سامسونگ آی۵۷۰۰

سامسونگ آی۵۷۰۰ یک‌نمونه از گوشی‌های تلفن همراه سری I شرکت سامسونگ می‌باشد که توسط همین شرکت به بازار عرضه شده‌است.

سامسونگ آی۵۷۰۰

سازنده سامسونگ
تاریخ معرفی ۲۰۰۹, سپتامبر
نمایشگر صفحه نمایش لمسی خازنی TFT, با ۱۶ میلیون رنگ
دوربین ۳٫۱۵ مگاپیکسل، 2048x1536 پیکسل، فوکوس اتوماتیک
دوربین دوم ندارد
سیستم‌عامل سیستم عامل اندروید، نسخه 1.5 (Cupcake)
پردازنده 800MHz processor
کارت حافظه microSD (ترانس فلش), تا ۳۲ گیگابایت
حافظه داخلی 180 MB حافظه داخلی
باتری Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
ابعاد 115x57x13.۲ میلیمتر
وزن ۱۲۴ گرم
پخش‌کننده همین شرکت
سری I
دیگر وبگاه رسمی

این گوشی ارزنده و خوب از ویژگی‌های بدیع و قابلیت اتصال بی عیب و نقصی برخوردار است. ابعاد آن ۱۱۵ میلی‌متر در ۵۷ میلی‌متر در ۱۳٫۲ میلی‌متر است و برای کارایی بهینه دارای یک باتری ۱۵۰۰ میلی‌آمپر-ساعت (1500 mAh) است.

این گوشی همچنین مجهز به یک صفحه نمایش لمسی ۳٫۲ اینچی HVGA، اتصال HSDPA، وای-فای و جی پی اس است. علاوه بر این از یک دوربین سه مگا پیکسلی با قابلیت فوکوس خودکار بهره می‌برد.

دارا بودن نسخه ۲٫۱ بلوتوث و جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متری برای گوش دادن به موسیقی به صورت استریو از دیگر ویژگی‌های این گوشی است.

گوشی Galaxy Spica سامسونگ قادر است به آسانی به سرویس‌های گوگل دسترسی یابد. بسته کاملی از سرویس‌های گوگل -- از سرویس نقشه‌های گوگل (Google Maps) گرفته تا جی میل و یوتیوب -- به صورت از پیش بارگذاری شده در این گوشی موجود است.

سامسونگ بر روی فراهم آوردن سیستم‌های چند-کاره در عرصه گوشی‌های هوشمند متمرکز بوده‌است و با عرضه گوشی Galaxy Spica این رویکرد را ادامه می‌دهد.

کمپانی سامسونگ پیش از این سابقه عرضه گوشی‌های مبتنی بر ویندوز موبایل و گوشی‌های مبتنی بر اندروید گوگل را در کارنامه خود دارد. این کمپانی همچنین گوشی‌های هوشمند ساده‌ای را که با سیستم عامل اختصاصی سامسونگ کار می‌کنند به فروش می‌رساند.

اما سامسونگ قصد دارد بتواند از بازار سودمند سیستم‌های عامل و فروشگاه‌های برنامه‌های موبایل بهره‌برداری مالی نماید. با این هدف کمپانی سامسونگ Bada را ارائه داده‌است. Bada در اصل یک لایه نرم‌افزاری بر روی سیستم عامل اختصاصی سامسونگ است که امکان توسعه برنامه‌ها را فراهم می‌آورد. گوشی‌های مجهز به سیستم عامل Bada اوایل سال بعد عرضه می‌شوند.

منابع

    This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.