جنگ تمام‌عیار: روم ۲

جنگ تمام‌عیار: روم ۲ (به انگلیسی: Total War: Rome II) یک بازی ویدئویی راهبردی به سبک فصل محور می‌باشد، این بازی در سال ۲۰۱۳ توسط کمپانی سگا برای سکوی رایانش ویندوز ارائه شد. این هشتمین بازی از سری جنگ تمام‌عیار (سری) بود. روم ۲ در واقع جانشینی برای بازی جنگ تمام‌عیار : روم بوده که در سال ۲۰۰۴ تولید گشته بود. این بازی با وجود مشکلات قابل توجهی فنی، یک موفقیت تجاری برای کمپانی سگا بود و آمار آن در هر دو قسمت فروش و تعداد بازیکنان هم‌زمان در روز عرضه بیش از همه بازی‌های دیگر در جنگ تمام‌عیار (سری) بود.

جنگ تمام‌عیار: روم۲
کاور این بازی
توسعه‌دهنده(ها)کریتیو اسمبلی
ناشر(ها)سگا
آهنگساز(ان)ریچارد بدوو
سریتوتال وار
سکو(ها)ویندوز
ژانر(ها)استراتژیک
حالت(ها)تک نفره، آنلاین، چند نفره
رسانهدانلود، دی‌وی‌دی
گروه سنی+۱۶
حداقل سیستم

بازی

بازی جنگ تمام عیار:روم۲ در دوران باستان جریان دارد و از سال ۲۷۲ قبل از میلاد آغاز می‌شود و حدود ۳۰۰ سال جریان دارد. بازیباز می‌تواند با انتخاب یکی از تمدن‌های موجود بازی را آغاز کند. گیم پلی روم۲ شبیه بازی‌های قبلی جنگ تمام عیار (سری) است و ویژگیهای جدیدی را شامل می‌شود. اولین ویژگی جدید در این سری وجود نبردهای زمینی و دریایی به صورت یکجا است که در بازی‌های قبلی نبردهای زمینی و دریایی جدا از هم انجام می‌شد اما در روم۲ می‌توان مستقیماً در وسط نبرد سربازان را از کشتی‌ها پیاده کرد و وارد نبرد زمینی شد. از ویژگی‌های دیگر میزان دید است. در این بازی میزان دید بازیباز که از بالا نیروهایش را هدایت می‌کند به اندازه دید خود نیروها است و وقتی ارتش دشمن برای بازیباز قابل مشاهده است و از حالت اختفا بیرون می‌آید که در معرض دید نیروهای بازیباز باشد. همانند ویژگی اضافه شده به نسخه شوگان۲ سقوط سامورایی بازیباز می‌تواند به صورت هم‌زمان ۴۰یونت را فرماندهی کند و در نبردهای ساحلی بازیباز می‌تواند علاوه بر حداکثر۴۰یونت ارتش زمینی ۴۰یونت دریایی نیز فرماندهی کند که در سری بازیهای قبل جنگ تمام عیار بی‌سابقه است. قابلیت جدید میزان زره هر یونت است که این قابلیت باعث می‌شود نیروهایی که زره پوش تر هستند در مقابل شلیک و پرتاب نیزه و تیر مقاوم‌تر باشند و هم‌چنین در هنگام نبرد سلامتی آنها دیرتر کاهش یابد. در بازی جزئیات و ویژگیهای هر تمدن و ارتش به خوبی و مطابق با واقعیت تاریخی طراحی شده است. در روم۲ شاهد لژیونرهای مشهور رومی و سواره نظام‌های زره پوش اشکانی و فیلهای مخوف آفریقایی و انواع دیگری از نیروها هستیم که بادقت طراحی شده و هر کدام ویژگیها و نقاط قوت و ضعف خود را دارند.

منابع

    پیوند به بیرون

    This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.