراولی، ترجمه سپند، صفحهٔ ۱۴

جستارهای وابسته

This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.