علی اکبرزاده

دکتر علی اکبرزاده در سال ۱۳۳۵ در روستای مردانقم از توابع شهرستان اهر قدیم بعداً" کلیبر و خداآفرین فعلی به دنیا آمد و در سن چهارسالگی پدر خویشتن را از دست داد و بعد از طی مراحل ابتدایی تحصیل عازم تبریز شد در سال ۱۳۵۶ بعد از اتمام دوره متوسطه وارد دانشگاه تبریز شدند و با رهبری امام خمینی در تمام حوادث و حرکات انقلابی از جمله جریانات تاریخ ساز ۲۹ بهمن – ۱۸ اردیبهشت دانشگاه تبریز و سایر فعالیت‌های انقلابی شرکت کردند.

فعالیت‌های سیاسی ایشان با خدمت در عرصه‌های زیر آغاز گردید
علی اکبرزاده
نماینده دوره‌های پنجم و ششم مجلس شورای اسلامی
مشغول به کار
۱۳۷۵  ۱۳۸۳
حوزه انتخاباتیورزقان
اطلاعات شخصی
زاده۱۳۳۵ خورشیدی
روستای مردانقم، شهرستان خداآفرین
ملیت ایران
پیشهسیاستمدار
دیناسلام، شیعه

جهاد سازندگی؛ سپاه پاسداران؛ بخشداری خداآفرین؛ ورزقان؛ اهر؛ معاونت فرمانداری اهر؛ فرمانداری بیله سوار مغان؛ مشاورت اجرائی مدیر عامل شرکت ملی مس ایران در مس سونگون؛ قائم مقامی مس سونگون و ...


سپس از وزارت کشور به وزارت نیرو منتقل و بعد از مدتی کوتاه کاندیدای نمایندگی مردم ورزقان و خاروانا شد که با همت دوستانشان شانس راه رایابی به مجلس برای ایشان مهیا شد در مجلس شورای اسلامی شد و در مجلس به عضویت گروه دوستی ایران و آذربایجان درآمد و به سمت خزانه داری این گروه رسید البته لازم به ذکر است وی در دوره ششم مجلس به‌دلیل امضای نامه جام زهر دوم ردصلاحیت شد که بعداً توسط شورای نگهبان تأیید شدند ولی به خاطر حمایت از نمایندگان رد صلاحیت شده و تحصن در صحن مجلس دوباره ردصلاحیت شدند. وی جز نمایندگان حامی میرحسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری بود.


وی مدیر مسئول هفته نامه پیام نو می‌باشند.

از نتایج نمایندگی ایشان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.
  • تأسیس شهرستان ورزقان و خاروانا
  • به اتمام رسیدن پروژه‌های مس عظیم سونگون و اشتغال بیش از ۳۶۰۰ نفر در آن و شرکت‌های تابعه
  • استقلال ادارات شهرستان
  • حذف نشدن نمایندگی منطقه از مجلس شورای اسلامی
  • شروع مطالعات سدهای مختلف ، آبهای زیر زمینی و زیرساختهای منطقه
  • تأسیس شعب دانشگاه‌های صنعتی سهند و آزاد اسلامی ورزقان؛ دانشگاه آزاداسلامی واحد خاروانا
  • گازرسانی به شهرستان و روستاها و چندین پروژه راه؛ آب؛ برق؛ مخابرات و..


آرای وی در انتخابات پنجم و ششم به ترتیب به شرح زیر است
  • تعداد آرا : ۳۶.۲۰۵
  • درصد آرا : ۳۲.۸۰

در دوره پنجم انتخابات ابطال گشت و او در میاندوره مجدداً" به مجلس راه یافت. در سایت مجلس شورای اسلامی درصد و میزان آرا آقای اکبرزاده در دو دوره متوالی عیناً یکسان می‌باشند که صحیح نیست. طرفداران وی بعد از رد صلاحیت شدن او توسط شورای نگهبان به طرفداری از علیزاده پرداختند و توانستند وی را راهی مجلس کنند که بعداً" اکبرزاده به همین خاطر مورد انتقاد عده‌ای از اهالی محترم منطقه واقع شد.

منبع

    پیوند به بیرون

    This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.