دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف، یکی از دانشکده‌های دانشگاه صنعتی شریف می‌باشد که دارای بیش از ۱۰۰۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتراست.

نمای ساختمان دانشکده از جنوب

در سال ۲۰۰۳ اکثریت دانشجویانی که در آزمون دشوار ورودی دکترای مهندسی برق دانشگاه استنفورد موفق شده بودند از این دانشگاه بودند که موجب شگفت‌زدگی مسئولین دانشگاه استنفورد شد. بروس وولی رئیس سابق دانشکده مهندسی برق دانشگاه استنفورد معتقد است که این دانشکده یکی از بهترین برنامه‌های آموزش کارشناسی مهندسی برق در جهان است. با توجه به رقبای آن، ام آی تی، کلتک و استنفورد در آمریکا، چینهوا در چین و کمبریج در بریتانیا این مسئله بی غلو بیان شده‌است.[1]

در سال ۱۳۹۱ این دانشکده به عنوان برترین دانشکده ایران در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات معرفی شد. این دانشکده از اولین دانشکده‌های دانشگاه صنعتی شریف است که در سال ۱۳۴۵ تأسیس شد. در حال حاضر ریاست دانشکده بر عهده دکتر سعید باقری شورکی است. هر ساله جمعی از برترین رتبه‌های کنکور سراسری و دارندگان مدال‌های المپیاد وارد این دانشکده می‌شوند.

شورای صنفی این دانشکده که سالانه توسط انتخاب مستقیم دانشجویان تعیین می‌شود، نهاد رسمی دانشجویی این دانشکده‌است که کار پیگیری مسائل صنفی دانشجویان را بر عهده دارد. در کنار شورای صنفی، گروه علمی و فرهنگی رسانا، گروه فوق برنامهٔ این دانشکده و از فعال‌ترین گروه‌های دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف است که توسط دانشجویان اداره می‌شود و به فعالیت‌هایی مثل برگزار کردن سمینارها و کنفرانس‌های علمی، اردوهای تفریحی و مسابقات ورزشی می‌پردازد.[2]

استادان نامدار

استادان نامدار پیشین

دانش آموختگان مشهور

پیوندها

دانشگاه صنعتی شریف
دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف
وبسایت واحد صنفی دانشکدهٔ برق
وبسایت گروه دانشجویی رسانا

پانویس

  1. «The Star Students Of The Islamic Republic». Newsweek. اوت ۸, ۲۰۰۸. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۸ سپتامبر ۲۰۱۲.
  2. وب‌گاه رسانا، گروه علمی و فوق برنامهٔ دانشکده مهندسی برق
  3. «Armour College | Faculty Bio | Mohammad Shahidehpour». بایگانی‌شده از اصلی در ۲۱ اکتبر ۲۰۰۸. دریافت‌شده در ۱۱ دسامبر ۲۰۰۸.
  4. Communication Circuits Laboratory - UCLA
  5. Rice Engineering Newsletter
  6. «صفحه نخست». بایگانی‌شده از اصلی در ۱۷ سپتامبر ۲۰۰۹. دریافت‌شده در ۲۰ ژوئن ۲۰۱۲.
  7. «برات قنبری». پایگاه اطلاع‌رسانی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات. دریافت‌شده در ۲۰۱۷-۰۵-۱۸.

منابع

This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.