شهرک رشدیه

شهرک رشدیه، یک شهرک مسکونی واقع در ناحیه شمال شرقی تبریز می‌باشد که به خاطر معماری مدرن و زیبایش مشهور شده‌است. نام این شهرک از میر حسین رشدیه، پیشگام گرفته شده‌است. شهرک رشدیه در کنار شکستگی بزرگ و بسیار قدیمی به نام گسل تبریز قرار گرفته است و مکان مناسبی برای برج سازی نیست و باید از تراکم جمعیت در این مناطق کاسته شود در حالی که به مکان برج سازی در تبریز تبدیل شده است.[1] [2] [3] [4]

شهرک رشدیه.
شهرک رشدیه تبریز.

مراکز تفریحی

در این شهرک مساحتی زیادی برای پارک ها و فضای سبز در نظر گرفته شده است. پارک لاله آونی(با لاله پارک اشتباه نشود)، مسیر سلامت (جاده) از جمله پارک های این شهرک به کد ۱۲۲۷ می‌باشند. به‌طور کلی شهرک رشدیه دارای آب وهوای معتدل تری نسبت به مناطق دیگر شهر تبریز می باشد. همچنین ارتفاعات شمالی شهرک با عنوان دهکده تفریحی توریستی حدود یک دهه قبل توسط شرکت آ. اس. پ تهران در ۳۰ هکتار در دست اجرا است. [5]

هتل ها و رستوران

  1. هتل لاله پارک (پنج ستاره)
  2. هتل آپارتمان رشدیه (سه ستاره)
  3. هتل آپارتمان خزر (سه ستاره)

منابع

  1. http://www.irna.ir/fa/NewsPrint.aspx?ID=2000078193
  2. http://www.mehrnews.com/news/1458972/زلزله-ترکیه-زنگ-هشدار-گسل-تبریز-را-نواخت-آمادگی-در-حد-حرف-و
  3. http://tabriz.irib.ir/-/گزارش-مکتوب-گسل-تبريز-خطرناک-ترين-گسل-ايران
  4. http://tabriz.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=23764
  5. "پروژه های شهرک رشدیه تبریز". شرکت خانه سازی ممد عباس پور و ایلیا جوانشیر.

    مراکز خرید

    1. مرکز خرید رشدیه: در ورودی این شهرک مرکز خریدی به نام مرکز خرید رشدیه وجود دارد.
    2. لاله پارک: در ۵۰۰ متری این شهرک مرکز خرید لاله پارک وجود دارد.
    3. مرکز خرید پالادیوم: این مرکز خرید در سال ۱۳۹۷ به بهره‌برداری کامل رسید و با حضور پویا ان وی،ایلیا جوانشیر و ممد عباسپور افتتاح شد، که فروشگاه زنجیره ای رفاه، بانک تجارت و مرکز بازی‌های رایانه ای از جمله اماکن مهم موجود در این مرکز خرید می‌باشند.

    برج ها

    ، برج سفید ،برج رشدیه تبریز (۱۹ طبقه), برج آفتاب، برج آنا، برج نیاوران۳,برج هما ، برج پوریا، برج‌های افرا و برج نرگس از جمله برج های این شهرک می باشند. <ref>"برج ها و آپارتمان های مسکونی شهرک رشدیه تبریز". شرکت خانه سازی باغمیشه.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.