شرکت صنایع اراک
شرکت صنایع اراک یکی از بزرگترین شرکتهای صنایع نساجی ایران و خاورمیانه است که در سال ۱۳۵۳[1] در اراک در زمینی به مساحت ۷۰ هکتار تأسیس شد. این شرکت موکت، الیاف پلیپروپیلن، نخ پلیاستر، نخ پنبه، نخ ترکیبی، ماشینآلات ریسندگی و ماشینآلات بافندگی تولید میکرد.[2][3]
این شرکت پس از انقلاب اسلامی مصادره شده، تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران درآمد و در دهه هشتاد خورشیدی پس از واگذاری به بخش خصوصی و حتی پیش از آن با مشکلاتی مواجه شد و بیش از ۱۴۰۰ نفر از نیروهای خود را تعدیل نمود.[4][5] محمود احمدینژاد (رئیسجمهور وقت) دستور بازگشت آن به دولت را داد[6][7] اما از سال ۱۳۸۹ تا کنون، پس از تغییر کاربری به انبار و سیلوی گندم تبدیل شدهاست.[8]
منابع
- «صنایع اراک». lilak.org. دریافتشده در ۲۰۲۰-۰۴-۳۰.
- «صنایع اراک (سهامی خاص), کیلومتر 13 ج تهران، CO. REGISTRATION NO 2729». ir.kompass.com. دریافتشده در ۲۰۲۰-۰۴-۲۴.
- «دروازه ملل | صنایع اراک». darvazehmelal.com. دریافتشده در ۲۰۲۰-۰۴-۳۰.
- «رئیس شورای اسلامی کار شرکت صنایع اراک: طرح طبقهبندی و همخوانی حقوق با نرخ تورم بازنگری شود». ایسنا. ۲۰۰۶-۰۵-۲۹. دریافتشده در ۲۰۲۰-۰۴-۳۰.
- «نماینده اراک: شرکت صنایع نساجی اراک با 1400 کارگر تعطیل شدهاست فارغالتحصیلان کشاورزی به بهسازی مزارع و بالا بردن راندمان بشتابند». ایسنا. ۲۰۰۴-۱۰-۰۶. دریافتشده در ۲۰۲۰-۰۴-۲۴.
- «شرکت صنایع اراک به بخش دولتی بازگردانده میشود». خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency. ۲۰۰۸-۰۹-۰۷. دریافتشده در ۲۰۲۰-۰۴-۲۴.
- «شرکت صنایع اراک دوباره دولتی میشود».
- «رنج مضاعف صنعتگران اراک/ کارخانه 30 ساله انبار گندم شد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency». www.mehrnews.com. دریافتشده در ۲۰۲۰-۰۴-۲۴.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.