مروژ

مروژ (به انگلیسی: Merooj) یک شرکت ایرانی است که در امر تولید پوشاک ورزشی فعالیت می‌کند. مروژ (به معنای مورچه در زبان لری)توسط شخصی بنام مجید ساعدی‌فر در سان برناردینو، کالیفرنیا متولد شد. مجید ساعدی‌فر فیزیوتراپیست اسبق تیم ملی ایران این شرکت را بر اساس تولید و تهیه پوشاک و تجهیزات ورزشی پایه‌گذاری کرد.[2][3] در مقاطعی تهیه البسه تیم ملی والیبال مردان ایران و تیم ملی فوتبال ایران[4] و تعداد زیادی از تیم‌های لیگ برتر فوتبال از جمله استقلال تهران ، تراکتور سازی تبریز ، ماشین سازی تبریز ، ذوب آهن اصفهان، فولاد خوزستان، پارس جنوبی جم ، صنعت نفت آبادان و … و لیگ والیبال ایران در اختیار این شرکت بوده‌است.[5]

مروژ
نوعخصوصی
صنعتپوشاک
مد (پوشاک)
دفتر مرکزیتهران، ایران
محدودهٔ فعالیتجهانی
افراد کلیدیمجید ساعدی‌فر
محصولاتکفش ورزشی
تجهیزات ورزشی
مراقبت‌های شخصی
تعداد کارکنانحدود ۳۰۰ نفر
وبگاه
فروشگاه مروژ[1]

پوشیدن لباس‌های این شرکت توسط برخی افراد و تیم‌ها در مواردی جنجالی و خبرساز شده‌است[6][7]کارخانه تولیدی این شرکت در شهر اندیمشک در استان خوزستان واقع شده‌است و همچنین یک واحد تولیدی در شهر سلمان شهر از این شرکت مشغول به تولید لوازم ورزشی می‌باشد.

عادل غلامی مدل تبلیغاتی، پیراهن تیم ملی والیبال ایران

تاریخچه

مجید ساعدی فر با این دیدگاه نگاه خود به تواناییهای بی پایان و پتانسیل‌های انسان در ورزش را تعریف کرده بود و به دنبال ایجاد موقعیتی بود تا توانایی‌ها و خواسته‌های خود را به نمایش بگذارد.
اهداف ساعدی فر الهام بخش کارمندان شرکتی است که مبتکرانه به دنبال توسعه استعدادهای بالقوه صنعت پوشاک ورزش ایران در جهان هستند.
برند مروژ [8] هم‌اکنون با نام تجاری مجید در ایران شناخته می‌شود و بیش از ۱۷ نمایندگی فعال در سراسر کشور دارد که فعالانه محصولات مجید را به علاقه‌مندان عرضه می‌کنند. بیش از ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این شرکت مشغول فعالیت هستند.
مروژ تنها برند ایرانی در عرصه پوشاک ورزشی است که توانسته در عرصه رقابت با برندهای معتبر دنیا در بازار پوشاک ورزشی به رقابت بپردازد.

اسپانسرینگ

فوتبال

باشگاه ها:

منابع

  1. «Merooj Shop». بایگانی‌شده از اصلی در ۱۴ فوریه ۲۰۱۵. دریافت‌شده در ۱۴ فوریه ۲۰۱۵.
  2. «درباره ما». بایگانی‌شده از اصلی در ۱۶ فوریه ۲۰۱۵. دریافت‌شده در ۱۶ فوریه ۲۰۱۵.
  3. «نسیم هراز - قهرمان‌ها ستاره شدند». بایگانی‌شده از اصلی در ۲ ژوئن ۲۰۱۱. دریافت‌شده در ۱۲ فوریه ۲۰۱۲.
  4. تیم ملی تا جام‌جهانی «دایی» می‌پوشد
  5. قراگزلو، محمد (۲۵ دی ۱۳۸۶«لباس نو مبارک! ورود برندهای بین‌المللی یک اتفاق خوب در فوتبال ایران»، روزنامه ایران ورزشی
  6. «پوشاک آرامش‌بخش مجید!». بایگانی‌شده از اصلی در ۱۶ دسامبر ۲۰۱۳. دریافت‌شده در ۱۴ دسامبر ۲۰۱۳.
  7. استفاده از پیراهن‌های «مجید» به‌جای «دایی» در تیم ملی
  8. تولیدی لباس ورزشی مژور
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.