قره‌حسنلو (نمین)

قره‌حسنلو روستایی است که در استان اردبیل، شهرستان نمین، بخش ویلکیج، دهستان ویلکیج مرکزی قرار دارد.

قره‌حسنلو(قره سنی _قرسنی)
اطلاعات کلی
کشور ایران
استاناردبیل
شهرستاننمین
بخشویلکیج
دهستانویلکیج مرکزی
نام‌های دیگریاز یوردو
نام‌های قدیمییاز یوردو
سال بنیاد600 تا 700
مردم
جمعیت324 نفر
جغرافیای طبیعی
مساحت10 هکتار
آب‌وهوا
میانگین دمای سالانه20
روزهای یخبندان سالانه60
اطلاعات روستایی
پیش‌شمارهٔ تلفن0453239

اسم روستا به معنی حسنلوی بزرگ قره در ترکی به معنای بزرگ گفته می‌شود

این روستا با مرکز استان 9 کیلومتر فاصله دارد و از شهرستان نمین حدود 25 کیلومتر و از شهر جدید آبی بیگلو 10 کیلومتر فاصله دارد

این روستا از سال 82 به علت خشک شدن چاه‌های عمیق کشاورزی جزو روستاهای دیم کشت محسوب می‌شود شغل بیشتر اهالی دامداری و دامپروری میباشید

طبق اخرین امار سرشماری نفوس و مسکن روستا دارای 83 خانه می‌باشد که 90 درصد خانه‌ها دارای سکونت هستش و جمعیت روستا حدود 324

جاده اصلی اردبیل به چنگل توریستی فندقلو از سمت شمالی این روستا میگذرد و همه ساله مسافران زیادی رو به سمت این منطقه توریستی بکر بدرقه می‌کند

تابستان سال 96 کارخانه ی لبنیات تأسیس شده که امیدواریم هییت رییسه کارخانه از نیروهای بومی روستا نیز برای خط تولید خود استفاده کنند.

با مساعدت‌های امور آب استان مشکل آب آشامیدنی روستا حل شده ولی همچنان مشکل آب کشاورزی روستا وجود دارد که باعث شده زمین‌های کشاورزی به صورت لم یزرع قرار گیرد و اهالی با مشکل بیکاری مواجه شوند که علی‌رغم پیگیری‌های زیاد از طرف پایگاه مقاومت و شورای اسلامی روستا تاکنون حل نگردیده لازم به ذکر است که روستا از سد سقزچی (بزرگترین سد خاکی کشور) حق آبه مصوب دارد که نیازمند یاری مسئولان عزیز برای تخصیص و کانال کشی می‌باشد.

متأسفانه علی‌رغم اینکه مراتع روستا جهت ایجاد منطقه آزاد به دولت واگذار شده اقدام موثری جهت ایجاد منطقه ازاد (که باعث رشد و شکوفایی منطقه و حل قسمتی از مشکلات بیکاری جوانان می‌شود ) صورت نگرفته که این امر موجبات دلسردی بیشتر اهالی را فراهم کرده‌است.

سه نمونه از بهترین قصابی‌های منطقه نیز در این روستا وجود دارند که مشتری‌هایی از سراسر استان و حتی تهران به دلیل کیفیت بالای گوشت و خدمات جانبی دارند.

به همت شورای اسلامی در دوره ی قبل عملیات اصلاح راه روستایی صورت گرفته و همچنین پارکی برای تفریح کودکان احداث گردیده که جا داره از زحمات این عزیزان هم نهایت تشکر رو به جا بیاریم.

بر اساس سرشماری سال ۱۳۸۵ جمعیت این روستا ۳۱۳ نفر با ۶۵ خانوار بوده‌است.

منابع

  • «نتایج سرشماری ایران در سال ۱۳۸۵». درگاه ملی آمار. بایگانی‌شده از روی نسخه اصلی در ۲۱ آبان ۱۳۹۲.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.