مایکروسافت لومیا ۹۵۰ ایکس‌ال

مایکروسافت لومیا ۹۵۰ ایکس‌ال به‌عنوان یکی از گوشی‌های مایکروسافت در سال ۲۰۱۵ معرفی شد.

مایکروسافت لومیا ۹۵۰ ایکس‌ال
Microsoft Lumia 950 XL

سازنده مایکروسافت
تاریخ معرفی دسامبر ۲۰۱۵
نمایشگر نمایشگر ۵٫۷ اینچی ۵۱۸ پیکسل بر هر اینچ صفحه نمایش لمسی از نوع OLED با فناوری AMOLED, با ۱۶ میلیون رنگ
دوربین ۲۰مگاپیکسل
رزولوشن ۲۱۶۰ × ۳۸۴۰ و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه (2160p@30FPS)
مجهز به لنز Carl Zeiss
Triple-LED RGB Flash
دوربین دوم ۵ مگاپیکسل
فیلمبرداری با رزولوشن ۱۹۲۰ × ۱۰۸۰ و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه (1080p@30FPS)
سیستم‌عامل ویندوز فون ۱۰
پردازنده اسنپ‌دراگون ۸۱۰ (Qualcomm MSM8992 Snapdragon 808 Chipset)
حافظه رم ۳ گیگابایت
کارت حافظه microSD, تا ۲۰۰ گیگابایت
حافظه داخلی ۳۲ گیگابایت
شبکه‌ها 2G , 3G , 4G
باتری باتری از نوع لیتیوم-یون با ظرفیت ۳۳۴۰ میلی‌آمپر ساعت
قابلیت شارژ سریع (Quick Charge)
ابعاد ۸٫۲ × ۷۳٫۲ × ۱۴۵ میلی‌متر
وزن ۱۶۵ گرم
سری لومیا
وابسته مایکروسافت

مایکروسافت سعی کرده تا از لومیا ۹۵۰ ایکس‌ال یک شاهکار بسازد. استفاده از دوربین اصلی ۲۰ مگاپیکسلی همراه با فلشی از نوع LED با نور سه رنگ و همچنین دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی می‌تواند نشان‌دهندهٔ این موضوع باشد. در کنار این دوربین استفاده از یکی از تراشه‌ای تراز اول دنیا یعنی اسنپ‌دراگون ۸۱۰ شرکت کوالکام همراه با ۳ گیگابایت رم جای هیچ‌گونه نگرانی از لحاظ سخت‌افزاری برای کاربران گوشی باقی نمی‌گذارد. مایکروسافت در کنار این تراشه، ۳۲ گیگابایت حافظهٔ داخلی قرار داده؛ البته امکان افزایش آن تا ۲۰۰ گیگابایت دیگر توسط کارت حافظهٔ جانبی برای کاربران لومیا ۹۵۰ ایکس‌ال فراهم‌شده‌است. مثل سایر گوشی‌های مایکروسافت، امکان استفاده از Wi-Fi، بلوتوث، رادیو و NFC در این گوشی هم وجود دارد. از طرفی مجهز شدن این گوشی به USB Type C تضمین می‌کند که لومیا ۹۵۰ ایکس‌ال می‌تواند با همین یک پورت از عهدهٔ هر کاری از شارژ شدن گرفته تا Continuum برآید.

این گوشی با پشتیبانی از یک سیم‌کارت و دو سمی کارت و شبکهٔ 4G روانهٔ بازار شده‌است. قطع سیم کارت در این گوشی ایز نانو می‌باشد.

با استفاده از پنل‌های کم‌مصرف اولد، لومیا ۹۵۰ ایکس‌ال علاوه برداشتن نمایشگری بزرگ می‌تواند مصرف انرژی را هم کنترل می‌کند. برای لومیا ۹۵۰ ایکس‌ال نمایشگری ۵٫۷ اینچی که رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل دارد در نظر گرفته شده‌است. این نمایشگر از فناوری امولد استفاده می‌کند و می‌تواند تراکم ۵۱۸ پیکسل بر اینچ را به تصویر بکشد. همچنین باتری ۳۳۴۰ میلی‌آمپری که به کمک شارژر پرقدرت این گوشی بسیار سریع شارژ می‌شود، بازده خوبی با توجه به نمایشگر و تراشهٔ گوشی دارد. از دیگر مشخصات این گوشی می‌توان به ضخامت ۸٫۱ میلی‌متری و وزن ۱۶۵ گرمی‌اش اشاره کرد. اما مایکروسافت همچنان اعتقادی به استفاده از فلز در ساخت گوشی ندارد و قاب پشتی گوشی را هم قابل بازشدن می‌سازد. این فبلت مایکروسافت نه‌تنها با سیستم‌عامل ویندوز۱۰ روانه بازار شده بلکه به نمایشگر با رزولوشن quadHD و اندازهٔ ۵٫۷ اینچ، تراشهٔ قدرتمند اسنپ‌دراگون ۸۱۰ و ۳ گیگابایت رم، همچنین دوربین اصلی ۲۰ مگاپیکسلی و سلفی ۵ مگاپیکسلی مجهز شده تا در کنار باتری ۳۴۴۰ میلی‌آمپر ساعتی و طراحی زیبا و چشم‌نوازش حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

منابع

    This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.