امپدانس ورودی

امپدانس ورودی یک شبکه الکتریکی میزان مخالفت با جریان (امپدانس)، هم پویا (مقاومت) و هم ایستا (راکتانس)، با شبکه بار است که از منبع الکتریکی خارج است. ادمیتانس ورودی (۱ تقسیم بر امپدانس) معیاری از تمایل بار برای رساندن جریان است. منبع شبکه بخشی از شبکه است که توان را منتقل می‌کند و شبکه بار بخشی از شبکه‌ای است که انرژی را مصرف می‌کند.

سمت چپ مجموعه دایره‌های کوچک باز مدار منبع را مدل می‌کند، در حالی که سمت راست مدار متصل‌شده را مدل می‌کند. ZS امپدانس خروجی است که توسط بار مشاهده می‌شود، و ZL امپدانس ورودی است که توسط منبع دیده می‌شود.

امپدانس ورودی

اگر شبکه بار توسط قطعه‌ای با امپدانس خروجی برابر با امپدانس ورودی شبکه بار (مدار معادل) جایگزین شود، مشخصات شبکه منبع-بار از دیدگاه نقطه اتصال یکسان است؛ بنابراین، ولتاژ دوسر، و جریان عبوری، پایه‌های ورودی با شبکه بار انتخاب‌شده یکسان هستند.

انتقال توان

شرط حداکثر انتقال توان بیان می‌کند که برای یک منبع داده شده حداکثر توان وقتی منتقل می‌شود که مقاومت منبع با مقاومت بار برابر باشد و ضریب توان با صرف نظر از راکتانس اصلاح شود. هنگامی که این اتفاق در مدار می‌افتد گفته می‌شود که مزدوج مختلط تطبیق‌شده با امپدانس سیگنال است. توجه داشته باشید که این تنها انتقال توان را به حداکثر می‌رساند، نه بازده مدار را. وقتی انتقال توان بهینه‌سازی‌شده‌است، مدار تنها با راندمان ۵۰٪ کار می‌کند.

فرمول تطبیق مزدوج مختلط است

هنگامی که هیچ مؤلفه فعالی وجود ندارد، این معادله ساده می‌شود به عنوان بخش خیالی صفر است

جستارهای وابسته

منابع

  • The Art of Electronics, Winfield Hill, Paul Horowitz, Cambridge University Press, شابک ۰−۵۲۱−۳۷۰۹۵−۷
  • "Aortic input impedance in normal man: relationship to pressure wave forms", JP Murgo, N Westerhof, JP Giolma, SA Altobelli pdf
  • An excellent introduction to the importance of impedance and impedance matching can be found in A practical introduction to electronic circuits, M H Jones, Cambridge University Press, شابک ۰−۵۲۱−۳۱۳۱۲−۰

    پیوند به بیرون

    This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.