علی صبوری

علی صبوری (زادهٔ ۳ شهریور ۱۳۷۱) کمدین و بازیگر ایرانی است. وی دانشجوی اخراجی رشتهٔ هوش‌بری بود. سپس با حضور در مسابقهٔ خنداننده شو برنامهٔ خندوانه به شهرت رسید. او با ساخت سریال اینستاگرامی کلانتر و ساخت فیلم های اینستاگرامی با همکاری برخی بازیگران سینما ایران معروف شد.[1] او در دست دوم این مسابقات حضور داشت و به رده نخست رسید. او همچنین در مجموعه طنز آخر خط و بوتیمار (مجموعه تلویزیونی) بازی کرده‌است.

علی صبوری
صبوری در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری تسنیم
نام در زمان تولدعلی صبوری
زادهٔ۳ شهریور ۱۳۷۱ (۲۸ سال)
مشهد، ایران
ملیتایرانی
پیشهکمدین، کارگردان، نویسنده
بازیگر
سال‌های فعالیت۱۳۹۵–اکنون
والدینرضا صبوری (پدر)

حضور در خندوانه

صبوری با حضور موفق و کسب مقام نخست در مسابقهٔ خنداننده شو برنامهٔ خندوانه مورد توجه رسانه‌ها، هنرمندان و مردم قرار گرفت؛ وی که پیش از این بیشتر به عنوان یک فعال مجازی در اینستاگرام شناخته می‌شد با این برنامه شکل رسمی‌تری به فعالیت‌های خود داد. وی دربارهٔ نحوه حضور در این برنامه در مصاحبه‌ای با همشهری جوان گفت:

خیلی اتفاقی برای شرکت در خنداننده شو پیامکی دادم اما در همان روزها دزد گوشی‌ام را زد و گوشی را خاموش کرد. خیلی ناامیدانه به این موضوع نگاه می‌کردم تا این که بعد از پانزده روز دزد عزیز گوشی را روشن کرد وقتی دید من خیلی پیگیر شرکت در این مسابقه هستم، پیام داد در خنداننده شو قبول شدی. شیرینی یادت نره!

اجراهای وی در خندوانه با تمجیدها و انتقادهایی روبرو شد؛ بهروز افخمی ضمن مقایسهٔ وی با رضا عطاران از او تمجید کرد و البته خبرگزاری تسنیم با انتشار یادداشتی از محتوای استندآپ‌های وی انتقاد کرد.[2]

بازیگری

وی پس از حضور در خندوانه و آشنایی با علیرضا مسعودی به عنوان یکی از نقش‌های اصلی مجموعهٔ تلویزیونی آخر خط به کارگردانی مسعودی[3] که در تیر ۱۳۹۹ از شبکه سه پخش شد به ایفای نقش پرداخت.[4] مسعودی دربارهٔ روند انتخاب وی به عنوان بازیگر این مجموعه گفت: «وقتی علی در برنامه خنداننده شو اول شد، من در پیش‌تولید سریالم بودم. صدایش کردم و به او گفتم که تو جوانی و الان هم خیلی خوشحالم که در خنداننده شو دیده شدی؛ ولی به قول معروف این یک اتفاق است و با یک گل هیچوقت بهار نمی‌شود. به غیر از او دو سه نفر دیگر از بچه‌های خنداننده شو را نیز انتخاب کرده بودم که یکی از آنها وحید رحیمیان بود؛ ولی وحید بنا به دلایلی خودش نیامد.»[5]

از جمله حاشیه‌های حضور رسمی وی در صدا و سیما، تعهد وی به این نهاد برای کنترل محتویات صفحهٔ اینستاگرامش بود[6][7][8] که با واکنش مثبت علیرضا مسعودی همراه شد.[9] همچنین او در فیلم زیر سقف دودی از پوران درخشنده هم ایفای نقش کرده بود اما نقش او توسط تدوین‌گر حذف شد.

آثار

  • سریال کلانتر (مجموعه اینستاگرامی)
  • سریال من و بابام (مجموعه اینستاگرامی)
  • سریال ون (مجموعه اینستاگرامی)
  • شوقی (فیلم اینستاگرامی)
  • چند هزار پا (فیلم اینستاگرامی) (با حضور نیوشا ضیغمی و حلیمه سعیدی)

بازیگر

سال پخشنام فیلمدر نقشکارگردانشبکه تلویزیونی
۱۴۰۰ بوتیمار[10] نیما کوچکی علیرضا نجف‌زاده شبکه سه
۱۳۹۹آخر خطسیامک صفریعلیرضا مسعودیشبکه سه

استندآپ

جانشین تولید

منابع

  1. «علی صبوری از اخراج از دانشگاه تا «آخر خط»». خبرگزاری تسنیم. ۲۲ فروردین ۱۳۹۹. بایگانی‌شده از روی نسخه اصلی در ۱۷ تیر ۱۳۹۹. دریافت‌شده در ۱۷ تیر ۱۳۹۹.
  2. "یادداشت: تلویزیون و بازار داغ بی‌حرمتی‌های "خنداننده‌شو" به پدرها". تسنیم.
  3. "شروع پخش "آخر خط" تلویزیون/ روایت علی مسعودی از کاپشن "حاج احمد کاظمی"".
  4. "علی صبوری با «آخر خط» به تلویزیون می‌آید". باشگاه خبرنگاران جوان.
  5. "نمی‌دانستم علی صبوری شاخ مجازی است/ ما هم دلمان می‌خواهد سیاه‌نمایی نکنیم ولی در شرایط سخت چه باید کرد". ایلنا.
  6. "ناگفته‌های علی صبوری از حضور در تلویزیون؛ فعالیت‌هایم را در اینستاگرام محدود می‌کنم!". باشگاه خبرنگاران جوان.
  7. "علی صبوری: به تلویزیون تعهد حرفه ای دادم". جهان‌نیوز. خبرگزاری فارس.
  8. "«هفت روز سیما» در مهر؛ «کتونی زرنگی» واقعاً به پای سیما تنگ است؟ / نقد باید «زنده» بماند". خبرگزاری مهر.
  9. "سریال «نوروز رنگی» مرداد کلید می‌خورد/ماجرای تعهد ۱۰ساله یک کمدین". خبرگزاری مهر.
  10. ««علی صبوری» جلوی دوربین سریال نوروزی شبکه سه/بازیگران بومی مازندران در راه «بوتیمار»». خبرگزاری فارس. دریافت‌شده در ۱ فوریه ۲۰۲۱.

پیوند به بیرون

در ویکی‌انبار پرونده‌هایی دربارهٔ علی صبوری موجود است.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.