پدر پولدار، پدر بی‌پول

پدر پولدار، پدر بی‌پول (به انگلیسی: Rich Dad Poor Dad) کتابی است نوشته رابرت کیوساکی و شارون لچر که در لیست ۱۰ کتاب پرفروش دنیا در سال ۲۰۰۱ میلادی در روزنامه‌های وال استریت ژورنال، یواس‌ای تودی و نیویورک تایمز می‌باشد. این کتاب موفق به فروش ۲۶میلیون نسخه تا سال ۲۰۱۶ شده‌است[1]

رابرت کیوساکی نویسنده میلیاردر ژاپنی-آمریکایی
پدر پولدار، پدر بی‌پول
نویسنده(ها)رابرت کیوساکی
شارون لچر
کشورایالات متحده
زبانانگلیسی
مجموعهسری پدر پولدار
گونه(های) ادبیخود آموز، ثروت خودساخته، کار آفرینی، تجارت، سرمایه‌گذاری، اقتصادی
ناشرWarner Books Ed
تاریخ نشر
۱ آوریل ۲۰۰۰
گونه رسانهHardback and paperback
شمار صفحات۲۰۷
شابکشابک ۰−۴۴۶−۶۷۷۴۵−۰
شماره اوسی‌ال‌سی۴۳۹۴۶۸۰۱
۳۳۲٫۰۲۴ ۲۲
کتابخانه کنگرهHG179 .K565 2000

خلاصه

در این کتاب رابرت کیوساکی دربارهٔ روش‌های زندگی افراد پولدار و افراد بی‌پول صحبت می‌کند. او از کودکی خود می‌نویسد و اینکه زندگی در کنار پدر واقعی او که یک معلم باهوش و بسیار محبوب اما فقیر بوده و زندگی در کنار پدر بهترین دوستش که او دوستش را دربارهٔ پول و قواعد آن آموزش می‌داد و بسیار ثروتمند. کیوساکی می‌گوید: یکی از پدرانم برای به دست آوردن چند دلار جان می‌کند و دیگری مشت مشت پول درمی‌آورد. یکی از پدرانم به من یاد می‌داد که سوابق تحصیلی و کارم را چه طور بنویسم که بتوانم شغل خوبی به دست آورم و دیگری به من می‌آموخت که چه طور طرحهای قوی مالی و بازرگانی را خلق کنم، تا بتوانم برای دیگران شغل ایجاد کنم.

فرزند دو پدر قوی بودن این امکان را برای من فراهم آورد تا با مقایسه آرای آن‌ها با یکدیگر تأثیر تفکراتشان را بر زندگیشان بررسی کنم، در این جریان فهمیدم که انسان‌ها زندگیشان را براساس افکارشان تنظیم می‌کنند. پدر بی پولم دائماً می‌گفت: من هیچ وقت پولدار نمی‌شوم و این پیشگویی واقعیت یافت، ولی پدر پولدارم معتقد بود که آدم پولداری است، حتی یک بار پس از ورشکستگیی که افسرده اش کرده بود، باز ادعا کرد آدم ثروتمندی است و می‌گفت بین فقیر بودن و ورشکسته بودن یک اختلاف بزرگ است و آن این که ورشکستگی موقتی، ولی فقر دائمی است.

کتاب پدر پولدار، پدر بی‌پول توانسته دنیای امور مالی را متحول کند. این کتاب می‌تواند نقطه شروعی برای تمام کسانی باشد که می‌خواهند کنترل مالی شان را در آینده بدست گیرند.

ترجمه‌ها به فارسی

این کتاب به زبان فارسی توسط مامک بهادرزاده با عنوان «پدر پولدار، پدر بی‌پول» (انتشارات پر)، توسط اعظم نایبی با عنوان «پدر فقیر، پدر ثروتمند» (انتشارات هورمزد)، توسط پروین قائمی با عنوان «بابای پولدار، بابای بی‌پول» (انتشارات معیار اندیشه)، توسط عبدالرضا رضایی نژاد با عنوان «بابای دارا، بابای ندار» (انتشارات فرا آن) و توسط غزاله ایده‌آلی با عنوان «پدر پولدار پدر بی‌پول» (انتشارات ریواس) ترجمه شده‌است.

منابع

مجموعه‌ای از گفتاوردهای مربوط به پدر پولدار، پدر بی‌پول در ویکی‌گفتاورد موجود است.
  1. "Rich Dad, Poor Dad Review - Revisited Ten Years Later". Investor Junkie. Retrieved 24 January 2016.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.