مهدی خورشیدی آزاد

مهدی خورشیدی آزاد پسر احمد خورشیدی آزاد و تنها داماد محمود احمدی‌نژاد می‌باشد.[2]

مهدی خورشیدی
اطلاعات شخصی
زاده
مهدی خورشیدی آزاد
همسر(ان)فاطمه احمدی‌نژاد[1]
خویشاوندانداماد محمود احمدی‌نژاد

تحصیلات

او در سال ۱۳۷۸ در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (متعلق به سپاه) پذیرفته شده، و در اواخر سال ۱۳۸۸ به دانشگاه شهید بهشتی منتقل شده و تنها چند ماه بعد، (در سال ۸۹) دکترای خود را از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دریافت کرده‌است.[3]

وبگاه بازتاب امروز در تاریخ ۱۵ شهریورماه ۱۳۹۱ در گزارشی مدعی شد که دربارهٔ نحوه حضور مهدی خورشیدی در کلاس‌های دوره پزشکی، دوره انترنی و کشیک‌های این دوره، مواردی را در اختیار دارد که چون به اثبات نرسیده از انتشار آن‌ها خودداری می‌کند.[3]

فعالیت در مجمع تشخیص مصلحت نظام

او در ۳ آذر ۹۰ به دفتر محسن هاشمی رفسنجانی رفت و با او دیداری خصوصی در پشت درهای بسته داشت.[4] چند روز بعد وی در مصاحبه‌ای در پاسخ به رسانه‌هایی که وی را به واسطه‌گری میان احمدی‌نژاد و هاشمی متهم می‌کردند، این دیدار را «یک جلسه دوستانه و بررسی اوضاع سیاسی کشور» خواند و اظهار داشت که این دیدار کاملاً مستقل و با دیدگاه‌های شخصی و به دور از جریانات سیاسی بود.[5]

خورشیدی در ۱۳ دی ماه ۹۰ از سوی احمدی‌نژاد که ریاست شورای عالی استاندارد را به عهده داشت با حفظ سمت به ریاست سازمان استاندارد منصوب شد، که این انتصاب با واکنش شدید برخی نمایندگان مجلس و رسانه‌ها مواجه شد. یک هفته بعد، احمدی‌نژاد این انتصاب را لغو کرد و نظام‌الدین برزگری ریاست قبلی این سازمان در سمت خود ابقا شد.[6]

وی مدتی بعد در بهمن ماه ۱۳۹۰ از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان معاونت امور قوا در دبیرخانه این مجمع منصوب شد. در قسمتی از حکم انتصاب او چنین آمده است:

وی که از نیروهای ارزشی می‌باشد تحصیلات خود را در دانشگاه شهید بهشتی به پایان برده و دکترای خود را از آنجا اخذ کرده است

[7]

اعلام برائت پدر از پسر

حدود یک ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری، احمد خورشیدی آزاد، دبیرکل جمعیت خدمتگزاران انقلاب اسلامی، از سرداران سابق سپاه و پدر مهدی خورشیدی گفت‌وگویی با روزنامه اعتمادملی انجام داد و از آنچه پس از انتخابات ریاست جمهوری ۸۴ (نهمین دوره) رخ داده انتقاد کرد و سپس اعلام کرد که در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به محسن رضایی رأی خواهم داد. وی گفت:[8]

پس از قطعی شدن پیروزی احمدی‌نژاد در انتخابات ۸۴، نهاد موقت ریاست‌جمهوری در محل مجلس سابق تشکیل شد و من به همراه آقای بیادی و چمران از اولین نفراتی بودیم که در آنجا مستقر شدیم. ما مشکلات زیادی در آنجا داشتیم؛ احساس می‌کردیم افراد فرصت‌طلب به آنجا مراجعه می‌کنند و می‌خواهند پست‌های مهم و حساس را در اختیار بگیرند، رایزنی‌های شدیدی هم می‌کردند.

متأسفانه داوود احمدی‌نژاد برادر رئیس جمهور دخالت‌های غیرمسوولانه زیادی در امور داشت و به‌نوعی خود را بزرگ‌ترین سهامدار این برد می‌دانست لذا شروع به انجام کارهای بسیار بدی کرد که از یک انسان و یک مسلمان بعید و دور از انتظار است. داوود احمدی‌نژاد برای افراد پرونده‌سازی می‌کرد و به نحوی فضا را علیه همه نیروها تنگ کرد که ماندن در آن مکان برای خیلی افراد که من هم جزوشان بودم دیگر مناسب نبود.


یک روز پس از انتشار این مصاحبه، مهدی خورشیدی گفت‌وگویی با خبرگزاری فارس انجام داد و گفت:[9]

اینکه برخی‌ها بخواهند از شکاف‌های کاذب به وجود آمده در مجموعه نزدیکان دولت استفاده ابزاری کنند، کاری غرض‌ورزانه است.

وی در ادامه گفت:

طرح مسئله‌ای با عنوان بکارگیری افراد نالایق و بی‌کفایت در دولت دکتر احمدی‌نژاد بحث جدیدی نبوده بلکه از ابتدای روی کار آمدن دولت نهم جهت تخریب و فضاسازی مطرح شده و جنبه دیگری هم ندارد.

احمد خورشیدی ۲۲ روز پس از برگزاری انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری جوابیه‌ای را به روزنامه اعتمادملی در خصوص اظهارات خود و پسرش ارسال داشت و گفت:[2]

بنده در جریان انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری طی مصاحبه‌ای که خبرنگار محترم روزنامه اعتمادملی انجام داد به عنوان یک شهروند اعلام داشتم که به آقای احمدی‌نژاد رأی نخواهم داد اما متأسفانه روز بعد در همین نشریه از قول فرزندم مهدی خورشیدی که داماد احمدی‌نژاد است اعلام شد که «اظهارات پدرم، اظهارنظرهای شخصی است و با تحریک دیگران انجام شده است.» اما بنده مدت یک ماه صبر کردم تا حواشی انتخاباتی تمام شود و هم‌اکنون وظیفه خود می‌دانم مطالبی را اعلام کنم:

۱ـ این اولین بار نیست که آقایان از هر وسیله‌ای علیه منتقدان خود سوء استفاده می‌کنند و در طول چهار سال گذشته انواع و اقسام ترور شخصیت علیه شخص حقیر انجام گرفته که اگر اینگونه حرکات تکرار شود، با سند و مدارک به اطلاع مردم نجیب خواهم رساند تا بدانند با یک جانباز و مجروحی که زیر اکسیژن زنده مانده، این حضرات چه می‌کنند.

۲ـ بنده از فرزندم مهدی خورشیدی آزاد اعلام برائت می‌نمایم و فرزندی به نام مهدی ندارم.

۳ـ از آقای احمدی‌نژاد حقیقتاً متشکرم که فرزندی باادب و متدین تحویل ایشان دادم اما کسی را تحویل من داد که از هیچ اتهامی حتی علیه پدرش خودداری نمی‌نماید و این اقدام خیلی سخت و دردآور را انجام دادم تا فرزندان این آب و خاک بدانند اسلام برای والدین احترام زیادی قائل است و اگر کسی آق والدین شد باید به خدا پناه ببرد. .

۴ـ به کسانی که از آبروریزی مردم لذت می‌برند توصیه می‌کنم دست از شیطنت بردارند. شما که نمی‌دانید شهید دادن و دردمند بودن و تیر و ترکش خوردن یعنی چه و روی خوان سفره‌ای نشسته‌اید که حاصل خون‌های ما و برادرانمان است. حداقل حرمت آنها را نگه دارید.

[10]

انتصاب و برکناری خورشیدی از ریاست بیمارستان فیروزآبادی

وی در تاریخ ۱۸ شهریور ۹۱ به ریاست بیمارستان فیروزآبادی شهر ری درآمده است.[11]

وی طی حکمی که به امضای پرویز داودی رسیده است به سمت مشاور نهاد و دبیر شورای مشاورین رئیس‌جمهور منصوب گشت. متن حکم به شرح زیر است:[12]

جناب آقای مهدی خورشیدی آزاد

با عنایت به تجربیات ارزنده جنابعالی و لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشاوران خبره و صاحب نظر در تصمیمات رئیس‌جمهور محترم، به موجب این حکم به عنوان «مشاور نهاد و دبیر شورای مشاورین رئیس‌جمهور» منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال، در جهت برقراری جلسات و ایجاد هماهنگی‌های لازم بین مشاورین رئیس‌جمهور و سایر امور محوله اقدام فرمایید.

از خداوند متعال توفیق شما را در به ثمر نشستن اهداف دولت دهم مسألت دارم.

پرویز داودی

مهدی خورشیدی که تنها ۲ سال پس از فارغ‌التحصیلی از رشته پزشکی عمومی به ریاست بیمارستان فیروزآبادی تهران رسیده بود، در ۹ دی ۱۳۹۲ برکنار شد و دکتر جلیلی‌فر جایگزین وی شد.[13]

انتخابات پنجمین دوره شورای شهر تهران (۱۳۹۶)

او در این انتخابات با کسب ۱۵۴۹ رأی در رتبهٔ ۳۱۵ قرار گرفت و نتوانست به مجمع شورای شهر راه یابد. خسر الدنیا و الآخرة[14]

منابع

  1. «جدال در خانواده احمدی‌نژاد؛ از شعار علیه فامیل‌سالاری تا جنگ قدرت خانوادگی». رادیو فردا. ۴ خرداد ۱۳۹۰. دریافت‌شده در ۴ خرداد ۱۳۹۰.
  2. «احمد خورشیدی هم از فرزندش اعلام برائت کرد!». ارم نیوز. ۱۴ تیر ۱۳۸۸. دریافت‌شده در ۸ فروردین ۱۳۸۹.
  3. «مشکل شغل جدید داماد احمدی‌نژاد و معاون محسن رضایی حل شد». بازتاب امروز. 15 شهریورماه 1391. تاریخ وارد شده در |تاریخ= را بررسی کنید (کمک)
  4. «دیدار داماد احمدی‌نژاد با محسن هاشمی؟». فرارو. دریافت‌شده در ۱۳ آبان ۱۳۹۲.
  5. «توضیحات داماد احمدی‌نژاد دربارهٔ دیدار با محسن هاشمی». فرارو. دریافت‌شده در ۱۳ آبان ۱۳۹۲.
  6. «احمدی‌نژاد حکم ریاست دامادش را لغو کرد». فرارو. دریافت‌شده در ۱۳ آبان ۱۳۹۲.
  7. «داماد احمدی‌نژاد معاون محسن رضایی شد». فرارو. دریافت‌شده در ۱۳ آبان ۱۳۹۲.
  8. «هر کس بجز احمدی‌نژاد». فردا کدخبر: ۸۳۳۸۰. ۲ خرداد ۱۳۸۸. دریافت‌شده در ۸ فروردین ۱۳۸۹.
  9. «واکنش داماد احمدی‌نژاد به انتقادات پدرش از دولت». فردا. ۴ خرداد ۱۳۸۸. دریافت‌شده در ۸ فروردین ۱۳۸۹.
  10. سایت خبری آفتاب
  11. «نسخه آرشیو شده». بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ مارس ۲۰۱۳. دریافت‌شده در ۸ سپتامبر ۲۰۱۲.
  12. «مهدی خورشیدی آزاد، مشاور نهاد ریاست جمهوری شد». حقیقت نیوز. ۲۰ بهمن ۱۳۸۸. دریافت‌شده در ۸ فروردین ۱۳۸۹.
  13. داماد احمدی‌نژاد عزل شد
  14. «رای و رتبه داماد محمود احمدی‌نژاد در انتخابات شورای شهر تهران».
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.