مؤسسه سلطنتی فناوری ملبورن

مؤسسه سلطنتی فناوری ملبورن (به انگلیسی: Royal Melbourne Institute of Technology) به اختصار (RMIT)، یک دانشگاه دولتی در استرالیا است که در شهر ملبورن، ایالت ویکتوریا قرار دارد. این دانشگاه، بزرگترین ارائه‌دهنده آموزش دانشگاهی در استرالیا با حدود ۸۳٬۰۰۰ دانشجو است. درآمد سالیانه دانشگاه RMIT در سال ۲۰۱۵ نزدیک به ۱٫۱۶۳ میلیارد دلار بوده‌است که یکی از ثروتمندترین دانشگاه‌های استرالیا محسوب می‌شود.

مؤسسه سلطنتی فناوری ملبورن
نوعدانشگاه دولتی
بنیانگذاری شده۱۸۸۷ (کالج)
۱۹۹۲ (دانشگاه)
اعضای هیئت علمی۴٬۹۴۷
دانشجویان۸۳٬۰۲۵
کارشناسی۴۴٬۴۰۲
موقعیتملبورن، ویکتوریا
استرالیا
وبگاه
rmit.edu.au
سمت چپ، ساختمان ۱ (ساختمان فرانسیس اورمون). سمت راست، ساختمان ۲۰ (دادگاه سابق). در محوطه شهر ملبورن، خانه رئیس دانشگاه وجود دارد.

دانشگاه RMIT، یک دانشگاه با سیستم آموزشی دوگانه (Dual sector education) است، بدین معنی که آموزش در آن شامل آموزش‌های مهارت-محور و دانش-محور است.

محوطه اصلی دانشگاه در مرکز شهر ملبورن و قسمتی نیز در ناحیه شمالی هادل گرید قرار دارد. علاوه بر محوطه اصلی دانشگاه در شهر، دارای دو محوطه دیگر در منطقه شهری ملبورن است که در حومه شمالی برانزویک و باندورا واقع شده‌است. این مرکز همچنان یک سایت آموزشی در حومه غربی پوینت کوک واقع در نیروی هوایی سلطنتی استرالیا در ویلیامز و یک سایت تحقیقاتی در منطقه گِرمپیِنز جنوبی در شهر روستایی همیلتون دارد.

دانشگاه RMIT در خارج از استرالیا، در آسیا و اروپا حضور دارد. در آسیا، دارای دو واحد بین‌المللی در ویتنام است که در هانوی و هوشی‌مین قرار دارند و نیز مشارکت آموزشی در چین، هنگ کنگ، اندونزی، سنگاپور و سریلانکا دارد. در اروپا، مرکز هماهنگی در اسپانیا واقع در بارسلونا است.

رتبه‌بندی (رنکینگ)

طبق رتبه‌بندی QS در سال ۲۰۱۸، دانشگاه RMIT، در میان ۲۵۰ دانشگاه برتر جهان قرار دارد و ۱۳اُمین دانشگاه برتر استرالیا است.

طبق رتبه‌بندی QS در سال ۲۰۱۶، دانشگاه RMIT، دانشگاه ۵ ستاره ارزیابی شده‌است. طبق همین رتبه‌بندی، ۱۶مین دانشگاه در زمینه هنر و طراحی است که به عنوان بهترین دانشگاه در زمینه هنر و طراحی در استرالیا و نیمکره جنوبی شناخته می‌شود و رتبه ۱۶اُم را در میان ۵۰ دانشگاه برتر دنیا که زیر ۵۰ سال قدمت دارند را کسب کرده‌است.

جستارهای وابسته

نگارخانه

منابع

    This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.