علی رستگار

علی رستگار (زاده ۱۳۴۰ خورشیدی در سمنان) حسابدار، بانکدار و مدیر ارشد اجرایی ایرانی است که به‌عنوان مدیر عامل بانک ملت فعالیت می‌کرد[1][2] و در جریان رسانه‌ای شدن فیش‌های حقوقی مدیران در تاریخ ۱۰ تیرماه ۹۵ از سمتش استعفا [3][4] و پس از چندی با دستور مراجع قضایی و توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت گردید.[5]

علی رستگار
زادهٔ۱۳۴۰ (۵۹ سال)
ملیت ایران
تحصیلاتکارشناسی ارشد
مدیریت مالی
محل تحصیلدانشگاه آزاد اسلامی
پیشهبانکدار
شناخته‌شده برایمدیر عامل سابق بانک ملت
شهر زادگاهسرخه سمنان
درآمد۳۷ میلیون تومان در ماه
پس ازمحمدرضا ساروخانی
پیش ازهادی اخلاقی
دینمسلم
اتهام(های) جزاییبازداشت به علت اتهام بانکی (اتهام سیاسی)

وی ۲۷ سال از سابقه شغلی خود را در بانک ملت گذرانده‌است و پیش از این در جایگاه معاون مدیرعامل و عضو هیئت مدیره بانک ملت فعالیت می‌کرد. رستگار در فاصله سال‌های ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۰ نیز رئیس هیئت مدیره شرکت بیمه ما بود.[6]انتخاب علی رستگار به عنوان مدیر عامل بانک ملت، مدیری که سال‌ها سابقه کار در بانک ملت را داشته‌است باعث شد که در ظرف یک هفته از ۲۱ تا ۲۸ اسفندماه ۱۳۹۴ بانک ملت با ۱۳ درصد رشد در جذب سپرده‌ها مواجه شود. همچنین میزان پس‌اندازهای بانک ملت ۱۰ درصد، سپرده‌های کوتاه مدت ۲۶ درصد و بلندت مدت ۱۴ درصد افزایش یافت در همین حال، برای نخستین بار ارزش کل سهام بانک ملت با نزدیک به ۸۳ درصد رشد مواجه شد و به مرز ۱۰ هزار میلیارد تومان رسید. (۸) بانک ملت در سال مالی ۱۳۹۵ با درآمدی بالغ بر ۲۸ هزار میلیارد تومان، پس از بانک ملی ایران، در رتبه دوم از فهرست بزرگترین بانک‌های ایرانی قرار گرفت. در نظرسنجی که از کارکنان بانک ملت دربارهٔ مدیر عاملان آن بانک صورت پذیرفت آقای رستگار۱۳ ٪ آرا را ازآن خود نمود. سؤال نظر سنجی: همکاران گرامی بانک ملت به نظر شما طی ۲۰ سال گذشته تا بحال بهترین عملکرد و توجه در بانک ملت مربوط به کدامیک از مدیران محترم عامل بوده‌است؟ نتیجه نظر سنجی:

۱. مدیریت آقای رستگار۱۳٪

۲. مدیریت آقای دیواندری ۶۷٪

۳. مدیریت مرحوم منوچهری ۱۵٪

۴. مدیریت آقای اخلاقی فیض آثار ۳٪

۵. مدیریت آقای وطنی ۱٪

۶. مدیریت آقای ساروخانی ۱٪.

آقای علی رستگار مدیر عامل بانک ملت در ۱۳۹۵ با حکم وزیر ورزش و جوانان به عنوان عضو هیئت مدیره جدید باشگاه پرسپولیس معرفی شد که پس از چند روز با تأکید بر تعهدات کاری از هواداران تیم پرسپولیس عذر خواهی کرد.

مشارکت در کارهای بشر دوستانه و خیریه:

ساخت بزرگترین مجتمع آموزشی در استان سمنان (در حال ساخت) از مسئولیتهای اجتماعی بانک ملت با هماهنگی و دستور ایشان شروع شد. همچنان کمک به دانشگاه علوم پزشکی سمنان در ساخت دانشکده پیرا پزشکی و ساخت دو خوابگاه تحت عنوان تدبیر و امید از جمله اقدامات خدا پسندانه ایشان می باشد.

باز داشت

خبرگزاری تسنیم گزارش داد سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در سه‌شنبه ۲۹ تیر ماه ۱۳۹۵ به دستور مرجع قضایی رستگار به همراه معاون او در امور بین‌الملل بانک ملت را «به دلیل فعالیت گسترده در یک باند سازمان یافته فساد بانکی» بازداشت کرد.[1] محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران، بازداشت‌شدگان را به عضویت در یک «شبکه فساد اقتصادی» متهم کرده که به گفته او «برخی از سیاسیون» هم در این شبکه حضور داشته‌اند.[7]

عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران، پرونده بانک ملت را «یک پرونده مهم» خواند که موضوع آن «جابه‌جایی هشتصد میلیارد تومان» است؛ و گفت: چهار نفر از متهمان این پرونده بازداشت شده‌اند و چند متهم نیز در خارج از کشور هستند.[7] ایشان در اسفند ماه ۱۳۹۵از اتهامات تبرئه و آزاد شد.

بازدید علی رستگار به عنوان مدیر عامل بانک ملت از خبرگزاری فارس

سوابق کاری

  • حسابدار امور مالی سازمان عمران از سال ۱۳۶۶ الی ۱۳۶۷
  • رئیس شعب ممتاز بانک ملت از سال ۱۳۸۲ الی ۱۳۸۵
  • رئیس حوزه‌های منطقه ۱ و ۷ تهران بانک ملت از سال ۱۳۸۵ الی ۱۳۸۷
  • مدیرکل و مدیر منطقه ۴ و ۵ بانک ملت از سال ۱۳۸۸ الی ۱۳۹۲
  • رئیس هیئت مدیره بیمه ما از سال ۱۳۸۳ الی ۱۳۹۰
  • مدیر کارگروه بانکداری شرکتی از سال ۱۳۹۱ الی ۱۳۹۲
  • عضو هیئت مدیره صندوق تضمین تسویه معاملات بورس اوراق بهادار و فرابورس از سال ۱۳۹۲ تاکنون
  • عضو هیئت مدیره شرکت سپرده گذار مرکزی سازمان بورس اوراق بهادار
  • رئیس هیئت مدیره پترو فراوان اطلس از سال ۱۳۹۳ تاکنون
  • عضو هیئت مدیره هلدینگ بهسازان فردا
  • عضو هیئت مدیره بانک ملت از سال ۱۳۹۳ تاکنون
  • مدیر عامل بانک ملت تا ۱۰ تیرماه ۹۵

پیوند به بیرون

در ویکی‌انبار پرونده‌هایی دربارهٔ علی رستگار موجود است.

منابع

  1. «مدیر عامل پیشین بانک ملت توسط اطلاعات سپاه بازداشت شد». بی‌بی‌سی فارسی. دریافت‌شده در ۱۹ ژوئیه ۲۰۱۶.
  2. «علی رستگار مدیرعامل بانک ملت شد». خبرگزاری فارس. ۱۶ اسفند ۱۳۹۳.
  3. «جنجال حقوق‌ها؛ مدیران چهار بانک در ایران 'برکنار شدند'». بی‌بی‌سی فارسی. ۳۰ ژوئن ۲۰۱۶–۱۰ تیر ۱۳۹۵. تاریخ وارد شده در |تاریخ= را بررسی کنید (کمک)
  4. «عزل 4 مدیر بانکی». اقتصاد آنلاین. 10 تیر 1395 ساعت 16:05. بایگانی‌شده از اصلی در ۵ ژوئیه ۲۰۱۶. تاریخ وارد شده در |تاریخ= را بررسی کنید (کمک)
  5. «سپاه مدیرعامل معزول بانک ملت را بازداشت کرد». سایت خبری تحلیلی فرارو. ۲۹ تیر ۱۳۹۵.
  6. «علی رستگار مدیرعامل بانک ملت شد+سوابق». تابناک. ۱۶ اسفند ۱۳۹۳.
  7. «دادستان تهران: موضوع پرونده بانک ملت "جابه‌جایی ۸۰۰ میلیارد تومان" است». رادیو فردا. ۴ مرداد ۱۳۹۵. دریافت‌شده در ۲۵ ژوئیه ۲۰۱۶.

۸. عملکرد باورنکردنی مدیر عامل جدید بانک ملت http://shomanews.com/fa/news/47062

This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.