اینورتر سی‌سی‌اف‌ال

اینورتر CCFL یک اینورتر الکتریکی است که تغذیه جریان متناوب را برای یک لامپ فلورسنت کاتد سرد (CCFL) تأمین می‌کند. CCFLها معمولاً به عنوان لامپ‌های ارزان قیمت در دستگاه‌های الکتریکی مورد استفاده قرار می‌گیرند که از طریق منبع جریان مستقیم مانند باتری‌ها تغذیه می‌شوند. اینورترهای CCFL کوچک هستند، راندمان انتقال بیش از ۸۰٪ را دارند و خروجی قابل تنظیم از نور را ارائه می‌دهند. آن‌ها به‌طور گسترده برای نورهای پس‌زمینه برای ال‌سی‌دی یا روشنایی پشتی در علائم تبلیغاتی استفاده می‌شوند.

نمونه‌ای از اینورتر پیشرفته CCFL برای نوت بوک
ترانسفورماتور رزونانس و فوق‌العاده کوچک CCFL-اینورتر
اینورتر CCFL متداول

تاریخ

مدار اینورتر CCFL از فناوری نسل گذشته
مدار اینورتر CCFL از فناوری پیشرفته
مدار اینورتر CCFL از پیشرفته‌ترین فناوری

در مورد مدار اینورتر یک لامپ فلورسنت کاتد سرد، از یک مدار نوع تشدید به‌طور گسترده استفاده شده‌است. این گاه به عنوان " مدار رویر " نامیده می‌شود.[1] با این وجود تعریف مناسب از مدار رویر مستلزم این است که وارونگی یک عمل کلیدزنی در وضعیتی انجام شود که ترانسفورماتور اشباع شده باشد. یک مدار اینورتر که با استفاده از تشدید در مدار کلکتور یک ترانزیستور، عمل وارونگی را انجام می‌دهد، ترجیحاً به عنوان «مبدل باکساندال» در تمایز از یک مدار رویر واقعی گفته می‌شود.[2] اینورترهای چند سطحی اساساً به سه توپولوژی تقسیم می‌شوند، یعنی اینورتر خازن شناور، اینورتر مهارشده با دیود و اینورتر پل-اچ متوالی. همه توپولوژی‌ها خاصیت کاهش هارمونیک‌ها را دارند. متوالی‌شده دارای این ضرر است که به منابع DC جداگانه نیاز داشته باشد، اما طرح مدار جمع و جور است و مشکل تقسیم ولتاژ وجود ندارد.

جستارهای وابسته

پیوند به بیرون

  1. شماتیک اینورتر نوت‌بوک
  2. جیم ویلیامز، "نسل چهارم فناوری نور پس زمینه LCD: پیشرفت‌های مؤلفه‌ای و تصحیح کردن اندازه‌گیری عملکرد"، برنامه فناوری خطی یادداشت ۶۵، نوامبر ۱۹۹۵.
  3. توضیحات مربوط به مدار اینورتر حالت جریان تشدیدی برای لامپ خلأ برای روشنایی CCFL.

منابع

  1. Royer Oscillator Circuit United States Patent 2783384
  2. P.J. Baxandall, "Transistor Sine-Wave LC Oscillators", International Convention on Transistors and Associated Semiconductor Devices, 25 May 1959, fig 5, p. 751
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.