برادران لومیر

برادران لومیر به عنوان مخترعین سینما از حیث تولید تصویر متحرک و پایه‌گذاری اولین نمایش عمومی در سالن نمایش سینما به شکل امروزی، اولین کسانی هستند که سینما را برای اولین بار به جهان معرفی کردند. در سال ۱۸۹۵ در گراند کافه واقع در بولوار کاپوسی شهر پاریس آن‌ها دستگاه اعجاب‌انگیز خود را به نام «سینماتوگراف» که هم وسیله‌ای برای نمایش فیلم و هم دوربین فیلمبرداری بود به جهانیان عرضه کردند. از آن‌ها چند فیلم کوتاه باقی‌مانده که نه تنها اولین فیلمهای سینمایی جهان بلکه اولین فیلم مستند و فیلم کمدی سینما نیز در میان آن‌ها یافت می‌شود.

اوگوست و لویی لومیر
اوگوست (چپ) و لویی (راست)
زادهٔAuguste Marie Louis Nicolas Lumière
۱۹ اکتبر ۱۸۶۲
Louis Jean Lumière
۵ اکتبر ۱۸۶۴
Besançon, فرانسه
درگذشتاوگوست:
۱۰ آوریل ۱۹۵۴ (۹۱ سال)
Lyon, فرانسه
لویی:
۶ ژوئن ۱۹۴۸ (۸۳ سال)
Bandol, فرانسه
آرامگاهNew Guillotière Cemetery (location A6)
محل تحصیلLa Martiniere Lyon
پیشه
  • Filmmakers
  • Inventors
والدین
  • Charles-Antoine Lumière (1840–1911)
  • Jeanne Joséphine Costille Lumière (1841–1915)
جایزه(ها)Elliott Cresson Medal (1909)

مشوق اصلی آنان در این راه پدر آن‌ها آنتوان لومیر بود که پسران خود را به ساختن دستگاهی واحد برای ثبت و نمایش تصاویر متحرک تشویق کرد. آنتوان لومیر ایده ساخت دستگاه را در سفری به پاریس و دیدن دستگاه کینتوسکوپ ساخته توماس ادیسون بدست آورده بود.[1] جالب این جاست که پدر آن‌ها اصلاً به موفقیت ابتکار این دو ایمان نداشت و به ژرژ ملی‌یس که می‌خواست دستگاه آنان را با قیمت هنگفتی بخرد گفته بود: «مردم به زودی از آن خسته خواهند شد.» اما اینچنین نشد و به زودی این اختراع تمامی مردم جهان را به خود جلب کرد و امروزه در مقیاسی وسیع‌تر هنرهای تصویری و رسانه‌های تصویری نقطه‌ای از جهان را بی‌تسلط نگذاشته‌اند.

سینماتوگراف برادران لومیر در انستیتو لومیر، فرانسه

فیلم‌شناسی

منابع

  1. ۱۲۰ سالگی سینما؛ سهم واقعی برادران لومیر چقدر است بی‌بی‌سی فارسی، ۲ فروردین ۱۳۹۴

Wikipedia contributors, "Auguste and Louis Lumière," Wikipedia, The Free Encyclopedia, http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Auguste_and_Louis_Lumière&oldid=204480328

پیوند به بیرون

در ویکی‌انبار پرونده‌هایی دربارهٔ برادران لومیر موجود است.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.