پپه رینا

خوزه مانوئل «پپه» رینا پائز (اسپانیایی: José Manuel "Pepe" Reina Páez؛ زادهٔ ۳۱ اوت ۱۹۸۲) بازیکن فوتبال اهل اسپانیا است که در پست دروازه‌بان برای باشگاه فوتبال لاتزیو و تیم ملی فوتبال اسپانیا بازی می‌کند پپه رینا پسر دروازه‌بان پرآوازه بارسلونا و باشگاه فوتبال اتلتیکو مادرید، میگل رینا است. او دوران ورزشی‌اش را از تیم جوانان باشگاه فوتبال بارسلونا شروع کرد و نخستین بار در فصل ۰۱–۲۰۰۰ در لالیگا برای این باشگاه به میدان رفت. او در سال ۲۰۰۲ به ویارئال پیوست، شایستگی‌های او باعث شد او گزینهٔ اول برای ایستادن در دروازه باشد و به همین دلیل قرارداد او در سال ۲۰۰۴ به صورت دائمی درآمد. اما خیلی زود باشگاه را به مقصد مرسی ساید باشگاه فوتبال لیورپول ترک کرد. رینا از بدو ورودش در سال ۲۰۰۵ به باشگاه گزینه اول برای ایستادن در درون دروازه بود. او در سال ۲۰۰۶ اولین جامش را با باشگاه فتح کرد، او در بازی پایانی FA Cup که مقابل باشگاه فوتبال وستهام یونایتد برگزار می‌شد سه پنالتی را مهار کرد تا کمک کند که تیمش این جام را فتح کنند. در سال ۲۰۰۷ او توانست همراه تیمش به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کند، مسابقه‌ای که پدرش در سال ۱۹۷۴ در آن پیروز شده بود، اما تیم او بازی را به باشگاه فوتبال آ ث میلان واگذار کرد. رینا در پست دروازه‌بانی در لیورپول از خود یک رکورد بر جای گذاشته‌است، او در سه فصل متوالی حضورش در این تیم توانسته‌است جایزه دستکش طلایی لیگ برتر انگلستان را به خاطر بیشترین بازی بسته نگاه داشتن دروازه اش کسب کند. همچنین وی اولین دروازه‌بانی است که سابقه حضور در چهار لیگ برتر و معتبر اروپا را در کارنامه دارد. او ابتدا بیشتر از ۱۰۰ بازی برای بارسلونا و ویارئال در لالیگا انجام داد، سپس در سال ۲۰۰۵ به لیورپول پیوست و در ۸ فصل، ۲۸۴ بازی در لیگ برتر انگلیس انجام داد، سپس به صورت قرضی به ناپولی پیوست و ۲۹ بازی در سری آ انجام داد و بالاخره در تابستان ۲۰۱۴ به بایرن مونیخ پیوست و در بازی برابر وردر برمن، برای اولین بار درون دروازه ایستاد و در بوندس لیگا هم بازی کرد.[3] ولی به دلیل حضور مانوئل نویر در این تیم فرصت چندانی برای بازی در ترکیب باواریایی‌ها پیدا نکرد و نهایتاً در نقل و انتقالات تابستانی ۲۰۱۵ به تیم ناپولی پیوست.[4]

پپه رینا
رینا با اسپانیا در سال ۲۰۱۷
اطلاعات شخصی
نام کامل خوزه مانوئل رینا پائز[1]
زادروز ۳۱ اوت ۱۹۸۲ (۳۸ سال)
زادگاه مادرید، اسپانیا
قد ۱٫۸۸ متر (۶ فوت ۲ اینچ)[2]
پست دروازه‌بان
اطلاعات باشگاهی
باشگاه کنونی لاتزیو
شمارهٔ پیراهن ۱۳
باشگاه‌های جوانان
۱۹۸۸–۱۹۹۵ EF Madrid Oeste
۱۹۹۵–۱۹۹۹ بارسلونا
باشگاه‌های حرفه‌ای*
سال‌ها باشگاه‌ها بازی (گل)
۱۹۹۹ بارسلونا سی ۳ (۰)
۱۹۹۹–۲۰۰۰ بارسلونا بی ۴۱ (۰)
۲۰۰۰–۲۰۰۲ بارسلونا ۳۰ (۰)
۲۰۰۲–۲۰۰۵ ویارئال ۱۰۹ (۰)
۲۰۰۵–۲۰۱۴ لیورپول ۲۸۵ (۰)
۲۰۱۳–۲۰۱۴ناپولی (قرضی) ۳۰ (۰)
۲۰۱۴–۲۰۱۵ بایرن مونیخ ۳ (۰)
۲۰۱۵–۲۰۱۸ ناپولی ۱۱۱ (۰years۹ = ۲۰۸–)
میلان ۵ (۰)
۲۰۲۰استون ویلا (قرضی)6 بازی ۱۲ (۰)
۲۰۲۰- لاتزیو ۹ (۰)
تیم ملی
۱۹۹۸–۱۹۹۹ زیر ۱۶ سال اسپانیا ۹ (۰)
۱۹۹۹ زیر ۱۷ سال اسپانیا ۲ (۰)
۲۰۰۰ زیر ۱۸ سال اسپانیا ۱ (۰)
۲۰۰۰–۲۰۰۳ زیر ۲۱ سال اسپانیا ۲۰ (۰)
۲۰۰۵–۲۰۱۸ اسپانیا ۳۶ (۰)
۲۰۰۰ کاتالونیا ۱ (۰)
  • تعداد بازی‌ها و گل‌ها فقط مربوط به بازی‌های لیگ داخلی است و آمار به روز شده در تاریخ ۲۰ مه ۲۰۱۸.
‡ آمار بازی‌ها و گل‌های ملی به‌روز شده در تاریخ ۱۲ اکتبر ۲۰۱۷

در رده بین‌المللی، رینا در ابتدا برای تیم ملی فوتبال جوانان اسپانیا بازی می‌کرد، او در سال ۱۹۹۹ همراه تیمش توانست برنده جام زیر ۱۷ سال‌های اروپا شود. او در سال ۲۰۰۵ به رده بزرگسالان تیم ملی فوتبال اسپانیا پیوست ولیکن در آن جا همواره در سایهٔ حضور ایکر کاسیاس قرار داشت. او یکی از اعضای تیم ملی فوتبال اسپانیا در جام جهانی ۲۰۰۶ و همچنین یورو ۲۰۰۸ بود. او به همراه تیمش توانست مقام قهرمانی یورو ۲۰۰۸ را بدست بیاورد.[5] وی در فصل نقل و انتقالات تابستانی ۲۰۱۳ به‌طور قرضی از لیورپول به ناپولی منتقل شد. وی بعداً اعلام کرد که سران لیورپول و برندان راجرز در مدت حضور وی در لیورپول با او رفتار خوبی نداشتند. او حالا بازیکن تیم لاتزیو میباشد.

منابع

  1. "FIFA World Cup South Africa 2010: List of Players" (PDF). Fédération Internationale de Football Association (FIFA). 4 June 2010. p. 29. Retrieved 13 September 2013.
  2. "Josè ManuelReina". SSC Napoli (به ایتالیایی). Archived from the original on 3 July 2015. Retrieved 2 July 2015.
  3. «په په رینا و ثبت یک رکورد تاریخی در فوتبال دنیا». سایت ورزش سه.
  4. «رسمی: په په رینا به ناپولی پیوست». سایت ورزش سه.
  5. [[:w:en:Jose] Manuel Reina] مقدار |پیوند= را بررسی کنید (کمک)
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.