جغرافیای روستایی

یکی از شاخه‌های علوم جغرافیااست که نگاهی جامع به وضعیت روستاها و فضاهای زندگی روستایی دارد این شاخه از علم از آن جنبه قابل توجه است که قریب به 30 میلیون نفر از جمعیت کشور و مساحت 99٪ ایران را در بر خواهد گرفت و وضعیت کالبدی وفضایی ومعیشتی و دیگر فعالیت‌ها را در بر خواهد گرفت از انجا که در ایران تفاوت چشم گیری بین فضاهای روستایی و شهری وجود دارد تغییرات گسترده ای را در روستاها از منظر سکونتگاهی شاهد هستیم در ایران جمعیت روستانشین از سال 1345 تاکنون شاهد تغییرات زیادی بوده‌است و ضریب روستا نشینی از 62٪ در سال 1345 به 32٪ در سال 1385 کاهش یافته‌است و به همان نسبت نیز شهرها گسترش کالبدی داشته‌اند.

تحصیل

کتابهای درسی جغرافیای روستایی عمدتاً با توجه به موضوعات خاص مشخص شده است. در بسیاری از موارد به روشی جداگانه (منفرد) و هماهنگ بررسی شده است.[1]

منابع

  1. Hoggart، Keith؛ Buller، H. (۱۹۸۳). «Rural Development – A Geographical Perspective». Routledge is an imprint of the Taylor & Francis Group: ۵. doi:10.4324/9781315659046.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.