شبکه توری

شبکه توری به شبکه ای اطلاق می‌شود که هر گره شبکه خود به صورت یک مسیریاب مستقل router عمل می نماید، بدون توجه به اینکه به شبکه ای دیگر متصل است یا خیر. اگر بخشی از شبکه به‌طور مستقیم از یک گره قابل دسترس نباشد، این شبکه از تمام مسیرهای دیگر تلاش می نماید تا به گره مورد نظر مسیری را بیابد . شبکه ای که تمام گره‌های آن مستقیماً به یکدیگر متصل می‌باشند، اصطلاحاً شبکه کاملاً متصل (Fully Connected Network) نامیده می‌شود .

دیاگرامی از توپولوژی شبکه توری
تصویری از طریقه ارتباط در شبکه توری

مزیت شبکه های توری

شبکه‌های توری قادر به بازسازی هستند : در شبکه‌های توری اگر یکی از گره‌ها شکسته شود یا مسیرهای ارتباطی دچار اختلال شوند، به دلیل وجود مسیریابها و مسیرهای دیگر امکان ارتباط با سایر بخش‌های سالم شبکه وجود خواهد داشت . این نوع شبکه‌ها خیلی قابل اعتماد هستند زیرا اغلب بیش از یک مسیر از یک گره تا گره دیگر وجود دارد . این نوع توپولوژی اغلب در سناریوهای شبکه بی سیم مورد استفاده قرار می‌گیرد، هرچند از آن می‌توان در شبکه‌های سیمی نیز استفاده نمود(IEEE 802.1aq).

جستارهای وابسته

در ویکی‌انبار پرونده‌هایی دربارهٔ شبکه توری موجود است.

نرم‌افزارهای شبکه توری

منابع

    پیوند به بیرون

    This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.