فرداد فرحزاد

فرداد فرحزاد (زادهٔ ۱۲ فروردین ۱۳۶۵) خبرنگار و مجری تلویزیونی است. او در حال حاضر مجری برنامه "تیتر اول با فرداد فرحزاد" در شبکه ایران اینترنشنال است. پیش از پیوستن به ایران اینترنشال، فرحزاد برای ۱۰ سال در بی‌بی‌سی فارسی مجری و خبرنگار بود.

فرداد فرحزاد
فرداد فرحزاد در جلوی ساختمان مرکز پخش بی‌بی‌سی
زادهٔ۱ آوریل ۱۹۸۶ (۳۵ سال)
۱۲ فروردین ۱۳۶۵ شمسی
بندر انزلی، ایران
محل زندگیلندن، بریتانیا
ملیتایرانی بریتانیایی
محل تحصیل
پیشهخبرنگار و مجری
تلویزیونایران اینترنشنال
وبگاه


زندگی شخصی

فرحزاد در ۱۲ فروردین ۱۳۶۵ در بندر انزلی زاده شد.[1] او در ۱۷ سالگی از ایران به امارات متحده عربی مهاجرات کرد.[1] اولین کار روزنامه‌نگاری او، تهیه و نشر یک هفته‌نامه دانش‌آموزی به نام «طرح نو» بود. فرحزاد در دانشگاه علم و صنعت عجمان و دانشگاه دبی تحصیلات خود را گذراند. او از سال ۲۰۰۸ در لندن زندگی می‌کند.

در دبی

فرحزاد در سال ۱۳۸۲ برای ادامه تحصیل به امارات متحده عربی رفت، فعالیت‌های رسانه‌ای او هم در امارات متحده شروع شد. کارهای او با ساخت آگهی‌های تجاری و برنامه‌های مستند برای چند رسانه در دبی و آمریکا شروع شد. او از اعضای مؤسس اولیه تلویزیون ویند بود، شبکه‌ای آموزشی که برنامه‌های علمی و خبر پخش می‌کرد. در همان شبکه او مجری برنامه‌های خبری هم بود. در سال ۱۳۸۳ او مستندی با عنوان «ابودلقکان کمانچه کش»، در نقد رسانه‌های فارسی‌زبان ساخت که بسیار بحث‌برانگیز شد.[2]

از سال ۲۰۰۶ میلادی او همکاریش را با بخش فارسی بی‌بی‌سی شروع کرد. گزارش‌های ویدئویی او از امارات و دیگر و کشورهای حاشیه خلیج فارس، اولین سری از گزارش‌های تصویری بی‌بی‌سی فارسی بود.

در بریتانیا

با شروع کار در تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی، فرحزاد به لندن مهاجرت کرد[3] و تا تاریخ ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ که استعفا داد، او هم اکنون مجری برنامه تیتر اول، پربیننده‌ترین برنامه خبری شبکه‌های فارسی‌زبان است.[4]

منابع

  1. «ChandShanbeh S2 – EP21- FARSI1 / چندشنبه باسینا – فصل دوم – قسمت بیست و یکم». فارسی۱. ۱۰ آوریل ۲۰۱۵.
  2. آزاده اسدی (۲۸ فروردین ۱۳۸۶). «دستان غیرملموس بر سر تلویزیون‌های لس‌آنجلسی». رادیو زمانه. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۳ دسامبر ۲۰۰۷. دریافت‌شده در ۸ فوریهٔ ۲۰۱۸. مقدار |dead-url=http://zamaaneh.com/radiocity/2007/04/post_178.html نامعتبر (کمک)
  3. «Who is Fardad Farahzad?». BBC. ۳۱ اکتبر ۲۰۱۶. بایگانی‌شده از اصلی در ۵ ژوئیه ۲۰۱۷. دریافت‌شده در ۸ فوریه ۲۰۱۸.
  4. «گزارش نظرسنجی «نگرش ایرانیان به رسانه‌ها»» (PDF). GAMAAN ORG.

پیوند به بیرون

This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.