فقه و مبانی حقوق اسلامی

یکی از گرایش‌های رشته الهیات و معارف اسلامی در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا است که مباحث، مسائل و دیدگاه‌های حقوقی دانش فقه را از منظر دانش حقوق و هم چنین بالعکس مباحث، مسائل و دیدگاه‌های دانش حقوق را از منظر دانش فقه بررسی می‌کند و از نظر فرصت‌های شغلی با رشته حقوق برابر است.

فقه و مبانی حقوق اسلامی

اعتبار مدرک

فارغ التحصیلان می‌توانند در مشاغل قضاوت ، وکالت ، سردفتری دفتر اسناد رسمی ، دفاتر طلاق و ازدواج و مشاوره حقوقی و حتی به عنوان استاد دانشگاه مشغول به کار شوند.

با اینکه ممکن است دانش آموختگان این رشته از نظر حقوق موضوعه در معدودی از عناوین ضعیف تر از دانشجویان حقوق به نظر برسند ولی به دلیل گذراندن ۱۵ واحد اصول فقه و دروسی مانند منطق و فلسفه و ... در تحلیل و استنباط احکام و قوانین از دانشجویان حقوق بسیار تواناتر هستند.

در مقطع کارشناسی ارشد دارای 10 رشته از جمله فقه و مبانی حقوق اسلامی، فقه مقارن و حقوق خصوصی اسلامی ؛ فقه مقارن و حقوق جزا اسلامی؛ فقه و حقوق خانواده؛ فقه و حقوق خصوصی و فقه و حقوق جزا می باشد.[1]

لازم به ذکر است رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی با رشته فقه و حقوق اسلامی تفاوت های دارد و در مقاطع تحصیلی بالاتر با همان گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی به فعالیت خود ادامه میدهد .[2][3]

منبع

  1. «معرفی رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی». مجله آموزشی الفبا. ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰. دریافت‌شده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰.
  2. User، Super. «فقه و مبانی حقوق اسلامی». nooretouba.ac.ir. دریافت‌شده در ۲۰۱۹-۰۲-۰۱.
  3. «آشنایی با رشته فقه و مبانی حقوق - صفحه 2». www.gznisu.ir. دریافت‌شده در ۲۰۱۹-۰۲-۰۱.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.