سرود فیفا

سرود فیفا (یا FIFA Hymn) یک آهنگ همراه با ساز است که در ابتدای رویدادهای تحت حمایت فیفا پخش می‌شود، از جمله در مسابقات فوتسال و فوتبال (مانند بازیهای دوستانه بین‌المللی، جام جهانی یا هر مسابقه فوتبال دیگر مرتبط با فیفا). معمولاً سرود فیفا وقتی شرکت کنندگان وارد محوطه بازی می‌شوند اجرا می‌شود.[1] گاهی اوقات مواردی وجود دارد که ترانه دیگری به جای سرود فیفا به کار رفته‌است. در جام جهانی ۲۰۰۲ از سرود Anthem ونگلیس استفاده شد و در جام جهانی ۲۰۱۸ و جام جهانی زنان ۲۰۱۹ از ترانه ارتش هفت ملت اثر وایت استرایپس استفاده شد.

سرود فیفا

سرود Corporate فیفا
موسیقیFranz Lambert with arrangement by Rob May و Simon Hill، 1994 (re-arranged by Gota Yashiki in 2004)
تاریخ رسمیت1994 (re-arranged in 2004)
نمونهٔ صوتی
"FIFA Anthem" (2004 version, snippet)
  • پرونده
  • راهنما

تاریخ

دهه ۱۹۹۰

سرود فیفا نخستین بار در جام جهانی ۱۹۹۴ پخش شد. این ترانه توسط فرانتس لامبرت ساخته شده بود و ترانه ای بدون شعر بود.[2] این برنامه توسط راب می و سایمون هیل ترتیب داده شد.[3][4]

دهه ۲۰۰۰

در سال ۲۰۰۴، این آهنگ دوباره تنظیم شد و دوباره با صدای آکوستیک بهبود یافته توسط Gota Yashiki[5] ضبط شد و این نسخه ای است که در حال حاضر توسط FIFA قبل از شروع مسابقات استفاده می‌شود.[6] این مورد در جام‌های جهانی ۲۰۱۰ و ۲۰۱۴ فیفا مورد استفاده قرار گرفت، اگرچه نسخه ۱۹۹۴ در نسخه ۲۰۰۶ مورد استفاده قرار گرفت.[7]

سالهای دهه ۲۰۱۰

در سال ۲۰۱۸، فیفا به هانس زیمر و لورن بالفه مأموریت داد تا تم جدیدی را برای استفاده در جام جهانی ۲۰۱۸ فیفا در روسیه تهیه کنند. این موضوع " فوتبال زنده " نام گرفت که همزمان با شعار جدید فیفا،[8] قبل از هر مسابقه در جام جهانی پخش می‌شد، زمانی که داوطلبان شروع به رونمایی از لوگوی غول پیکر جام جهانی ۲۰۱۸ کردند. خود "سرود فیفاً که همیشه وقتی بازیکنان روی زمین استادیوم می‌رفتند، پخش می‌شد، با "ارتش هفت ملت " از گروه وایت استرایپس جایگزین شد. این روند در تمام مسابقات متعاقب حمایت شده فیفا از جمله مسابقات جام جهانی زنان ۲۰ ساله جام جهانی زیر بیست سال ۲۰۱۹، جام باشگاه‌های جهان ۲۰۱۸ و جام جهانی زنان ۲۰۱۹ ادامه یافت.

موضوع «فوتبال زنده» مجدداً در جام باشگاه‌های جهان ۲۰۱۸ که در امارات متحده عربی برگزار شد و همچنین در جام جهانی زیر بیست سال ۲۰۱۹ در لهستان و جام جهانی زنان ۲۰۱۹ فیفا در فرانسه، دوباره مورد استفاده قرار گرفت.

جستارهای وابسته

  • سرود AFC

منابع

This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.