حسین مظفر

حسین مظفر (زاده ۱۳۳۱ در ملایر) سیاستمدار ایرانی، از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام[1] و عضو هیٔت علمی (بازنشسته) دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی است.

حسین مظفر
نماینده مجلس شورای اسلامی
ادوار هفتم و نهم
مشغول به کار
۱۳۹۱  ۱۳۹۵
حوزه انتخاباتیتهران
مشغول به کار
۱۳۸۳  ۱۳۸۷
حوزه انتخاباتیتهران
وزیر آموزش و پرورش ایران
مشغول به کار
۱۳۷۶  ۱۳۸۰
رئیس‌جمهورمحمد خاتمی
پس ازمحمدعلی نجفی
پیش ازمرتضی حاجی
اطلاعات شخصی
ملیتایرانی
پیشهوزیر سابق آموزش و پرورش ایران، سیاستمدار
دیناسلام شیعه

او در دوره هفتم و نهم نمایندهٔ تهران در مجلس شورای اسلامی بود.[2][3] وی وزیر آموزش و پرورش در دولت اول محمد خاتمی بود. او در هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی به عنوان نمایندهٔ تهران به مجلس راه یافت. در آبان ۱۳۸۹ توسط محمود احمدی‌نژاد با حکمی به عنوان نماینده رئیس‌جمهور در نظارت بر سازمان صدا و سیما و جانشین مهدی کلهر شد. وی همچنین توسط علی لاریجانی معاونت نظارت مجلس نهم شد. او در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۹۲ رئیس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف بود.[4] میثم مظفر پسر وی رئیس سازمان تاکسیرانی تهران بوده‌است.[5]

مظفر هم‌اکنون عضو هیئت علمی (بازنشسته) گروه معارف دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی می‌باشد.

او موفق به اخذ آرای کافی مردم تهران در انتخابات مجلس دهم نشد.

خانواده

وی عضوی از یک خانوادهٔ مذهبی در پاکدشت بوده‌است که پدر وی به شغل نانوایی اشتغال داشت. در دوران انقلاب، به دلیل تحت تعقیب قرار گرفتن توسط ساواک، تحصیل در دانشگاه شهید باهنر کرمان را رها کرده و متواری می‌شود. بعد از شروع جنگ ایران و عراق، وی و سایر اعضای خانواده وی، حضور فعالی در جبهه جنگ داشته‌اند. در خلال عملیات مرصاد، ۳ برادر وی (حسن، علی و رضا) جان خود را از دست دادند و خود وی نیز یکبار در حصر آبادان، زخمی شد و به پشت جبهه بازگردانده شده بود. وی دارای ۴ فرزند دختر و یک پسر می‌باشد.[6]

فرزند وی میثم مظفر، داماد مهدی کوچک‌زاده است که از مهر ۱۳۹۱ از سوی شهردار وقت تهران (محمدباقر قالیباف) رئیس سازمان تاکسیرانی تهران شد. وی قبل از این سمت نیز رئیس دفتر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بود. برادر او محمود مظفر می‌باشد که مدتی به عنوان رئیس سازمان جوانان و سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر فعالیت داشت و هم‌اکنون در ستاد اقامه نماز کشور قائم مقام محسن قرائتی می‌باشد.[7][8]

مسئولیت‌ها

وی عضو رسمی هیچ حزبی نیست و هم‌اکنون عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای نظارت بر صدا و سیما و شورای عالی انقلاب فرهنگی و معاون نظارت مجلس شورای اسلامی است.[9][10]

انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲

پس از تشکیل ائتلاف موسوم به ۱+۲ شامل علی‌اکبر ولایتی، غلامعلی حداد عادل و محمدباقر قالیباف، به منظور شرکت در انتخابات ریاست جمهوری، حسین مظفر به عنوان سخنگوی این ائتلاف انتخاب شد. به دنبال این رویدادها و سپس مشخص نشدن کاندیدای نهایی ائتلاف ۱+۲ او از سمت خود به عنوان سخنگوی ائتلاف ۱+۲ استعفا داد.[11][12] سپس و به دنبال کناره‌گیری غلامعلی حداد عادل، حسین مظفر به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف انتخاب شد.

منابع

  1. «تغییرات مجمع تشخیص؛ ریاست هاشمی شاهرودی و عضویت رئیسی و قالیباف». بی‌بی‌سی فارسی. ۲۳ مرداد ۱۳۹۶.
  2. «مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی».
  3. «مظفر رئیس ستاد انتخاباتی ائتلاف سه نفره اصولگرایان شد». رادیو فردا. دریافت‌شده در دی ماه ۹۴. تاریخ وارد شده در |بازبینی= را بررسی کنید (کمک)
  4. مظفر رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف شد؛ طلایی رئیس ستاد تهران
  5. «تاکسیرانی هم به یک آقازاده رسید». آفتاب نیوز. دریافت‌شده در ۶ ژانویهٔ ۲۰۱۶.
  6. CFT و «پالرمو» تا تیرماه تعیین تکلیف می‌شود رجانیوز
  7. «محمود احمدی‌نژاد، حسین مظفر را جانشین مهدی کلهر در شورای نظارت بر صداو سیما کرد». جرس. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۷ اکتبر ۲۰۱۰. دریافت‌شده در ۳ آبان ۱۳۸۹.
  8. آقازاده دونبش رئیس یک سازمان تخصصی شد
  9. «برادر مظفر! دقیق تر تلویزیون ببینید». آینده نیوز.
  10. «حسین مظفر عضو مجمع تشخیص مصلحت در گفتگو با رسالت: زمینه تحقق سند چشم‌انداز باور مسئولین است». روزنامهٔ رسالت. دریافت‌شده در ۲۷ مهر ۱۳۸۸.
  11. «مظفر استعفا داد». تراز.
  12. «مظفر استعفا داد». خبرگزاری مهر.

پیوند به بیرون

مناصب رسانه‌ای
پیشین:
اکبر اعلمی
رئیس شورای نظارت بر صدا و سیما
۱۳۸۳ – ۱۳۹۱
پسین:
سید ابراهیم رئیسی
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.