پروژه کتاب آبی

پروژهٔ کتاب آبی یکی از مجموعه پژوهش‌های سیستماتیک روی اشیای ناشناس پرنده بود، که توسط نیروی هوایی ایالات متحدهٔ آمریکا انجام شد. این پروژه که از سال ۱۹۵۲ میلادی آغاز شد، دومین تجدید حیات از مطالعات این‌چنینی بود. پروژه‌های نشان و کینه دو پروژهٔ پیشین از این دست بودند. در دسامبر ۱۹۶۹، دستور پایان پژوهش داده‌شد و تمامی فعالیت‌های تحت نظر این پروژه در ژانویهٔ ۱۹۷۰ متوقف گشت.

پروژهٔ کتاب آبی دو هدف پیش رو داشت: یافتن پاسخ برای این پرسش که آیا اشیای ناشناس پرنده (یو اف او) تهدیدی برای امنیت ملی هستند؟ و دوم، تحلیل علمی تمامی داده‌های مربوط به یواف‌اوها.

در طی فعالیت‌های این پروژه، هزاران گزارش از یو اف اوها جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل شد. همچون نتایج عملکرد پروژهٔ کاندن، که در گزارش کاندن ارائه شد، پروژه کتاب آبی نیز به این نتیجه رسید که هیچ چیز غیرعادی در مورد یو اف اوها وجود ندارد و در دسامبر سال ۱۹۶۹، دستور تعطیلی پروژه داده‌شد و نیروی هوایی تا ارائهٔ خلاصه پس از تحقیقات خود، به کار ادامه داد.

خلاصهٔ تحقیقات نیروی هوای ایالات متحده چنین بود:

۱. هیچ‌کدام از اشیای ناشناس پرنده‌ای که تا آن زمان گزارش، بررسی و ارزیابی شدند، تهدیدی برای امنیت ملی (مشخصاً برای ایالات متحده) نبودند.

۲. از میان مدارک بررسی‌شده با طبقه‌بندی ناشناس، هیچ‌کدام از لحاظ فناوری و علمی، از دانش امروزی بشر فراتر نبودند.

۳. در میان هیچ‌کدام از گزارش‌های بررسی‌شده شواهدی دال بر وجود وسیلهٔ نقلیهٔ فرازمینی موجود نبود.[1]

جستارهای وابسته

منابع

پیوند به بیرون

برای مطالعهٔ بیشتر

  • Richard M. Dolan, UFOs and the National Security State: Chronology of a Cover-up 1941–1973, 2002, ISBN 1-57174-317-0
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.