دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز

دانشکدهٔ الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز در سال ۱۳۸۹ خورشیدی با ایجاد گروه‌های «فقه و حقوق اسلامی»، «فلسفه و کلام اسلامی» و «معارف اسلامی» تأسیس شده‌است.[5] شمار کارمندان این دانشکده ۶ نفر و شمار اعضای هیئت علمی آن نیز ۱۲ نفر است.[3][2] ریاست دانشکدهٔ الهیات و علوم اسلامی برعهدهٔ «ناصر فکوهی» بوده و «محمدرضا مهدوی» معاون آموزشی این دانشکده‌است.[1][4]

دانشکدهٔ الهیات و علوم اسلامی
دانشگاه تبریز
نوعسراسری (دولتی)
بنیانگذاری شده۱۳۸۹ خورشیدی
رئیسناصر فکوهی[1]
اعضای هیئت علمی۱۲ نفر[2]
کارمندان مدیریتی۶ نفر[3]
  • محمدرضا مهدوی[4](معاون آموزشی)
موقعیت ایران، تبریز
وبگاه

پیشینه

دانشکدهٔ الهیات و علوم اسلامی در سال ۱۳۸۸ خورشیدی و با همکاری دانشکده‌های ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی و علوم انسانی و اجتماعی فعالیت‌های اولیهٔ خود را آغاز کرده و برای جذب اعضای هیئت علمی اقدام نمود. این دانشکده در ابتدا تعداد ۳۰ نفر دانشجو را در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش کرد.[6] نخستین فارغ‌التحصیل این دانشکده در سال ۱۳۹۰ خورشیدی و در گروه فلسفه و کلام اسلامی بوده‌است.[7]

گروه‌های آموزشی

منابع

  1. «رئیس دانشکده». وب‌گاه دانشکدهٔ الهیات و علوم اسلامی (دانشگاه تبریز). بایگانی‌شده از اصلی در ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۲. دریافت‌شده در ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۲.
  2. «اسامی اعضای هیئت علمی». وب‌گاه دانشکدهٔ الهیات و علوم اسلامی (دانشگاه تبریز). بایگانی‌شده از اصلی در ۱۲ سپتامبر ۲۰۱۲. دریافت‌شده در ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۲.
  3. «اسامی کارکنان دانشکده». وب‌گاه دانشکدهٔ الهیات و علوم اسلامی (دانشگاه تبریز). بایگانی‌شده از اصلی در ۲۳ سپتامبر ۲۰۱۲. دریافت‌شده در ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۲.
  4. «معاون دانشکده». وب‌گاه دانشکدهٔ الهیات و علوم اسلامی (دانشگاه تبریز). بایگانی‌شده از اصلی در ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۲. دریافت‌شده در ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۲.
  5. «معرفی دانشکده». وب‌گاه دانشکدهٔ الهیات و علوم اسلامی (دانشگاه تبریز). بایگانی‌شده از اصلی در ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۲. دریافت‌شده در ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۲.
  6. «تأسیس دانشکدهٔ الهیات و علوم اسلامی در تبریز». روزنامهٔ کیهان. دریافت‌شده در ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۲.
  7. «اولین دانشجوی دانشکدهٔ الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز فارغ‌التحصیل شد». وب‌گاه دانشگاه تبریز. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۵ اوت ۲۰۱۱. دریافت‌شده در ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۲.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.