سید علی آقازاده دافساری

سید علی آقازاده دافساری (زادهٔ ۱۳۳۴ در رشت) نمایندهٔ حوزهٔ انتخابیهٔ رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی است. او فرماندهٔ سابق بسیج و سپاه استان گیلان و نیروی انتظامی استان گیلان، و همچنین عضو اسبق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی[1] در دورهٔ هشتم مجلس شورای اسلامی بوده‌است.[2] در انتخابات دوره یازدهم مجلس در همان دور اول با قرار گرفتن در ۳ لیست اصلی اصولگرایان و همچنین سرلیستی در سال ۱۳۹۸ با کسب ۲۱ درصد آرا مجدداً پس از جبار کوچکی‌نژاد بعنوان نفر دوم وارد بهارستان و نمایندهٔ منتخب حوزه انتخابیه رشت (شهرستان های رشت و خمام) شد. او پس از شروع مجلس یازدهم در احکامی یعقوب جمالی را بعنوان رئیس دفتر، مجید عزیزی را بعنوان معاون اجرایی، محمد رضا نعمتی را بعنوان مشاور عمرانی، بهمن علیزاده را بعنوان مشاور صنعتی و غلامرضا خانکشی پور را بعنوان مشاور اقتصادی خود منصوب کرد.

سید علی آقازاده دافساری
نماینده منتخب دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی
آغاز به کار
۱۳۹۹
پس ازغلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی
حوزه انتخاباتیرشت
نماینده دوره هشتم مجلس شورای اسلامی
مشغول به کار
۱۳۸۷  ۱۳۹۱
پس ازهاجر تحریری نیک‌صفت
پیش ازغلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی
حوزه انتخاباتیرشت
اطلاعات شخصی
زاده۱۳۳۴
رشت
ملیتایرانی
پیشهنماینده مجلس، فرمانده نظامی، سیاستمدار
دیناسلام، شیعه

حضور در انتخابات‌ها

انتخابات نهمین دوره مجلس

سید علی آقازاده دافساری در انتخابات نهمین دوره مجلس نیز شرکت نمود که در این انتخابات حسن تأمینی در مرحلهٔ یک در انتخابات پیروز شد و رقابت برای کرسی‌های باقی‌مانده، بین، جبار کوچکی‌نژاد و سید علی آقازاده دافساری و غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی و نظر علی علیزاده به مرحلهٔ ۲ کشیده شد.[3] در پایان شمارش آرای «مرحله دوم نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی»، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی و جبار کوچکی نژاد، به همراه حسن تأمینی لیچائی که در دور نخست نهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی، حائز شرایط کسب اکثریت حداقل یک چهارم آراء شده‌بود، از حوزه انتخابیه رشت به نهاد قانون‌گذاری راه یافتند.[4][5][6]

انتخابات دهمین دوره مجلس

در انتخابات دهمین دوره مجلس اختلاف نفر دوم انتخابات مجلس در مرحله دوم از شهر رشت با نفر سوم، فقط ۱۶۰۰ رأی بود و سید علی آقازاده دافساری تنها با اختلاف ۱۶۰۰ رأی نسبت به محمدصادق حسنی، در جایگاه سوم انتخابات در مرحلهٔ دوم قرار گرفت، و مجدداً از ورود مجدد به مجلس بازماند

انتخابات یازدهمین دوره مجلس

در دور یازدهم انتخابات مجلس او بعد از جبار کوچکی نژاد دوم و به بهارستان راه پیدا کرد.[7][8]

جستارهای وابسته

منابع

  1. «این سه نفر؟!». www.lahig.ir. ۲۰۱۲-۰۴-۲۴. دریافت‌شده در ۲۰۱۶-۰۲-۰۷.
  2. «فهرست نمایندگان دورهٔ هشتم مجلس شورای اسلامی» (پی‌دی‌اف). وبگاه مجلس شورای اسلامی. دریافت‌شده در ۲۳ ژوئیه ۲۰۱۳.
  3. «نمایندگان استان گیلان در مجلس نهم». خبرگزاری خانه ملت. ۲۰۱۲-۰۳-۱۶. دریافت‌شده در ۲۰۱۶-۰۴-۲۸.
  4. «نمایندگان استان گیلان در مجلس نهم». خبرگزاری خانه ملت. ۲۰۱۲-۰۳-۱۶. دریافت‌شده در ۲۰۱۶-۰۵-۰۳.
  5. «اعلام حمایت دکتر تأمینی از مهندس جعفرزاده». شاهد شمال. ۲۰۱۶-۰۴-۲۷. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۴ مه ۲۰۱۶. دریافت‌شده در ۲۰۱۶-۰۵-۰۳.
  6. «جعفرزاده و کوچکی‌نژاد از حوزه انتخابیه رشت وارد مجلس نهم شدند». خبرگزاری خانه ملت. ۲۰۱۲-۰۳-۱۶. دریافت‌شده در ۲۰۱۶-۰۵-۰۳.
  7. «از خیانت به سردار تا ائتلاف با رقیب؛ پیروزی کوچکی نژاد با رای اصلاح طلبان». پایگاه خبری گیل نگاه. ۲۰۱۶-۰۴-۳۰. دریافت‌شده در ۲۰۱۶-۰۵-۰۱.
  8. «گیل پرس نیوز». گیل پرس نیوز. ۲۰۱۶-۰۴-۳۰. دریافت‌شده در ۲۰۱۶-۰۵-۰۳.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.