منصور حقیقت‌پور

منصور حقیقت‌پور نمایندهٔ دورهٔ نهم مجلس شورای اسلامی از حوزهٔ انتخابیهٔ اردبیل، نمین، نیر و سرعین در استان اردبیل بوده است.[2] وی نایب رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بوده است.

منصور حقیقت‌پور
مشاور عالی رئیس مجلس شورای اسلامی
نایب رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی استاندار اردبیل
اطلاعات شخصی
زادهایران
تحصیلاتدکترای مدیریت استراتژیک[1]
پیشهنمایندهٔ دورهٔ نهم مجلس شورای اسلامی
دیناسلام،شیعه

براساس گزارش‌های خبری در جریان انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی وی یکی از اعضای مورد حمایت جبهه پایداری به شمار می‌رفت. [3][4][5] با این حال پس از تصدی سمت نمایندگی بر خلاف اعضای جبهه پایداری که به عضویت فراکسیون اصول‌گرایان مجلس نهم (حامی ریاست غلامعلی حداد عادل) در آمدند، از اعضای شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت (حامی ریاست علی لاریجانی) بود. [6]

وی همچنین در انتخابات مجلس شورای اسلامی یازدهم در حوزه انتخابیه اردبیل نیر نمین ناکام ماند.

دیدگاه‌ها و نظرها

بر اساس اخبار برخی سایت‌های خبری، منصور حقیقت پور پس از انتشار اخباری مبنی بر احوال‌پرسی و دست دادن ظریف با اوباما، در این رابطه گفت «امیدواریم این خبر تأیید نشود چراکه درصورتی‌که آقای ظریف چنین کاری کرده باشد، قطعاً خطوط قرمز نظام را نادیده گرفته است.» حقیقت پور همچنین گفت، اگر خبر منتشره مبنی بر دست دادن ظریف با اوباما صحت داشته باشد و تأیید گردد، قطعاً نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نسبت به آن بی‌تفاوت نخواهند بود و این اقدام با واکنش مجلس همراه خواهد شد. وی دلیل این موضوع را این‌چنین اعلام نمود که آمریکا همچنان دشمن ملت ایران می‌باشد و بر دشمنی با ملت ایران اصرار دارد لذا دست دادن با دشمن مخالف مبانی انقلاب و مغایر با حقوق ملت است و چنین کاری از سوی ظریف بعید به نظر می‌رسد. وی که عضو کمیسیون امینت ملی نیز می‌بود اعلام داشت که نمایندگان مجلس دربارهٔ صحت‌وسقم دست دادن ظریف با اوباما تحقیق خواهند کرد، تا موضوع مشخص شود و گفت امیدواریم که این موضوع تأیید نگردد.[4]

  • او در انتخابات دهمین دوره ی مجلس شورای اسلامی از راهیابی به مجلس باز ماند.[7]

جستارهای وابسته

منابع

  1. «جدول مدارک تحصیلی و سوابق اجرایی اعضای ۱۴ کمیسیون مجلس نهم». خبرگزاری فارس. دریافت‌شده در ۲۳ ژوئیه ۲۰۱۳.
  2. «نمایندگان دوره نهم مجلس شورای اسلامی». وبگاه مجلس شورای اسلامی. دریافت‌شده در ۲۳ ژوئیه ۲۰۱۳.
  3. «جبهه پایداری انقلاب اسلامی چیست و چگونه شکل گرفت؟». صفحه نخست - خبرآنلاین. ۲۰۱۶-۰۱-۰۶. دریافت‌شده در ۲۰۱۶-۰۱-۰۶.
  4. «یک عضو جبهه پایداری: دست‌دادن ظریف به اوباما تأئید شود، سکوت نخواهیم کرد». Entekhab.ir. ۲۰۱۶-۰۱-۰۶. دریافت‌شده در ۲۰۱۶-۰۱-۰۶.
  5. «اسامی 112 کاندیدای مورد حمایت جبهه پایداری». سایت مؤسسه فرهنگی و اطلاع‌رسانی تبیان. دریافت‌شده در ۲۰۱۶-۰۱-۰۶.
  6. «اعضای فراکسیون رهروان ولایت حاضر به دیدار با رئیس جمهور نشدند». خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency. ۲۰۱۲-۱۰-۲۳. دریافت‌شده در ۲۰۱۷-۱۲-۲۳.
  7. https://www.manoto.news/news/zpmebf/news21382
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.