سامسونگ گلکسی آ۱۱

سامسونگ گلکسی آ۱۱ (به انگلیسی: Samsung Galaxy A11) یک تلفن هوشمند پایین رده مبتنی بر اندروید است که توسط سامسونگ الکترونیک طراحی و عرضه شده‌است. این گوشی در ۱۳ مارس ۲۰۲۰ به‌عنوان جانشین سامسونگ گلکسی آ۱۰ عرضه شد. گلکسی ام۱۱ که در مارس ۲۰۲۰ معرفی شد شباهت‌های بسیاری به این گوشی دارد ولی در آن از باتری قوی‌تر ۵۰۰۰ میلی‌آمپر استفاده شده‌است.[2]

سامسونگ گلکسی آ۱۱
برندسامسونگ
سازندهسامسونگ الکترونیک
سریگلکسی آ
مدلSM-A115x
(حرف آخر بسته به بازار عرضه متغیر است)
نخستین انتشار۱ مه ۲۰۲۰
پیشینسامسونگ گلکسی آ۱۰
سامسونگ گلکسی آ۱۰ اس
پسینسامسونگ گلکسی آ۱۲
نوعصفحه لمسی
منظر۱۶۱٫۴ میلیمتر (۶٫۳۵ اینچ) H
۷۶٫۳ میلیمتر (۳٫۰۰ اینچ) W
۸ میلیمتر (۰٫۳۱ اینچ) D
وزن۱۷۷ گرم (۶٫۲ اونس)
سیستم‌عاملاندروید ۱۰ به‌همراه وان یوآی ۲
سیستم تراشهاسنپ‌دراگون ۴۵۰
پردازش مرکزی۱٫۸ گیگاهرتز اکتا-کر
حافظه۲ یا ۳ گیگابایت رم
ذخیره‌سازی۳۲ گیگابایت
کارت حافظهحافظه اس‌دی، قابل ارتقا تا ۵۱۲ گیگابایت
باتریباتری غیرقابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت
ورودی داده‌هاسنسورها:

سایر:

نمایشگرصفحه نمایش تی‌اف‌تی لمسی خازنی، ۱۶ میلیون رنگ
دوربین پشت۱۳ مگاپیکسل (لنز واید ۲۸ میلی‌متری، فوکوس خودکار، f/1.8)
۵ مگاپیکسل (f/2.2، فوق عریض)
۲ مگاپیکسل (سنسور تشخیص عمق تصویر، f/2.4)
دوربین جلو۸ مگاپیکسل، f/2.0
منابع[1]

طراحی

ابعاد آ۱۱ نسبت به مدل قبلی کمتر است و وزن ۱۷۷ گرمی آن، ۹ گرم بیشتر از گلکسی آ۱۰ است. طراحی این گوشی بسیار شبیه به مدل گلکسی آ۱۰ اس به نظر می‌رسد. بالا و دور این گوشی حاشیه نازکی دارد و حاشیه قسمت پایینی آن به میزان قابل توجهی بیشتر است. دوربین پشت هر دو گوشی در بالا سمت چپ قرار دارد و حسگر اثرانگشت هر دو گوشی در پشت دستگاه است اما بریدگی دوربین سلفی بزرگترین تفاوت آ۱۰ اس و آ۱۱ است. دوربین پشت هر دو گوشی به شکل یک بیضی عمودی است، اما آ۱۱ یک دوربین بیشتر دارد (که در نتیجه عرض بیضی را بیشتر می‌کند) و فلاش دوربین این گوشی نیز از پایین‌ترین بخش به سمت راست بالاترین دوربین انتقال یافته‌است.[3] علاوه بر این، طراحی دوربین سلفی این دو گوشی متفاوت است، دوربین سلفی آ۱۰ اس در یک بریدگی به شکل قطره در وسط بخش بالایی نمایشگر حضور داشت اما دوربین سلفی آ۱۱ به شکل یک حفره در بالا سمت چپ قرار دارد. همچنین در آ۱۱ کلیدهای تنظیم صدا و روشن و خاموش کردن دستگاه در سمت راست قرار دارند، این در حالیست که در آ۱۰ اس کلیدهای تنظیم صدا در سمت چپ بودند. آ۱۱ با ۴ رنگ متفاوت عرضه شده‌است: سیاه، سفید، قرمز و آبی.

مشخصات

سخت‌افزار

سامسونگ گلکسی آ۱۱ دارای صفحه نمایش پی‌ال‌اس تی‌اف‌تی ۶٫۴ اینچ با رزولوشن ۱۵۶۰ در ۷۲۰ است (اچ‌دی پلاس). این گوشی یک پردازنده مرکزی ۸ هسته‌ای ۱٫۸ گیگاهرتزی دارد، سیستم روی یک تراشه آن اسنپ‌دراگون ۴۵۰ است[4][5][6][7] و حافظه داخلی اش ۳۲ گیگابایت است (که می‌توان با کارت میکرو اس‌دی آن را تا ۵۱۲ یا حداکثر ۵۴۴ گیگابایت ارتقا داد) که با ۲ یا ۳ گیگابایت رم ارائه می‌شود. باتری این گوشی ۴۰۰۰ میلی‌آمپر است و از شارژ سریع ۱۵ واتی پشتیبانی می‌کند.[8]

دوربین

برخلاف گلکسی آ۱۰ که تنها یک دوربین عقب داشت، آ۱۱ در عقب دارای ۳ دوربین است. دوربین اصلی این گوشی یک دوربین ۱۳ مگاپیکسل با لنز واید ۲۸ میلی‌متری، فوکوس خودکار و f/1.8 است، دوربین اولترا واید آ۱۱ یک دوربین ۵ مگاپیکسل با f/2.2 است. علاوه بر این، این گوشی یک سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسل با f/2.4 دارد. دوربین سلفی این گوشی ۸ مگاپیکسل و با f/2.0 است.

نرم‌افزار

آ۱۱ به‌طور پیش فرض از اندروید ۱۰ با رابط کاربری وان یوآی ۲ بهره می‌برد که با توجه به دریافت آپدیت در گوشی‌های قدیمی‌تر سامسونگ می‌توان گفت که این گوشی اندروید ۱۱ و اندروید ۱۲ را نیز با رابط کاربری سامسونگ دریافت خواهد کرد.

جستارهای وابسته

منابع

  1. "Samsung Galaxy A11 - Full phone specifications". www.gsmarena.com. Retrieved 2020-03-18.
  2. "Samsung Galaxy M11 is official with Infinity-O display and three cameras". GSMArena.com. Retrieved 2020-11-09.
  3. O Donnell, Deirdre (14 March 2020). "The Samsung Galaxy A11 is here, following a low-key debut". notebookcheck. Retrieved 20 March 2020.
  4. "Samsung Galaxy A11 Price in India, Specifications, Comparison (19th March 2020)". NDTV Gadgets 360. Retrieved 2020-03-19.
  5. "Samsung Galaxy A11 - Advantages and disadvantages in 2020". Phone42.com. Retrieved 2020-03-24.
  6. "Samsung Galaxy A11 review: Pros and Cons [2020]". DroidChart.com. Retrieved 2020-03-24.
  7. "Galaxy A11 SoC Model". Toranji. Retrieved 2020-08-29.
  8. "Galaxy A11". Samsung Mobile Press | Samsung Mobile press Official website. Retrieved 2020-03-20.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.