حسن ریوندی

حسن ریوندی (زادهٔ ۱ فروردین ۱۳۵۵ در سبزوار)[3] استندآپ کمدین و مجری ایرانی است. ریوندی یکی از سرشناس ترین کمدین های حال حاضر ایران است. او نخستین کنسرت خندهٔ ایران را در ۲۵ تیر ۱۳۹۲، در برج میلاد، تهران اجرا کرد.[4] وی در این کنسرت‌ها با مطرح کردن طنزهای اجتماعی، تقلید صدای خوانندگان و بازیگران و همچنین شوخی‌های سرگرم‌کننده به اجرای برنامه می‌پردازد.[5]

حسن ریوندی
ریوندی در ۱۳۹۷
زادهٔ۱ فروردین ۱۳۵۵
سبزوار
ملیتایرانی
پیشهاستندآپ کمدی
مجری
سال‌های فعالیت۱۳۷۲ - تا کنون
سبکطنز، استندآپ کمدی، تقلید صدا
عنوانشومن[1][2]
وبگاه

وی هم‌اکنون با بیش از ۱۶ میلیون دنبال کننده در اینستاگرام، بیشترین میزان دنبال کننده در این شبکهٔ اجتماعی در بین افراد ایرانی را دارد.[6]

زندگی

حسن ریوندی در تاریخ (یکشنبه ۲۱ مارس ١٩۷۶ ) شهر سبزوار دیده بر جهان گشود. ریوندی استعداد خود در تقلید صدا را در دوران نوجوانی کشف کرد و همیشه از وی برای تقلید صدا در جشن های مدرسه و محل استفاده می شد . اولین اجرای صحنه اش در سن 15 سالگی در تالار شهید مفتح سبزوار در یک برنامه جشن به مناسبت دهه فجر با حضور مردم و هنرمندان محلی انجام شد.وی فارغ التحصیل رشته تربیت بدنی از دانشگاه حکیم سبزواری است ، شغل اصلی ریوندی دبیری است . ریوندی بعد از طی دوران خدمت سربازی ، حرفه ی صدا سازی و اجرا را به صورت جدی ادامه داد او از شاگردان محمد نوری است و سلفژ را زیر نظر وی آموخت . او در حال حاضر به ضرورت شغلی در تهران سکونت دارد.

نحوه اجرا

ریوندی کار خود را با تقلید صدای شخصیت‌های کارتونی شروع کرد و سپس به تقلید صدای خوانندگان سنتی ایران از جمله شهرام ناظری و خوانندگان پاپ همچون ناصر عبداللهی و علیرضا عصار پرداخت. مدت زمان اجرای برنامه ( در کنسرت های خنده ) توسط ریوندی حدود ٢ ساعت است که بدون توقف و به صورت رو در رو با تماشاچیان انجام می پذیرد. او در برنامه های خود به همراه تقلید صدا جوک گویی می کند و در انتهای اجرای برنامه‌اش با مجری‌ها شوخی می‌کند.

پانویس

  1. «حسن ریوندی شومن و مجری طنز». ایران مجری. بایگانی‌شده از اصلی در ۹ مارس ۲۰۱۷. دریافت‌شده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۲.
  2. «حسن ریوندی هنرمند طناز سبزواری و بزرگترین شومن ایرانی». مجله اینترنتی سبزواری‌ها. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۲ ژوئیه ۲۰۲۰. دریافت‌شده در ۲۷ مارس ۲۰۲۱.
  3. «بیوگرافی حسن ریوندی». سایت رسمی حسن ریوندی. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۸ آوریل ۲۰۱۷. دریافت‌شده در ۲۵ مهر ۱۳۹۲.
  4. «کنسرت خنده حسن ریوندی». خبرگزاری مهر. دریافت‌شده در ۲ مهر ۱۳۹۲.
  5. «در این کنسرت به قومیت‌ها توهین نمی‌شود». در این کنسرت به قومیت‌ها توهین نمی‌شد. دریافت‌شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۲.
  6. https://www.instagram.com/hassan_reyvandi/

منابع


پیوند به بیرون

This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.