اسکله شهید کلانتری

اسکله (بندر) شهید کلانتری در چابهار و کرانهٔ دریای عمان و اقیانوس هند واقع شده است و از اهمیت بازرگانی و راهبردی فوق‌العاده‌ای برخوردار است.

بندر شهید کلانتری در سال ۱۳۸۸، دارای مساحت کل ۳۰ هکتار، مساحت محوطه‌های بارانداز ۳۵ هزار مترمربع، مساحت انبارهای مسقف ۳ هزار مترمربع و مساحت محوطه کانتینری ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع، پنج اسکله چندمنظوره و کالای عمومی و سه لنج و یک اسکله نظامی از مزایا و ظرفیت‌های زیادی نسبت به دیگر بندرهای ایران برخوردار هستند.[1]

طرح صنعتی بخش خصوصی در این بندر

در سال ۱۳۸۷ ساخت بزرگترین طرح صنعتی بخش خصوصی شامل سیلوهای ۱۰۰ و ۵۰ هزار تنی دانه‌های روغنی با همکاری سازمان بنادر و دریانوردی با هزینه ۲۵ میلیارد تومان در بندر شهید کلانتری چابهار آغاز شد.

در این طرح در زمان کمی دانه‌های روغنی، روغن خام و کنجاله پس از وارد شدن به بندر چابهار در کارخانه روغن‌کشی به انواع روغن‌های صنعتی برای دارو و بهداشت و همچنین کنجاله برای خوراک مرغداری‌ها و دامداری‌ها تبدیل می‌گردند. گنجایش اسمی این طرح یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی و ۶۰۰ هزار تن روغن خوراکی است. زمان این قرارداد با اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ۴۰ سال است. در این طرح برای ۵ هزار تن به طور مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی ایجاد می‌گردد.[2]

منابع

  1. خبرگزاری فارس
  2. «سازمان بنادر و دریانوردی». بایگانی‌شده از اصلی در ۵ ژانویه ۲۰۱۱. دریافت‌شده در ۱۲ آوریل ۲۰۱۰.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.