دانشکده فنی و حرفه‌ای سروش

دانشکده فنی و حرفه‌ای سروش اصفهان (به انگلیسی: Soroush Technical and Vocational College of Isfahan)، یکی از دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای اصفهان است که در خیابان کاوه، خیابان گلستان، نبش خیابان گلها واقع شده‌ است. هم‌اکنون این دانشکده زیر نظر دانشگاه فنی و حرفه‌ای و وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران می‌باشد. این دانشکده پس از دانشکده فنی شهید مهاجر، دومین دانشکده فنی و حرفه‌ای اصفهان است و سرپرست آموزشکده دکتر مهدی رضایی نسب می باشد دو ساختمان اصلی (شامل قسمت اداری، کلاس‌ها و کارگاه‌ها، سمعی بصری، کتابخانه، وب‌سایت و آزمایشگاه) و یک یا دو ساختمان دیگر به علاوه سالن ورزشی، بنای این دانشکده را تشکیل می‌دهند؛ همچنین دانشکده دارای یک ساختمان خوابگاه می‌باشد که ظرفیت آن در حدود ۱۸۰ نفر است. با وجود اینکه امکانات مناسبی در این مرکز آموزشی موجود است، اما هنوز برای برخی رشته‌ها از جمله قالب‌سازی -ساخت و تولید- تجهیزات کارآمدی ندارد و طی سالیان گذشته دانشجویان برای گذراندن واحدهای کارگاهی خود به هنرستان سروش و دانشکده مهاجر و حتی مرکز فنی و حرفه‌ای اصفهان (هزار جریب) فرستاده می‌شدند که فواصل آن‌ها تا مرکز خود دانشکده بسیار زیاد است. هم‌اکنون در این دانشکده حدود ۴۰۰ دانشجو در مقاطع کاردانی پیوسته در حال تحصیل در دوره‌های روزانه و شبانه هستند. در این دانشگاه رشته های زیر ارائه می شود:۱مهندسی شیمی۲برق صنعتی ۳صنایع چوب۴ صنایع شیمیایی۵کامپیوترو....ارائه می شود که در این دانشگاه بهترین دانشجویان شیمی قبول شده و پروژه های زیادی ارائه می دهند .

دانشکده فنی و حرفه‌ای سروش اصفهان
نوعسراسری (دولتی)، دانشگاه فنی و حرفه‌ای
بنیانگذاری شده۱۳۷۳
وابستگیوزارت علوم، تحقیقات و فناوری
سرپرستمهدی رضایی نسب
موقعیتاصفهان
وبگاه
p2-isfahan.tvu.ac.ir

تاریخچه

دانشکده و مرکز آموزش عالی سروش اصفهان از سال ۱۳۷۳ تأسیس و در تربیت تکنیسین‌های فنی و حرفه‌ای قدم نهاد. ساختمان دانشکده ابتدا در محل هنرستان سروش در خیابان سروش و از سال ۱۳۸۳ با وقف زمین حال حاضر توسط محمد صیرفیان در خیابان گلستان تأسیس شد. این دانشکده از اوایل دارای مشکلاتی در زمینه ساخت و ساز ساختمان‌هایش بوده که با تلاش و پشتیبانی مهندس محمد شهبازی (ریاست وقت)، مشکلات رفع و ساختمان‌های نیمه‌کاره ساخته و تحویل دانشکده شدند. سال ۱۳۸۸ علی بختیاری از این آموزشکده مدرس نمونه استان شد.[1]

فعالیت های فرهنگی

فعالیت‌های آموزشکده سروش از سال 1385 در مرکز و خوابگاه انجام شد که شامل موارد زیر می‌باشد : 1- جلسات هفتگی هیئت(شامل برنامه مولودی و عزاداری1380): مسئول:آقای عبداللهی.

2- جلسات قرآنی نورالقرآن(1387) : مؤسس و مدیر جلسه: آقای خاکدامن

رشته‌ها

  1. کاردانی حسابداری
  2. کاردانی صنایع دستی (فلزکاری- گرایش قلم‌زنی)
  3. کاردانی گرافیک
  4. کاردانی برق صنعتی
  5. کاردانی صنایع چوبی
  6. کاردانی صنایع شیمیایی
  7. کاردانی کامپیوتر (نرم افزار)
  8. کارشناسی صنایع شیمیایی
  9. کارشناسی صنایع چوبی و کاغذ
  10. کارشناسی گرافیک و ارتباط تصویری

پیوند به بیرون

جستارهای وابسته

  1. «معلمان نمونه استان اصفهان معرفی شدند». ایمنا. ۲۰۰۹-۰۴-۳۰. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۱-۱۲.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.